推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-3 11:48 發表

點解喎,我要劫你 
你劫我, 我又劫AS

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-3 15:28 發表

去完party  
好耐無甘盡興

大家早晨        

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-4 01:18 發表
去完party  
好耐無甘盡興
甚麼party咁盡興

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-4 01:30 發表
大家早晨        
大家樂 氣豆 & 各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-4 10:08 發表

甚麼party咁盡興
好運齊來聯歡夜

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-4 01:18 AM 發表
去完party  
好耐無甘盡興
早晨盡興回歸的樂樂

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 唔易做 於 2008-4-4 10:08 AM 發表

大家樂 氣豆 & 各位早晨
早晨各位 & 保保

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-4-4 10:48 發表

早晨盡興回歸的樂樂
豆豆有無去星光大道睇哥哥回顧
今年無舊年甘多野睇
我見如下簡介 :
"於2003年4月1日因抑鬱症辭世"

下晝居然好天
係海旁快跳   觀操評語 : 身重力弱

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-4 04:14 PM 發表

豆豆有無去星光大道睇哥哥回顧
今年無舊年甘多野睇
我見如下簡介 :
"於2003年4月1日因抑鬱症辭世"
今年未去,好似前年多d野睇!

誰能代替哥哥地位

乜都無的晚上大家好   

引用:
原帖由 happycamel 於 4-4-2008 10:25 發表

好運齊來聯歡夜
有咩活動攪,你可以晚上出動! 

回復 #23740 HJ2127_ATR1 的帖子

我係由下晝3點玩到凌晨1點

引用:
原帖由 happycamel 於 4-4-2008 18:40 發表
我係由下晝3點玩到凌晨1點
節目咁豐富,得閒都要八下玩乜! 

回復 #23742 HJ2127_ATR1 的帖子

唔駛你八得甘辛苦
係同MM與幾位技師開生日會
差唔多全日班晚上登場

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-4 19:12 發表
唔駛你八得甘辛苦
係同MM與幾位技師開生日會
差唔多全日班晚上登場
咁好,好似聽過佢地成日都有 party 攪,係咪係隔離唱 K 呀! 

回復 #23744 茶水站站長 的帖子

有花無月恨茫茫 有月無花恨轉長

花美似人臨月鏡 月明如水照花香

扶笻月下尋花步 攜酒花前帶月嘗

如此好花如此月 莫將花月作尋常

回復 #23745 happycamel 的帖子

係咪有暗示! 唔通冇得賞月。 

回復 #23746 茶水站站長 的帖子

花好月圓               

考完眼光仲係眼光光
睇完排位更是頭擰擰

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-5 02:24 發表
考完眼光仲係眼光光
睇完排位更是頭擰擰
擰完就要去

樂氣豆 & 各位早晨

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-4-5 01:53 發表
花好月圓               
咁大霧你都見到月圓

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。