推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-13 21:20 發表

但中午都好暖喎
係!所以要小心呢d天氣 !

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-13 21:28 發表

係!所以要小心呢d天氣 !
所以我今日開始提早放復活假, 28日至返學

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-13 21:28 發表

將兩句?

明解o既
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-13 21:25 發表

你理得我
就等我周六話一場比你聽

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-13 21:30 發表

所以我今日開始提早放復活假, 28日至返學
唔係31號咩?

散左場           

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-13 21:44 發表

散左場           
準備中!

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-13 22:12 發表

準備中!
落幕定待續

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-13 10:32 PM 發表

落幕定待續
待續好d ~

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-13 22:33 發表

待續好d ~
我怕時日無多 要

大家早晨            

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-13 22:34 發表

我怕時日無多 要
咪亂講野

早晨樂樂 & 大家好 !

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 09:46 發表
大家早晨            
樂氣豆 & 各位早晨

回復 #22687 靚豆仔 的帖子

早晨呀 靚豆仔

我無亂講野
有都係或者唔應該用"怕"字
天大地大 一個或一隊深不可測躲藏寡言喜歡製造白色恐怖的管理人有何懼

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-3-14 10:09 發表

樂氣豆 & 各位早晨
BB早 週六鋼膽係乜呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 10:19 AM 發表
早晨呀 靚豆仔

我無亂講野
有都係或者唔應該用"怕"字
天大地大 一個或一隊深不可測躲藏寡言喜歡製造白色恐怖的管理人有何懼
你同豆丁仔講管理呀

你會嚇走左佢ga!

誰能代替哥哥地位

回復 #22691 紅豆沙 的帖子

嚇走都係一時
ban左就係甘先
分身有術 但名實為先

回復 #22692 happycamel 的帖子

係既 係既 所以我離開臥龍都係匿藏於海馬公園
但係都要公開露相
開心

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 10:29 AM 發表
嚇走都係一時
ban左就係甘先
分身有術 但名實為先
我又覺得未必會ban既

有時候有d野係咪真係咁重要呢?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happypanda606 於 2008-3-14 10:35 AM 發表
係既 係既 所以我離開臥龍都係匿藏於海馬公園
但係都要公開露相
你個簽名檔唔係你個意願咩?

誰能代替哥哥地位

回復 #22695 紅豆沙 的帖子

前望我不愛獨懷舊 名利我可以輕放手
是我的雖失去他日總會有 不慣全力尋求

難辨你的愛真與否 緣盡我可以輕放手
若你的心想變怎樣都會變 想要留亦難留

渴望是心中富有 名和利不刻意追求請收起溫馨的愛意 留在心中好像醇的酒

存著要經過春與秋 內心也經過喜與憂
讓我一生擁有輕鬆節奏
心裡無慾無求

歌詞不盡合適 紅字是keyword

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 10:43 AM 發表
前望我不愛獨懷舊 名利我可以輕放手
是我的雖失去他日總會有 不慣全力尋求

難辨你的愛真與否 緣盡我可以輕放手
若你的心想變怎樣都會變 想要留亦難留

渴望是心中富有 名和利不刻意追求請收起溫馨的愛 ...
我都係諗起呢首歌喎

紅字個d,你都唔可以要求人人都同你有一樣既想法啦,係咪?

自己做到,已經好好啦!

誰能代替哥哥地位

回復 #22697 紅豆沙 的帖子

雖無彩鳳雙飛翼  心有靈犀一點通

都係唔好離題
俾人舉報又要麻煩版主

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 11:06 發表
都係唔好離題
俾人舉報又要麻煩版主
咁d版主咪好唔得閒!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。