推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

鄭雨滇熱門都係die....

My new target!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 13:53 發表

步速會慢 我要卓越歡騰
鍾意第九場你個隻多o的

回復 #17176 細摩 的帖子

好似包尾
輸埋俾卓越歡騰
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 14:09 發表
好似包尾
輸埋俾卓越歡騰
睇下第五場 10.) 點跑, 外欄貼內欄, 再抽返出黎, 無得追

徐君禮零的突破

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 14:32 發表
徐君禮零的突破
長驅, 長驅

會唔會係第二隻鋼寶??

回復 #17179 細摩 的帖子

我最後選了真如意
超班路短但步速形勢合晒戴勝

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 14:35 發表
我最後選了真如意
超班路短但步速形勢合晒戴勝

回復 #17183 細摩 的帖子

金好彩衝贏過真如意  
但今場步速會慢 內檔要看際遇 但大冷無妨一試

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 14:58 發表
金好彩衝贏過真如意  
太平洋第四

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 14:58 發表
金好彩衝贏過真如意  
跑第六 巴西冼發揮普通  
俾件大紅袍鄺美人

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-11 15:03 發表

太平洋第四
灣前包尾 回天弗術

第七場全棚馬最高班底贏得最多隻馬最冷

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 15:07 發表

灣前包尾 回天弗術
長驅決定唔再追了.....受讓三磅都都追唔到

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 15:31 發表
第七場全棚馬最高班底贏得最多隻馬最冷
噢 京城春夢破碎了
但過程綺麗

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-11 15:35 發表

長驅決定唔再追了.....受讓三磅都都追唔到
唔好要求佢追人 放頭又最好地淋就有計

會唔會底出?? 究竟會唔會底出??

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 15:41 發表

唔好要求佢追人 放頭又最好地淋就有計
第一次跑三班兼最好路程.... 等地淋?? 要等到出年喇

今次決定買隻 2 做膽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-11-11 15:41 發表
會唔會底出?? 究竟會唔會底出??
你講8場?
先唔睇3+5+10  
1+2又可假定為志不在此
4已老退
6+8個人不喜歡
9氣量級數未確認
剩番 7+11
無理由詩情畫意霸住個馬格

回復 #17195 happycamel 的帖子

何生等唔切 :bird:

回復 #17195 happycamel 的帖子

入唔到Q 4倍多位置 都叫有肉食

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 16:09 發表
何生等唔切 :bird:
澳門好少貪污
虧佢講得出

我又返黎啦

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-11 16:16 發表

澳門好少貪污
虧佢講得出
相信何生只有受污, 唔會貪污,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。