推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

噢 捉到鹿脫唔到角   
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 05:13 PM 發表
噢 捉到鹿脫唔到角   
又唔同既!

誰能代替哥哥地位

回復 #21952 紅豆沙 的帖子

乜野唔同              

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 17:13 發表
噢 捉到鹿脫唔到角   
你今日條六環彩, 同呢條飛....跟我所揀o既馬一樣

呢場我11行頭, 拖 2, 14 , 買q無錢收

qp都有 29倍

My new target!!

我都係勁慘,掛住睇馬英九謝長廷發問...買唔到條三重彩...中得pq....

臨場睇飛見到11 win梗....呢條三重彩一定中

無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 #21954 細摩 的帖子

真係甘翹

回復 #21955 kenny01 的帖子

你好
單位置Q
我唔信11

引用:
原帖由 細摩 於 2008-2-24 17:18 發表

你今日條六環彩, 同呢條飛....跟我所揀o既馬一樣

呢場我11行頭, 拖 2, 14 , 買q無錢收

qp都有 29倍
摩少....記唔記得我同你講過果條L飛呀...

你有email我send比你睇....呢場14號就係啦...

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-2-24 17:18 發表
我都係勁慘,掛住睇馬英九謝長廷發問...買唔到條三重彩...中得pq....

臨場睇飛見到11 win梗....呢條三重彩一定中

屌, 你睇臨場補尾注, 同我一樣!!!

回復 #21958 kenny01 的帖子

乜L飛?
我就只見14W40倍落到29倍

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 17:21 發表
你好
單位置Q
我唔信11
最緊要重...大家都好

我份人好雞仔注架....買親都係單q單位置q
單t都係買三隻....中左一兩場都夠玩成日嘛...

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 17:21 發表
你好
單位置Q
我唔信11
原先我都唔信11, 不過臨場一刻先大注飛, 岩曬小方!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 17:23 發表
乜L飛?
問細摩.......或者我pm你都得.......

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 17:23 發表
乜L飛?
出黎請食飯佢會講你知

引用:
原帖由 細摩 於 2008-2-24 17:22 發表

屌, 你睇臨場補尾注, 同我一樣!!!
我講隻十四喎....睇飛我有信心過隻11
係睇下拖邊隻咋

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-2-24 17:24 發表

最緊要重...大家都好

我份人好雞仔注架....買親都係單q單位置q
單t都係買三隻....中左一兩場都夠玩成日嘛...
好習慣黎架

引用:
原帖由 細摩 於 2008-2-24 17:26 發表

出黎請食飯佢會講你知
Hehe

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 17:27 發表

好習慣黎架
係呀, 佢習慣間唔中幫襯下

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-2-24 17:26 發表

我講隻十四喎....睇飛我有信心過隻11
係睇下拖邊隻咋
我11行頭, Q拖2+14. 因為岩曬鬼鼠小方!

你買QP, 我買Q...大家唔同信心膽姐~~

尾場睇 4-9-13-14

回復 #21970 happycamel 的帖子

4-9-13 都騎得差 :bird:

個個歡樂今宵  

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-24 23:35 發表

個個歡樂今宵  
歡樂今早既早上, 大家早晨

回復 #21973 唔易做 的帖子

Enjoy yourself, it's later than you think
Enjoy yourself, while you're still in the pink
The years go by, as quickly as you wink
Enjoy yourself, enjoy yourself, it's later than you think.

叫定聲大家午安

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-2-25 11:08 發表
Enjoy yourself, it's later than you think
Enjoy yourself, while you're still in the pink
The years go by, as quickly as you wink
Enjoy yourself, enjoy yourself, it's later than you think.
:appl ...
周一都冇人出現, 又去晒飛花

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。