推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-27 22:36 發表

西布朗對米舖照計都會開大~
杯賽woh 兩隊二打六博乜?   我覺得避下穩陣
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 22:41 發表
點樣都其實係尊重架
我無話你唔尊重我呃......桔神喎~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-27 22:45 發表

杯賽woh 兩隊二打六博乜?   我覺得避下穩陣
避下當然無壞, 我都係借你把刀仔出嚟玩吓啫~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

聽晚我公司Annual Dinner無得賭臨場, 又要勞煩你自己坐番館嘞~

聽晚有無正嘢介紹呀? 聽日有可能全日都無時間落注~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-27 23:18 發表
聽晚我公司Annual Dinner無得賭臨場, 又要勞煩你自己坐番館苪
噢!            

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 00:26 發表

噢!            
唔好唔開心啦! 過埋年回復正常之後再陪你賭馬囉~

唉.....仲慘過揼女~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-27 23:42 發表
聽晚有無正洃雯虴r? 聽日有可能全日都無時間落注~
初步睇到聽日韋達騎足八場 五六場執大摩d馬 今季合作11次全不入三甲 偏偏今次兩隻摩馬我都幾鍾意 五場利是鋒牌面馬 會唔會與棄騎更奇妙得勝非凡眉來眼去就天曉得 六場勁好聲有大樹遮陰 相信會有賠率 唔覺意甘與自由武士同入前列 好分到暈

但始終有病毒隱憂  

第十三次終於入Q   

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-28 00:30 發表

唔好唔開心啦! 過埋年回復正常之後再陪你賭馬囉~

唉.....仲慘過K女~
我埋頭寫上面段野 你去K女
其實d馬大兜亂甘騎 都係危中博機

去左K周家碧玉

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

西米真係仲有得賣
丁丁居然入到兩球 費爺都算藝高膽大

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 08:52 發表

西米真係仲有得賣
丁丁居然入到兩球 費爺都算藝高膽大
爭少少你又中盤

回復 #1863 唔易做 的帖子

這麼近 ......................那星遠

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 09:05 發表
這麼近 ......................那星遠

無問題
聽聞你琴晚沽左幾百張期指, 今朝你..............

回復 #1865 唔易做 的帖子

今朝收左錢啦  
0.5公斤優質廢紙連五十斤財經報紙再加幾個生力樽另有數個鋁罐 熟客回收價兩個二 補少少錢買左排益力多返屋企倒埋落隻大杯到整左杯大力

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-27 23:18 發表
聽晚我公司Annual Dinner無得賭臨場, 又要勞煩你自己坐番館苪
唔見神
乜annual dinner由朝早開始食架

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 10:54 發表

唔見神
乜annual dinner由朝早開始食架
今朝一直見客無時間上嚟, 依家又要返回崗位喇~

二月份博友終極一戰

獨贏位置混合過關 2 x 1

第二場
川匯主帥

第四場
搶首

@4630 x 4 = 18520

回復 #1868 Air Supply 的帖子

回復 #1870 happycamel 的帖子

你又買咁大呀,你係咁易買 500 元都有機會冠軍喎?

回復 #1871 HJ2127_ATR1 的帖子

有人話 : 富貴於我如浮雲
所以我要買片雲 帶走埋d霞彩

回復 #1872 happycamel 的帖子

希望你地個個都中啦,真係唔希望見到拎冠軍果位會少過四千分。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 14:22 發表
有人話 : 富貴於我如浮雲
所以我要買片雲 帶走埋d霞彩
預祝你成功先~

不過我等陣仲要同同事出去做嘢, 睇怕都無機會"撩"出去補飛咯~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-28 14:25 發表
希望你地個個都中啦,真係唔希望見到拎冠軍果位會少過四千分。
唔會咁恐怖啩, 希望唔好俾你講中啦~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。