推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

講番打比日
排位未睇
一年一度盛會 居然擇左日話拜山 大吉利是
慎終追遠係好事 但係我真係好想睇即場
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-14 11:10 發表

咁d版主咪好唔得閒!
好在一個求戀期 一個篤計數機唔得閒

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 11:16 AM 發表
講番打比日
排位未睇
我食翅定食碗仔翅,真係靠你啦!你俾一個number我就ok

誰能代替哥哥地位

回復 #22703 紅豆沙 的帖子

食翅都要籌

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 11:46 AM 發表
食翅都要籌
係呀! 遲d你就知

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-3-14 12:03 發表

係呀! 遲d你就知
知之為知之 不知為不知 遲知為遲早知

各位午安   

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 16:25 發表

知之為知之 不知為不知 遲知為遲早知
哈,真係唔夠你地咁叻!

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 11:16 發表
講番打比日
排位未睇
果兩場,錄低睇啦! 

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 16:26 發表
各位午安   
今日咁早,唔使去賞月呀! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-14 16:38 發表

今日咁早,唔使去賞月呀! 
今日無月   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-14 16:37 發表

果兩場,錄低睇啦! 
依家唔駛錄啦
網上乜都有得睇

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 16:41 發表

依家唔駛錄啦
網上乜都有得睇
咁可以睇埋之前評馬人吹水,拉頭馬...........

回復 #22713 HJ2127_ATR1 的帖子

甘又係
不過今年馬認真麻麻

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 16:49 發表
甘又係
不過今年灠酉{真麻麻
都唔會研究好與唔好,最緊要羸錢就得。 

又有成排蔡神仙馬,唔知有幾多隻有位置呢,我靠佢做膽。 

柏寶騎過5隻 唔知係佢揀旺國手定旺國手揀佢 但他會有點知己知彼優勢

引用:
原帖由 happycamel 於 14-3-2008 16:58 發表
柏寶騎過5隻 唔知係佢揀旺國手定旺國手揀佢 但他會有點知己知彼優勢
旺角手我都會揀做腳,膽多數係喜蓮福星。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-14 17:11 發表

旺角手我都會揀做腳,膽多數係喜蓮福星。 
喜蓮福星都會係擂台躉 東4方3已佔半數 多數馬無長力賽績 預計步速一定無得快 慢步速下形勢應該控制到

回復 #22718 happycamel 的帖子

咁買開熱門,多數都係買呢隻做膽,同埋平磅,都係買細號碼好 d  。 

食飽飽 做家課
大家晚上好

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 21:06 發表
食飽飽 做家課
大家晚上好
天晚特码几多号呀

驼哥晚上好

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-14 21:06 發表
食飽飽 做家課
大家晚上好
好 ~ 支持樂樂!

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

還趕得切說聲早晨

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-15 11:53 AM 發表
還趕得切說聲早晨
早晨樂樂呀)))))

誰能代替哥哥地位

我終於可以番嚟同大家吹吹水喇~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。