推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

又到週末
大家早晨呀         
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-25 01:40 發表
夜風凜凜 獨回望舊事前塵
是以往的我充滿怒憤 誣告與指責
積壓著滿肚氣不忿 對謠言反應甚為著緊
受了教訓得了書經的指引
現已看得透不再自困
但覺有分數不再像以往那般笨 抹淚痕
輕快笑著行 冥冥中都早注定 ...
呢個境界實在唔易做, 但我會繼續努力~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-24 23:12 發表

本來諗住買波琴受讓平半, 不過望多兩望賠率就由1.96跌到1.88, 只因呢排落飛嗰一隊通常都瓜多過菜, 惟有臨時縮沙~

不過以我近來個績嚟睇, 我無買嗰一場順利開出嘅機會就相當之大~ ...
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-24 23:42 發表
唔好喊
勝負兵家常時
俾晒提示你喇.....有無買番多少呀?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-25 09:46 發表
又到週末
大家早晨呀         
大家早晨, 去飲茶茶先

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-25 09:46 發表
又到週末
大家早晨呀         
早你地咁多位個晨~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 09:49 發表

咁早叫我有咩好野益我

引用:
俾晒提示你喇.....有無買番多少呀?
無      
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 09:51 發表

大家早晨, 去飲茶茶先
咁早? 等到變化石都未飲完啦~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 09:52 發表

咁早叫我有咩好野益我
一早開定你個名.....旺下你吖嘛~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-25 09:52 發表

無      
OMG~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-25 09:52 發表

無      
樂樂, 你係N串1的貼圖, 實在太細
都唔知你買咩
快快去改

引用:
又到週末
大家早晨呀         
happycamel哥早晨

今日有去边度威冇
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 09:53 發表

咁早? 等到變化石都未飲完啦~
我去負責整叉燒包

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-25 09:54 發表

happycamel哥早晨

今日有去边度威冇
佢留港威威~

糊塗豬豬早安~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 09:54 發表

一早開定你個名.....旺下你吖嘛~
又幾好喎, 真係旺既話, 分個佣比你

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 09:49 發表

Air Supply大哥,其实都唔係几难啫,只要平时多啲静坐常思己过,闲谈莫论人非,能受苦乃为志士,肯吃亏不是痴人,敬君子方显有德,怕小人不算无能,退一步天高地阔,让三分心平气和。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 09:55 發表

佢留港威威~

糊塗豬豬早安~
少爺威威 少爺威威
銀兩多多任我駛
皆因你爹爹 錢多到嚇鬼

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-25 09:58 發表

Air Supply大哥,其实都唔係几难啫,只要平时多啲静坐常思己过,闲谈莫论人非,能受苦乃为志士,肯吃亏不是痴人,敬君子方显有 ...
咁做大劑
以上我全部唱反調

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 09:52 發表

咁早叫我有咩好野益我
唔大哥,证明Air Supply大哥每时每刻都挂住你,对你念念不忘呀唔知你係咪争佢钱呢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-25 10:00 發表

唔大哥,证明Air Supply大哥每时每刻都挂住你,对你念念不忘呀唔知你係咪争佢钱呢
可能係佢爭我錢, 驚我太早走左, 還唔到比我咋

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 09:55 發表

佢留港威威~

糊塗豬豬早安~
支持本地经济,很伟大的行动

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 10:01 發表

可能係佢爭我錢, 驚我太早走左, 還唔到比我咋
咁又唔会,Air Supply大哥见你唔到实会比过我,叫我比番你嘅,大家都知我最老实架啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 09:59 發表

咁做大劑
以上我全部唱反調
唔大哥,受思深处宜先退,得意浓时便可休呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 09:56 發表

又幾好喎, 真係旺既話, 分個佣比你
一言為訂~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-25 09:58 發表

Air Supply大哥,其实都唔係几难啫,只要平时多啲静坐常思己过闲谈莫论人非能受苦乃为志士肯吃亏不是痴人敬君子方显有德怕小人不算无能退一步天高地阔让三分心平气和
做得到
做唔到
未算完全做到

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。