推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-20 09:46 發表

照痕跡睇, 注碼應該係介乎200-300之間~

再經我深入研究, 佢今注係用英鎊落架

已經係相當節制下先咁買

大家食午饭未呀..............可怜下啦~~~~~~
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

回復 #15302 一塌糊涂 的帖子

天呀!
一哥點解搞成甘
尋晚竹林扑低
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-20 12:46 發表
大家食午饭未呀..............可怜下啦~~~~~~
老豬隱藏身份係丐幫幫主

回復 #15304 唔易做 的帖子

哦 原來如此  
一哥原來係同東邪西毒南帝中神通齊名之北丐 失敬 失敬

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-20 01:59 PM 發表

老豬隱藏身份係丐幫幫主
丐幫幫主出巡

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-20 14:21 發表

丐幫幫主出巡
所以下午老豬去左出巡

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-20 17:08 發表

所以下午老豬去左出巡
老豬微服出巡 會唔會變左 Unidentifiable Fat      Object

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happypanda606 於 2007-9-20 20:53 發表

嘩......有鬼呀~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-20 22:51 發表

嘩......有鬼呀~
萬勝節前奏, 係咁上下

樂樂, as, 豆豆, 早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-21 07:28 AM 發表

萬勝節前奏, 係咁上下

樂樂, as, 豆豆, 早晨
仲有成個 月喎,保保早晨

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happypanda606 於 2007-9-20 20:53 發表
在这黑夜之中,我发觉一双双咸湿的眼睛不停地打量着我

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-21 10:01 發表

仲有成個 月喎,保保早晨
豆姑娘早晨列位官人早晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-21 10:01 AM 發表

在这黑夜之中,我Y觉一咸湿的眼睛不停地打量荍
老豬我教你

你合埋對眼,就唔會覺有一雙咸濕既眼睛喉住你o架啦

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-21 10:10 發表

老豬我教你

你合埋對眼,就唔會覺有一雙咸濕既眼睛喉住你o?P
那不成的他们会以为我闭上了眼睛在享受他们的眼神强奸

豆保氣豬大家早晨   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-21 11:20 發表
豆保氣豬大家早晨   
小龙女夫君早晨

今日咁晏先由绝情谷出嚟买餸

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-21 11:20 AM 發表
保氣豬大家早晨   
保氣豬,老豬激嬲左保保,保保唔見影既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-21 11:32 發表

保氣豬,老豬激嬲左保保,保保唔見影既
你理解果然獨到

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-21 11:30 發表

...今日咁晏先由绝情谷出买R
我係出谷採花

如常般河飛水靜

火淋馬寶左   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-21 22:39 發表
如常般河飛水靜
happycame哥早晨各位大哥早晨

敢问happycame哥此话何解”如常般河飛水靜“小弟读得书少,理解能力差,读几次都觉得唔係好顺畅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-22 10:14 AM 發表

happycame哥早晨各位大哥早晨

敢问happycame哥此话何解”如常般河飛水靜“小弟读得书少,理解能力差,读几次都觉得唔係好顺畅
各位早晨呀

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。