推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

炎熱驟雨
各位早晨   
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-18 00:49 發表

十年前我所在的小县城是烂地一块,十年后四处高楼林立,车水马龙

十年前我连电视也没有得看,十年后我除了有彩色电视 ...
只怪小弟不才, 開錯話題講錯嘢, 我地不如唔好再響呢樹繼續講政治民生呢類最難達成共識嘅話題啦~

未有心水買波的早上大家好~

回復 #13827 Air Supply 的帖子

早晨,我都冇睇晒,因為太多簡體字。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-18 10:00 發表
早晨,我都冇睇晒,因為太多簡體字。 
就算睇晒都未必理解或者認同得晒~

金巴早晨~

回復 Air Supply 金巴 的帖子

早晨呀  
引用:
未有心水買波的早上
都係甘話

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-18 10:01 發表

就算睇晒都未必理解或者認同得晒~

金巴早晨~
Air Supply大哥早晨,列位官人吉祥

冇错,我一早就讲咗不敢要人认同和理解,因为大家意识形态不同嘛
Air Supply大哥也不虽自责,我也是从讨论的观点出发
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

回復 #13831 一塌糊涂 的帖子

早晨 一哥
可唔可以用繁體

本帖隱藏的內容需要積分高於 25000 才可瀏覽

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-18 10:16 發表

Air Supply大哥早晨,列位官人吉祥

冇错,我一早就讲咗不敢要人认同和理解,因为大家意识形态不同嘛
Air Supply大哥也不虽自责,我也是É ...
理解~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 10:27 發表
早晨 一哥
可唔可以用繁體
如果佢用繁體就要貼落Microsoft Word度轉換至得, 會比較麻煩~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 10:27 發表
早晨 一哥
可唔可以用繁體
happycamel哥早晨

我都想打完字再转繁體呀,不过如果咁做页面就要跳转,咁我就会变番游客,再重新登录,等好耐都唔入到嚟架,你睇我而家出少咗咁多POST就知啦

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-18 10:38 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
不如你POST上嚟,等我帮你参详参详

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-18 10:52 發表

happycamel哥早晨

我都想打完字再转繁體呀,不过如果咁做麰探N要跳转,咁我就NZ番游客,再重新登录,等好耐都唔入到蟀[,你睇我而家出少鼲搹hP ...
甘唔好轉啦
單字簡體我可能唔識 但一篇文都可以估到

抬頭只見荷蘭月亮   

背脊寒風陣陣

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 13:43 發表
抬頭只見荷蘭月亮   
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 13:45 發表
背脊寒風陣陣
咁咪出去跑下步先囉! 近來呢個科林怨氣太重喇, 搞到個個都無咩心情吹水~

現實世界都已經眼見未為真 耳聽三分假
虛擬的網絡世界會好嗎?
穿梭兩個世界........................

回復 #13841 Air Supply 的帖子

AS 午安
等緊你提供

回復 #13841 Air Supply 的帖子

引用:
近來呢個科林怨氣太重喇, 搞到個個都無咩心水~
改一改 都係一個輸波理由

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-18 00:37 發表

那么你这句“同思考方法完全唔同的人講理論也沒有意思”是不是算人身攻擊,还是你觉得很有鷋版O?这句话算不算是因为不能V摇我的看法而说出来的悔气说话,那么,这算不算是想L加自己的意念到我身上而未能得逞所说出来的话呢?  
我心目中的而且確係咁諗, 你我重視的野都不相同, 咁樣傾落去對雙方都晒氣

我只係講思考方式唔同, 並沒有任何貶低之意, 會唔會係閣下諗多左?
相反你話我小學都未畢業, 睇怕呢d先至係人身攻擊

不過俾面AS同樂駝, 我當係我錯, 今次算係我用詞不當挑釁你, ok?
本帖最近評分記錄
  • happycamel 體力 +50 我很贊同 2007-8-19 11:18
  • happycamel 威望 +50 我很贊同 2007-8-19 11:18
......!

乜都E , 真谷爆
收隊食飯

快到黃昏才叫早晨,午安的一天, 大家好

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-18 13:50 發表
現實世界都已經眼見未為真 耳聽三分假
虛擬的網絡世界會好嗎?
穿梭兩個世界........................
你今日穿梭左未呀

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-18 05:49 發表

咁咪出去跑下步先囉! 近來呢個科林怨氣太重喇, 搞到個個都無咩心情吹水~
梗係傾唔埋喇,駝兄鍾意賭冷門馬,金巴喜歡熱門二串一.一個買走地盤,另一邊預早買定跟住北上,根本就係兩個世界ga人,點會同一心水與觀點,又怎會合資買波買馬呢
拿,我就唔同喇,我可預早買定又買臨場,冷熱並重,又可以同金巴夾份買馬,又可以同朋友飲茶,飲汽水,啤酒及洋酒,亦會參與偷跳,雖然早d返穿梭兩個世界,融匯其中,又點會有怨氣呢,除左被騎師(例如韋達)呃左錢

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-8-18 17:01 發表

梗係傾唔埋喇,駝兄鍾意賭冷門馬,金巴喜歡熱門二串一.一個買走地盤,另一邊預早買定跟住北上,根本就係兩個世界ga人,點會同一心水與觀點,又怎會合資買波買馬呢
拿,我就唔同喇,我可預早買定又買臨場,冷熱並重, ...
聽你咁講, 你係青春個隻喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。