推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

DL 我也吃番个167

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-12 10:06 AM 發表

你講得0岩。。果度D房好正。。唔係一般DG的五星,係拍得住國際品牌酒店的5,6星質素。。。
不過好似而家D房都要超過5百。但聽人講唔連早餐可以低過500的。。。

果度自助早餐都唔錯嫁。。。。
其他 ...
我租好似係468,不包早歺。。。個早歺收68蚊架。。。

相關搜索目錄: 酒店

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-13 01:49 發表

我租好似係468,不包早歺。。。個早歺收68蚊架。。。
下次我又問下先。。。。因為我係cheap友。。都好耐無上帝豪0既客房瞓喇。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 00:26 發表

我建議你早D去contact。。查探下軍情先。。。事闗年尾。。。
唔係吾好玩又番黎下我。。就幣。。。
多謝 西門兄, 和有關人士接觸中, 已知年尾少女, 還是想去探下, 深信自有奇逢應早春的.....

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-12 23:01 發表
咁多补上? 7siu 啲要求幾似我,所以如果你最後唔上,咁我就後備补上啦!
你又做后补。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-12 23:16 發表
I will go to there on coming Sat,

I 'm palnning a business trip around CNY now, please let me know your K scheduld..... ohoh
甘星期六又热闹啦。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-13 00:04 發表
終於等到老虎0盒眼瞓喇。。。
先可以上xocat.....

好高興你地果日都玩得甘開心。。。。
因為年近歳晚,。。果場D實力可以得番一半都無。。。
正確D黎講。。果日唔計我另外早帶(約)左囡囡 ...
其实我地都系玩斯文场多的。。不过好多时报道D疯场时加了些盐醋。。甘咪因为我地中意个D场咯。。。
个玩真系吾错。。各人都玩得很开心。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-13 00:19 發表
I just like the tall girl so much !  I don't like the wild place as I am an old-fogy man!
I will go to there on this Sat for a tall girl.....
Only One tall girl..may be more...

回復 62# 的帖子

星期六坐我平台那個湖南妹很似我老四。只是我老四比她高四cm,波波比她大半個杯!

回復 58# 的帖子

想問下條湖南妹係咪人細波大長卷髮的 ???

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-13 10:20 發表

Only One tall girl..may be more...
以后那是小人物的私房菜館了
暫時要忘掉客棧的女了

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-13 10:41 發表
星期六坐我平台那個湖南妹很似我老四。只是我老四比她高四cm,波波比她大半個杯!
七少, 你一直是我敬佩的偶像
你的老四一直是我追求的目標

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-13 11:34 發表
以后那是小人物的私房菜館了
暫時要忘掉客棧的女了
甘快就要忘记客栈。。

回復 71# 的帖子

應該唔會被人小 , 依家個邊只有一大班新仔同D團及廣告REPORT, 再加一些邪骨同飛機場REPORT, 你出DL REPORT應該算有新鮮感.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-13 11:32 發表
想問下條湖南妹係咪人細波大長卷髮的 ???
C兄...豈非心有所屬...或是曾經過類似好野?

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-13 11:44 發表
應該唔會被人小 , 依家個邊只有一大班新仔同D團及廣告REPORT, 再加一些邪骨同飛機場REPORT, 你出DL REPORT應該算有新鮮感.
呵呵...我去果D都係老鬼場...
靚仔唔0岩玩嫁!

回復 75# 的帖子

無錯, 個度早餐好好食, 我鐘意半倒同呢到既早餐, 不過攬住條女通知訓到中午, 咁咪浪費個早餐, 唔包好D

回復 89# 的帖子

無, 睇下7少個條湖南係咪我坐個條啫, 碰正佢M到

不過佢係靚妹仔, 幾玩得, 愛隊酒, 仲被佢咬咗我胸口一下好鬼痛

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-13 11:44 發表
D团同广告已经打左入过啦。。。

回復 90# 的帖子

D靚仔唔去呢到現仲好, 費事被佢地溝晒D女 , 呢個場應酬交友一流.

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-13 11:38 發表

甘快就要忘记客栈。。
老人家, 兩邊騰.....腳力吾夠
客棧女已食的七七гг
留番的力過年后去客棧找媽咪開年, 找女出入平安!

回復 93# 的帖子

我見到啦, 佢好快會叫其他老友過來推貼吹貼架啦   反正我又唔會去

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-11 16:05 發表
听了西门兄介绍DL K, D女167都吾叫得做MODEL..要168以上甘话。。话好想去。。点知就马上安排。。

周六下午D和谐号不很和谐。。班车都脱班。。 ...
i am back!!!
DJ i like

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-13 12:01 發表
老人家, 兩邊騰.....腳力吾夠
客棧女已食的七七гг
留番的力過年后去客棧找媽咪開年, 找女出入平安!
好呀。。到时一齐呀。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2009-1-13 12:07 發表
i am back!!!
DJ i like
D DJ 好正。。等你来就地正法。。。

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-13 12:04 發表
我見到啦, 佢好快會叫其他老友過來推貼吹貼架啦   反正我又唔會去
到拒出正贴招团友就请版主封他咯。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。