推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 21:31 發表

等我去整整部腦先
小心整壞腦  
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 09:31 PM 發表

等我去整整部腦先
等你整得黎,D獎金俾人拎左LU

誰能代替哥哥地位

我要落街開飯喇, 各位贏多啲~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 21:33 發表

小心整壞腦  
個腦一向有問題, 整整佢或者有小小幫助

笑屎我啦,多謝火雞雞
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
[/HIDE]

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-2 21:35 發表
我要落街開飯喇, 各位贏多齏
請先去馬會提款, 後開飯

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 21:32 發表

一於整爛部電腦
你想整爛邊個部電腦

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 21:37 發表

請先去馬會提款, 後開飯
乜真係等錢先開得飯

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 21:39 發表

乜真係等錢先開得飯
唔好意思, 爆左佢D野出黎添

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 21:30 發表

成功中左

賽馬日, 整電腦日
一回來就死了機 , 再修復.

相關搜索目錄: 電腦 賽馬

又中
最衰跑熱+第三
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-4-2 22:20 發表
又中
最衰跑熱+第三
Hehe
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 22:23 發表

Hehe

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-4-2 10:35 PM 發表

你兩個今晚孖舖咩?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-2 21:40 發表

唔好意思, 爆左佢D野出黎添

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-4-2 22:20 發表
又中
最衰跑熱+第三
跟唔到添~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 22:52 發表
臨場票如雨下, 果然有料到~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 22:57 發表
咁即係中咗孖寶定六環彩?

回復 #23694 Air Supply 的帖子

打劫呀 ))))))))))))))))))))))))))

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-2 23:03 發表

咁即係中鼵蚅_定六環彩?

說不得
留個好夢俾自己

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 23:03 發表

打劫呀 ))))))))))))))))))))))))))
無計啦! 依家臨場無飛嘅馬隨時影都無o架~

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-2 23:05 發表

說不得
留個好夢俾自己
係嘅係嘅, 好夢即將成真~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-4-2 23:06 發表

無計啦! 依家臨場無飛黻阱H時影都無o架~
但係都唔好甘誇 :bird:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。