推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-12 10:01 PM 發表

都叫你俾D信心輸o各
唔係信心既問題!

誰能代替哥哥地位

下次孖我 ,
C中蜜運成功一定會輸

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-12 22:03 發表

唔係信心既問題!
大膽D , 死就死啦!!!
就會贏

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-12 10:04 PM 發表
下次孖我 ,
C中蜜運成功一定會輸
你會唔會鬧我先!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-12 10:05 PM 發表

大膽D , 死就死啦!!!
就會贏
我不嬲都細膽

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-12 22:06 發表

你會唔會鬧我先!
病發好難控制o咼

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-12 22:01 發表

都叫你俾D信心輸o各
精句 精句 火雞果然不同凡嚮
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

豆豆 我積極 叫你無乜信心甘贏

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-12 21:09 發表
豆豆可以拍賣姐,我就冇人要la
Let me to bid, OK? How much do you cost?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-12 22:11 發表

精句 精句 火雞果然不同凡嚮
豆豆叫糊時會出咒語
樂駝駝引你俾佢食o架 !
你即時好似撞鬼咁打俾佢

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-12 22:15 發表

豆豆叫糊時會出咒語
叫樂駝駝引你俾佢食o架 !
你即時好似撞鬼咁打俾佢
我聽到都暈左咯 又點會輸呢

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-12 21:11 發表

下次問過你老虎係咪先知
She is now sitting at my right hand side~

回復 #2434 Air Supply 的帖子

今晚有無推介

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-12 10:10 PM 發表

病發好難控制o咼
咁我會喊喎,咁一係叫你落街食支煙先

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-12 22:15 發表

Let me to bid, OK? How much do you cost?
佢係大紅馬 唔係小紅馬boh

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-12 22:18 發表

She is now sitting at my right hand side~
Left Hand Side 係

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-12 10:15 PM 發表
豆豆 我積極 叫你無乜信心甘贏
happycamel就可以無乜信心咁贏,但豆豆好難做得到喎 (真係唔易做)

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-12 10:15 PM 發表

bid redhorse

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-12 22:19 發表

咁我會喊喎,咁一係叫你落街食支煙先
好主意

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-12 22:18 發表
今晚有無推介
No confident at all. I just bet $10.00 double Half/Full correct score.

1st Match 0:0 & 1:1
2nd Match 1:0 & 1:0

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-12 10:15 PM 發表

豆豆叫糊時會出咒語
叫樂駝駝引你俾佢食o架 !
你即時好似撞鬼咁打俾佢
係喎,我都要幫happycamel諗定個名先得

誰能代替哥哥地位

走先!!!!!!!!!!
你地今晚 Win 多D

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-12 10:18 PM 發表

hello,Mrs  air supply,下次係咪一齊黎同我地一齊玩同食飯呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-12 22:20 發表

佢係大紅馬 唔係小紅馬boh
I just said I will bid, but I don't want to win such bidding~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-12 22:22 發表

No confident at all. I just bet $10.00 double Half/Full correct score.

1st Match 0:0 & 1:1
2nd Match 1:0 & 1:0
聽日會有兩住中   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。