推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-10-9 21:10 發表

老豬飯左未?
食咗喇豆豆你食未
我要冲凉先喇
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-9 09:23 PM 發表

食咗喇豆豆你食未
我要冲凉先喇
我都食飽啦,我仲o岩o岩沖完涼

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-10-9 21:37 發表

我都食飽啦,我仲o岩o岩沖完涼
你啱啱先冲完凉唉,嚟迟一步添

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-9 18:10 發表

有無好推介呀
呢排差啲輸到反艇, 推莊好過推介咯~

各位晚上好~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-9 22:01 發表

金巴大哥话澡拿推油仲好喎

Air Supply大哥晚上好

要闪喇886

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-10-9 22:01 發表

好過我反皮

天朗氣清的早上

大家好
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 Air Supply Lighter 的帖子

小小痛楚 只是激勵 來者可追

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-10 08:25 發表
小小痛楚 只是激勵 來者可追
早 mel  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-9 21:22 發表

唔大哥移情别恋唔虽要问我
割蓆都係為你好

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-10-10 08:27 發表

早 mel  
早班車早

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-10 08:30 發表

割蓆都係為你好
割席要分桃   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-10 08:31 發表

早班車早
早車現已開出   

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-10-10 08:33 發表

割席要分桃   
分桃有得食老豬無乍形 割蓆避佢鼻鼾就唔得

骨 Morning  ~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-10 09:49 AM 發表
眼仔碌碌的保保早晨 ~~樂樂、車、豬豬早

誰能代替哥哥地位

回復 #15617 紅豆沙 的帖子

靚豆早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-10 09:49 發表
骨..................................

夠鐘要去睇長劇

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-10-10 09:53 發表

眼仔碌碌的保保早晨 ~~樂樂、車車、豬豬早早
呀樂揸車運豬   

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-10-10 09:49 發表
安   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-10 10:26 發表
夠鐘要去睇長劇
你睇定做呀  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-10 10:26 發表
夠鐘要去睇長劇
親情

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-10-10 11:59 發表

保午安   
車午安

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。