推介:| 廚具餐具 | 烹飪課程 | 紅白酒 | 咖啡 | | 蒸溜水 | 濾水器 | 中餐館 | 甜品店 | Coffee Shop 咖啡店 |

48 12
發新話題

大家有咩著數? 薯片coupon...

大家有咩著數? 薯片coupon...

http://frito-lay.com.hk/登記有2蚊薯片coupon送 大家又有咩著數呀??優惠? coupon??

http://pho99.blogspot.com

very convenient site!

回復 1# 的帖子

見佢有個submit video上去參加比賽,睇d片好似幾過癮咁

相關搜索目錄: Video

引用:
原帖由 神田吉 於 2008-11-29 10:52 發表
http://frito-lay.com.hk/登記有2蚊薯片coupon送 大家又有咩著數呀??優惠? coupon??
登記o左, thx for sharing.

嘿...每到呢d大時大節, 特別想食薯片,零食...... ..都好慳返$2...

引用:
原帖由 妹仔 於 2008-12-2 11:49 發表
嘿...每到呢d大時大節, 特別想食薯片,零食...... ..都好慳返$2...
比你講起又想買返包食,d  lays coupon 系邊度可以用呀??

引用:
原帖由 寒奈 於 2008-12-3 11:52 發表

比你講起又想買返包食,d  lays coupon 系邊度可以用呀??
百佳可以用呀~

引用:
原帖由 大D哥 於 2008-11-30 10:51 發表
見佢有個submit video上去參加比賽,睇d片好似幾過癮咁
邊會有人參加....

相關搜索目錄: Video

..無人參加?????? 甘o米可以諗諗...

十蚊八蚊包薯片送o甘多野? d coupon 可以用到幾時架?

D coupon除咗買Lay's薯片外, 粟米片得唔得架??

引用:
原帖由 寒奈 於 2008-12-5 07:07 發表
..無人參加?????? 甘o米可以諗諗...
咁你去參加, 支持你!

引用:
原帖由 鬼太郎 於 2008-12-9 01:22 發表
D coupon除咗買Lay's薯片外, 粟米片得唔得架??
lay's出品就好似得, 可以係百佳用.

引用:
原帖由 Ginto 於 2008-12-4 23:29 發表

邊會有人參加....
我都覺得係~唔係睇到哩條thread我都唔知有兩蚊優惠同有哩個比賽

玩下手自己拍段片掉上去真係隨時獨中呀

引用:
原帖由 粗茶Lee 於 2008-12-10 00:09 發表

lay's出品就好似得, 可以係百佳用.
粟米片都得~咁要試下先喇

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 大D哥 於 2008-12-10 09:16 發表

我都覺得係~唔係睇到哩條thread我都唔知有兩蚊優惠同有哩個比賽

玩下手自己拍段片掉上去真係隨時獨中呀
獎品仲好似好豐富咁喎!!!

引用:
原帖由 day文 於 2008-12-10 09:20 發表

獎品仲好似好豐富咁喎!!!
百老匯電器$2000 coupon呀~

我都諗緊求其拍條片上去博一博~

引用:
原帖由 大D哥 於 2008-12-10 09:24 發表

百老匯電器$2000 coupon呀~

我都諗緊求其拍條片上去博一博~
你唔好諗喇~等我拍,等我自己中好喇~哈哈

引用:
原帖由 day文 於 2008-12-10 09:26 發表

你唔好諗喇~等我拍,等我自己中好喇~哈哈
不過衰在要出鏡啦~試下呃d fd拍先

引用:
原帖由 大D哥 於 2008-12-10 09:28 發表

哈哈~我都係諗住搵d表弟妹拍咋~
佢地有薯片食就咩都唔理嫁喇

引用:
原帖由 day文 於 2008-12-10 09:19 發表

粟米片都得~咁要試下先喇
我用o黎買o左芝士條,
都幾好食

引用:
原帖由 大D哥 於 2008-12-10 09:28 發表

出賣朋友你都做得出

見利忘義.  我都系推介有 Lays coupon 算啦! 要呃當然系呃d仇家啦!

買幾包lays ,叫幾個小學生,1分鐘之內食晒佢,哇....最狂熱食薯片個樣. 幾十蚊博2千

引用:
原帖由 粗茶Lee 於 2008-12-10 21:31 發表

我用o黎買o左芝士條,
都幾好食
芝士條正啊!!

相關搜索目錄:

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。