推介:| 廚具餐具 | 烹飪課程 | 紅白酒 | 咖啡 | | 蒸溜水 | 濾水器 | 中餐館 | 甜品店 | Coffee Shop 咖啡店 |

48 12
發新話題

大家有咩著數? 薯片coupon...

引用:
原帖由 神田吉 於 2008-12-11 19:11 發表
  見利忘義.h:" />  我都系推介有 Lays coupon 算啦! 要呃當然系呃d仇家啦!
除非偷拍o架o者,
唔係仇家邊會比你影.

系仇家面前,整鑊開薯片仙女散花,整到佢成頭都系," 最激食薯片" 十蚊八蚊當抽獎

引用:
原帖由 Ginto 於 2008-12-10 00:07 發表

咁你去參加, 支持你!
可能一炮就扑得中o添呀

引用:
原帖由 大D哥 於 2008-12-10 09:24 發表

百老匯電器$2000 coupon呀~

我都諗緊求其拍條片上去博一博~
咁橫掂都係就拍得好少少
留為紀念都好丫

引用:
原帖由 day文 於 2008-12-10 09:34 發表

哈哈~我都係諗住搵d表弟妹拍咋~
佢地有薯片食就咩都唔理嫁喇
哩o的片其實拍細路仔先好
好似以前小小笑電影咁

引用:
原帖由 粗茶Lee 於 2008-12-10 21:32 發表

出賣朋友你都做得出
朋友最大功能之一就係用黎出賣

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 魚翅貓 於 2008-12-12 19:13 發表
  買幾包lays ,叫幾個小學生,1分鐘之內食晒佢,哇....最狂熱食薯片個樣. 幾十蚊博2千
睇黎你係一個生意人喎
咁o既數口都俾你計到....

引用:
原帖由 Ginto 於 2008-12-12 22:41 發表

除非偷拍o架o者,
唔係仇家邊會比你影.
可能佢當人仇家, 但d仇家其實當佢係朋友呢

d片..真系無厘頭...食薯片唔整污糟隻手,叫人餵o米得咯

引用:
原帖由 亞里士打 於 2008-12-18 09:48 發表
d片..真系無厘頭...食薯片唔整污糟隻手,叫人餵o米得咯
. 仲無厘頭,仲嚇人既片都有呀. 你去睇o下 " mn ...mn ...mn.." 影住張嘴食薯片.

有冇人upload 咗片上去呀??
等我投佢一票啦!!........咁勇敢!!
Hahaha...

我笑完之後一定會投佢一票架啦!!!
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

好在唔駛upload 都有coupon啫!!

引用:
原帖由 粗茶Lee 於 2008-12-10 00:09 發表 lay's出品就好似得, 可以係百佳用.
lays原味同bbq味都好食呀!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 粗茶Lee 於 2008-12-10 21:31 發表 我用o黎買o左芝士條,都幾好食
芝士條我鍾意紳士牌

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 神田吉 於 2008-12-13 22:34 發表 系仇家面前,整鑊開薯片仙女散花,整到佢成頭都系," 最激食薯片" 十蚊八蚊當抽獎
有一條你拍o架?
個idea咁似o既?

引用:
原帖由 鬼太郎 於 2008-12-21 18:07 發表 有冇人upload 咗片上去呀??等我投佢一票啦!!........咁勇敢!!Hahaha...
我d fd參加o左,
武林高手同男版蘇絲黃o個2條,
請支持呀!!

喂!! 好筍呀, 原來淨係上去投票都有機會拎$500百老滙現金卷!?
Yeah!! 上去睇睇先.......

各版友見到邊套攪嘢,
記得講嚟聽吓喎!!

呀!! 不過1月4號deadline la,
大家有投親手啦!! =^.^=

引用:
原帖由 單眼仔 於 2008-12-31 13:42 發表

我d fd參加o左,
武林高手同男版蘇絲黃o個2條,
請支持呀!!
投o左武林高手啦

引用:
原帖由 單眼仔 於 2008-12-31 13:41 發表

有一條你拍o架?
個idea咁似o既?
唔通o個條大製作係佢拍
定係o個班人睇到哩個 post 先拍呢?

Deadline la!! 投咗票未呀!!
快d啦!! =^.^=

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。