推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-15 08:04 PM 發表

天地悠悠 過客匆匆 潮起又潮落
恩恩怨怨 生死白頭 幾人能看透.....

留一半清醒 留一半醉
至少夢裡有你追隨
保保唱歌都唔預我!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-15 08:08 PM 發表

如夢人生芳心碎 空對落花我淚垂
為何情緣逝似水 大江去那堪追
無奈情絲拋不去 堪嘆狂風吹飛絮
情義盡化煙 煙消天外去
咩歌黎GA?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-15 20:23 發表

咩歌黎GA?
老餅歌
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-15 08:25 PM 發表

老餅歌
你咁風騷既?

誰能代替哥哥地位

回復 #20228 happycamel 的帖子

<<京華春夢>>          汪明荃

如夢人生芳心碎
 空對落花我淚垂
 為何情緣逝似水
 大江去那堪追

無奈情絲拋不去
 堪嘆狂風吹飛絮
 情義盡化煙
 煙消天外去

錯為情愛 一生落淚
 往日情侶負了寒盟
 帶淚望遠方青山寂寂
 怨恨期待變唏噓

無限情心遭拋棄
 飄泊如今怨恨誰
 奈何又逢暴雨風
 落花悲盡碎

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-15 20:27 發表

你咁風騷既?
眼花以為你寫驅風
差跌落地

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-15 08:28 PM 發表

眼花以為你寫驅風
差跌落地
唔會寫驅風,最多打風馳電掣o者

誰能代替哥哥地位

回復 #20232 紅豆沙 的帖子

BB話我阿伯

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-15 08:53 PM 發表
BB話我阿伯
你都唔係阿伯,bb同你講下笑o者!

bb不嬲講野都冇句真ga la!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-15 20:53 發表
BB話我阿伯
我係話你似唐(伯)虎咁瀟洒

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-15 21:08 發表

你都唔係阿伯,bb同你講下笑o者!

bb不嬲講野都冇句真ga la!
樂樂受得起咁小既刺激, 唔駛安慰佢

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-15 23:47 發表

我係話你似唐(伯)虎咁瀟洒
住回答 講一聲 我係我

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-1-15 23:47 發表

樂樂受得起咁小既刺激, 唔駛安慰佢
受得起都要安慰架

快活谷B跑道 大利內檔  

最有用參考是馬會速勢圖 預計步速快就要靠欄後上馬 預計步速慢就要靠欄前置馬
但說不定人力勝天 薄其能更是能人所不能 足球大師跑法 有目共睹 :bird:

蘇廄出四駒 幫主取其三 全部牌面熱門 騎練合作4冠1季6負 明確擅谷增程新配杜鵬志 騎練合作1次無果 火燒唔熱

各位早晨

係個系統時鐘追了上來 還是我個電腦時鐘跑慢了 難得會同步

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 happycamel 於 16-1-2008 10:25 發表
各位早晨

係個系統時鐘追了上來 還是我個電腦時鐘跑慢了 難得會同步
因為大版主調教番啦! 

呢到一分一秒都好緊要,唔可以慢 ga 。 

相關搜索目錄: 電腦

回復 #20241 HJ2127_ATR1 的帖子

或者佢想do the right thing at the right time 啦

回復 #20242 happycamel 的帖子

不過呢度個時鐘,過左一段時間又會慢番。 

回復 #20243 HJ2127_ATR1 的帖子

同個人一樣 表現反覆
馬有時都係甘

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-1-16 10:50 AM 發表
同個人一樣 表現反覆
馬有時都係甘
早晨樂樂 & 金巴

係咪好似天氣一樣呀?

誰能代替哥哥地位

大跌1,000點嘅早上, 樂巴豆保糊塗豬&各位好~

回復 happycamel, 紅豆沙 的帖子

應該係個系統時鐘問題,會越黎越慢,隔一段時間就要調教過。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-16 11:04 AM 發表
大跌1,000點鵀迨W, 樂巴豆保糊塗豬&各位好~
已經無眼睇lu

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-1-16 11:17 發表

已經無眼睇lu
隻手有啲敏感醫極都醫唔番, 早前好癢依家好痛~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-1-16 12:23 發表

隻手有爣虓P醫極都醫唔番, 早前好癢依家好痛~
就快收市的一天, 下跌1300點

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。