推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #21900 茶水站總管 的帖子

回程順風順水嗎
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
Originally posted by happycamel at 2-24-08 12:36 AM
   回程順風順水嗎
呢次無認錯人........抵讚..........

由於時間關係.....回程時間縮短一半...........

回復 #21902 茶水站總管 的帖子

第一次錯天真
第二次錯在傻
第三次錯無藉口 所以  

引用:
Originally posted by happycamel at 2-24-08 12:45 AM
第一次錯天真
第二次錯在傻
第三次錯無藉口 所以  
你大個囉...無可以再繼續天真同埋傻落去......

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2008-2-24 00:46 發表

你大個囉...無可以再繼續天真同埋傻落去......
甘返老還童點解
沒有這回事嗎

相關搜索目錄:

手痕又督左1:2

引用:
Originally posted by happycamel at 2-24-08 12:49 AM

甘返老還童點解
沒有這回事嗎
有.....但未到.........

回復 #21907 茶水站總管 的帖子

真係安慰
但問清楚你係唔係童子軍先

引用:
Originally posted by happycamel at 2-24-08 01:15 AM

真係安慰
但問清楚你係唔係童子軍先
有無利是收先.....

回復 #21909 茶水站總管 的帖子

原本有 但俾你牙擦成員搶左 你都見到

引用:
Originally posted by happycamel at 2-24-08 01:21 AM
原本有 但俾你牙擦成員搶左 你都見到
咁唔緊要....你既即係佢既.....佢既即係我既..........

回復 #21911 茶水站總管 的帖子

甘你既又係邊個架

引用:
Originally posted by happycamel at 2-24-08 01:29 AM

甘你既又係邊個架
我係周公子既.........

洗白白 & 囉.........

樂樂早抖......

回復 #21913 茶水站總管 的帖子

小吉早抖         

因有順風車坐,我都安全到步。  

賽馬日既周日, 各位早晨   

相關搜索目錄: 賽馬

又一個捉奇黯然地衣錦回鄉

各位午安

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-24 12:36 發表
賽馬日既周日, 各位早晨   
馬本充足的保保早晨

相關搜索目錄: 賽馬

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 12:41 發表

馬本充足的保保早晨
樂樂早晨

馬本既野, 都係多謝樂施會大力贊助

但相信樂施會今日會係馬會本利歸還

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-24 12:50 發表

樂樂早晨

馬本既野, 都係多謝樂施會大力贊助

但相信樂施會今日會係馬會本利歸還
早晨各位,保保今日春風滿面bor!

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

韋幫主工兵雖為胡森掩眼多過為巴西冼開路 亦為上場同鄉被罰討番彩 都可算一舉三得

善風上仗同程蘇銘倫騎唔夠10倍 臨場仲有飛落到6.6 外檔走3疊慢步速衝喇士300 跑第五輸3.25馬位俾冼毅力真奇寶(大熱)
今場幫主騎居然有20倍 蘇銘倫駕熱紅跑車

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 13:24 發表
善風上仗同程蘇銘倫騎唔夠10倍 臨場仲有飛落到6.6 外檔走3疊慢步速衝喇士300 跑第五輸3.25馬位俾冼毅力真奇寶(大熱)
今場幫主騎居然有20倍 蘇銘倫駕熱紅跑車
咁係咪會有紅死火車出現

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-2-24 13:27 發表

咁係咪會有紅死火車出現
架車無死火 仲車埋個和諧大使番黎
認真詼諧

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 13:33 發表

架車無死火 仲車埋個和諧大使番黎
認真詼諧
又係韋柏Q

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。