推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

DL 我也吃番个167

回復 124# 的帖子

唔好再加多一個"公"字就好了!不然變了"七公公",和小寶的"桂公公"差得遠了!

引用:
原帖由 Butt 於 2009-1-14 17:34 發表

洪七公?「奶蓋」邦邦主?!
係啊....丐幫幫主...洪七公

以下節錄自"射鵰英雄傳":

洪七公道:「不錯。老叫化一生殺過二百三十一人,這二百三十一人個個都是惡徒,若非貪官污吏、土豪惡霸,就是大奸巨惡、負義薄悻之輩。老叫化貪飲貪食,可是生平從來沒殺過一個好人。裘千仞,你是第二百三十二人!」

回復 127# 的帖子

好!上星期六那個湖南婁底的囡囡就是第二百三十三人。上次放生了,讓她們回去長春教好好修行,今個星期一定要正法的了!

你記得幫我找她回來啊!

現在是洪四公,差三個啫.好快夠數.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-14 17:46 發表
好!上星期六那個湖南婁底的囡囡就是第二百三十三人。上次放生了,讓她們回去長春教好好修行,今個星期一定要正法的了!

你記得幫我找她回來啊!
今日留左SMS俾佢Mami....等緊回覆....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-14 17:46 發表

你記得幫我找她回來啊!
老老實實...你何祗食過二百三十二個囡囡.....
其實你自己記唔記得實數?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-14 17:54 發表

都未食團年飯,爐都未收就係度「算尻數」?!
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-14 17:54 發表

He said he ated 232 MMs in 2008 !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 133# 的帖子

那有那麼多!2008年有很多的時間陪我三個老婆仔! Meet 唔到 quota !

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-14 18:06 發表
那有那麼多!2008年有很多的時間陪我三個老婆仔! Meet 唔到 quota !
You should do it within this year + 2009 quota too !!  But NO more pills wor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-1-14 18:04 發表

He said he ated 232 MMs in 2008 !!
我諗我一生之中....有無食過甘多囡就唔肯定.....
不過一定無食過232個'好'囡!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-14 18:22 發表

不過一定無食過232個'好'囡!!!
Me Too !!  Upto last year, I ated around 10+ Superb MMs only !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

我在想,如果記得自己食過幾多條女的話....他一定是好年青的年青人

回復 137# 的帖子

Perhaps my standard is lower than you guys, I have more than your.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-14 18:29 發表

Perhaps my standard is lower than you guys, I have more than your.
It's because my wordings is "SUPBERB", not only "GOOD" ar ma !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

MMs - many but not 2xx plus
Good - only a few, EX, LB and only a few more...

回復 141# 的帖子

I think you have +200 MM's.

You have quickies twice everyweek at least, so 100+ MM a year la.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-15 10:47 發表
I think you have +200 MM's.
You have quickies twice everyweek at least, so 100+ MM a year la.
No la...I stayed with my EX for 6 years plus and I stayed loyal..so foolish..
Now also mainly LB..and of couse a lot of snacks la..no more fool la.. .but definitely no 2xx +  like you..

回復 139# 的帖子

7少, 呢期興 "6頂記" 09'年希望你找夠7個老婆仔啦.

回復 144# 的帖子

又要在外面吃散餐,又要應付四個老婆。夠了,不會再找第五,六,七個了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-15 11:12 發表
又要在外面吃散餐,又要應付四個老婆。夠了,不會再找第五,六,七個了!
每星期約晒7個一齊開p, 其他時間繼續去玩, 咁咪掂晒啦

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-12 20:35 發表
我要叫大根叔幫我找回星期六那個湖南妹!我沒有問她拿電話!
七公....
媽咪覆左我SMS...果個湖南笑容燦爛高妹..番左去老家..可惜 ..
你老人家果日都要早D到......再去捕獵另一件得.. .

Bro 7-siu, I already told you that you've to pick another MM la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-15 11:44 發表
七公....
媽咪覆左我SMS...果個湖南笑容燦爛高妹..番左去老家..可惜 ..
你老人家果日都要早D到......再去捕獵另一件得.. .
好野吾即食就无啦。。。

回復 147# 的帖子

只望"人面不知何處去,桃花依舊笑春風"!另外有更好的吧!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。