推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-9-25 14:46 發表
樂駝有事要缺席數個賽馬天

期望幫主勇士發揮出駿達駒勁力寶蹄踏破盈綵 也望鄉里夠信心以千里馬護駕

連馬你都唔跑莫非收埋咗一件月餅?

相關搜索目錄: 賽馬

今日放早,閃人,臨走前,請你們飲杯茶。 

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 茶水站站長 於 2007-9-25 15:50 發表
今日放早,閃人,臨走前,請你們飲杯茶。 
中秋節快樂~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-9-25 02:49 PM 發表

有冇咁多呀:26Sep, 01Oct, 07Oct, 14Oct........
本帖隱藏的內容需要積分高於 28000 才可瀏覽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-25 16:21 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
AGREE
......!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-25 16:21 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
乜唔係揾杨过咩

各位午安
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-26 13:09 發表

乜唔係揾杨过咩

各位午安
老豬午安,你講緊邊個搵楊過呀?

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2007-9-26 13:32 發表

老豬午安,你講緊邊個搵楊過呀?
小朋友午安
讲紧小龙女姐姐

各位午安, 但好快又閃~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-27 12:30 發表
各位午安, 但好快又閃~~~~~~~~~~~~~
骆驼大哥自云游四海后呢度就如死水一潭,揾个人睇下冇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-27 12:46 發表

但有你老豬撐場

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-27 12:46 發表

我就快仙遊, 你一齊嗎

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-27 17:13 發表

我就快仙遊, 你一齊嗎
預埋我吖~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-27 17:43 發表

預埋我吖~
叫多兩個好喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-27 05:13 PM 發表

我就快仙遊, 你一齊嗎
引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-27 05:43 PM 發表

預埋我鮕
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-27 07:25 PM 發表

叫多兩個好喎
你地......................

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-28 08:21 發表

佢哋准备会合埋骆驼大哥一齐..........都係少说话多吹牛好过

大家早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-27 17:13 發表
我就快仙遊, 你一齊嗎
引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-27 17:43 發表
預埋我吖~
引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-27 19:25 發表
叫多兩個好喎
引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-28 08:21 發表
睇豆豆嘅反應, 佢似乎想幫我地揾多四個~

各位早晨~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-9-27 17:12 發表

但有你老豬撐場
唔大哥,我係嚟踩场架楼主收到风,已经远走他乡避祸

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-28 09:32 發表

睇豆豆嘅反應, 佢似乎想幫我地揾多四個~

各位早晨~
Air Supply大哥早晨

揾多我一个就够晒啦,我最识大体嘅,实唔会穿你地煲

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-28 09:36 發表

揾多我一个就够晒啦,我最识大体嘅,实唔会穿你地煲
糊塗豬豬早晨~

預你一個唔夠o架, 獨樂樂不如齊樂樂吖嘛∼

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-28 09:47 發表

糊塗豬豬早晨~

預你一個唔夠o架, 獨樂樂不如齊樂樂吖嘛∼
而家係樂樂独自樂樂呀

Air Supply 大哥今日唔使上去咩

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-9-28 09:32 AM 發表

睇豆豆鴾狨, 佢似乎想幫我地M多四個~

各位早晨~
幫你地搵多四個,我驚我笑到肚痛喎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-9-28 09:36 AM 發表

M多我一譬N{晒啦,我最识大体鵅Ab唔N穿你地煲
老豬大體冇用ga,佢地要大禮ga

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-9-28 09:54 發表

老豬大體冇用ga,佢地要大禮ga
我日日都三跪九叩同佢哋请安道乏,都够大礼喇呱

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。