推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

78 1234
發新話題

向老友條女屋企拿o左他條女底底走

向老友條女屋企拿o左他條女底底走

以加好驚比她條女發現唔見吟條 , 成晚訓唔着

我幫條女 setup vista 過程都過幾粒鐘 , 間屋得我同老友條女2個人 ,安裝一部新core2 機做vista  過程都過幾粒鐘 , 無野set 時 我拿部PSP打機 , 後尾條女入廁所
機會到 , 我快速尋寶 , 所以拿條黑色代落背bag , 做完vista setup 後, 我話重欠
防毒 , 我騙她話我手上的防毒 for XP , vista 未有 所以過幾日幫她安裝防毒

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

冇事掛...掛...掛..........掛..........

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-1-12 14:04 發表
以加好驚比她條女發現唔見吟條 , 成晚訓唔着

我幫條女 setup vista 過程都過幾粒鐘 , 間屋得我同老友條女2個人 ,安裝一部新core2 機做vista  過程都過幾粒鐘 , 無野set 時 我拿部PSP打機 , 後尾條女 ...
一定估你啦, 可能下次裝你架, 下次千其咪再出手, 最好扮晒野連toilet都唔去

引用:
原帖由 hungkm 於 2009-1-12 16:57 發表

一定估你啦, 可能下次裝你架, 下次千其咪再出手, 最好扮晒野連toilet都唔去
加下我心情未平復, 重是膽戰心驚

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-1-12 17:01 發表

加下我心情未平復, 重是膽戰心驚
主要係你偷黎做物?打jj?定收藏架?條底底乾淨既定有味架?你係第一次定係之前試過架?

相關搜索目錄: 收藏

你唔好想住擺返去,到時仲死得難看!

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2009-1-12 17:53 發表

主要係你偷黎做物?打jj?定收藏架?條底底乾淨既定有味架?你係第一次定係之前試過架?

打jj 同收藏 , 底底向她E櫃拿乾淨的係第一次拿朋友野 ,不過我都幫她整電腦la 無收錢, 條under當人工

一定唔會拿番去, 不過下次是防毒,時間今少唔可能有機會在落手 , E+頭痛點先有機會

相關搜索目錄: 電腦 收藏

又要偷又要驚!
條底底有無味架?
用黎打左幾多次jj呀!

我就想偷對有味既襪仔............勁聞

引用:
原帖由 大口田 於 2009-1-12 21:20 發表
又要偷又要驚!
條底底有無味架?
用黎打左幾多次jj呀!
着住打JJ 好好玩

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-1-12 22:20 發表

着住打JJ 好好玩
爽死啦!

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-1-12 18:36 發表

打jj 同收藏 , 底底向她E櫃拿乾淨的係第一次拿朋友野 ,不過我都幫她整電腦la 無收錢, 條under當人工

一定唔會拿番去, 不過下次是防毒,時間今少唔可能有機會在落手 , E+頭痛點先有機會
一次就話俾你過骨,第二次可能無甘好彩,你唔想無晒D朋友,最好收手,偷底底大忌就係唔可以向同一個目標落手兩次或以上!

相關搜索目錄: 電腦 收藏

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2009-1-13 10:37 發表

一次就話俾你過骨,第二次可能無甘好彩,你唔想無晒D朋友,最好收手,偷底底大忌就係唔可以向同一個目標落手兩次或以上!

明白

引用:
原帖由 ChickenFloss 於 2009-1-13 10:37 發表

百分百認同, 比d friend唱就無面見人

條底底好靚喎!!!大大..

引用:
原帖由 bapetee 於 2009-1-13 11:42 發表
條底底好靚喎!!!大大..
尼條女都好靚,所以忍唔到手

呢條正喎~ching.

可以收藏

相關搜索目錄: 收藏
好圖自然多人回~最憎迫人回覆既PK

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-1-13 12:39 發表

尼條女都好靚,所以忍唔到手
朋友,道德西都要勸你一句,呢條係個不歸路,怕就怕你上佐癮,俾人斷正,幾甘羞家,一兩次好啦,當係人生一段荒唐事,好過你一發不可收拾,不能自拔,善哉!

引用:

同意, 尤其短時間入面唔好連續向同一個目標出手2次或以上, 上一次佢可能會當自己唔小心唔知放左去邊, 但如果你上親去都會唔見既, 佢就可能會對你有戒心, 到時無機會之餘, 俾人唱到面黃兼frd都無埋就唔好啦!

睇個女仔而家都幾信你, 咁如果佢有電腦問題既, 我諗多數都會再搵你, 其實諗返, 到時上去幫佢整機既機會多的是, 所以唔需要急在一時, 放長線約大魚啦!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2009-1-13 06:13 發表

同意, 尤其短時間入面唔好連續向同一個目標出手2次或以上, 上一次佢可能會當自己唔小心唔知放左去邊, 但如果你上親去都會唔見既, 佢就可能會對你有戒心, 到時無機會之餘, 俾人唱到面黃兼frd都無埋就唔好啦!:quie ...
好詳細WO,你都試過偷under ar...

引用:
原帖由 microguy 於 2009-1-13 14:21 發表

好詳細WO,你都試過偷under ar...
我對男裝under無咩興趣, 女裝既, 我自己都有唔少, 唔需要去偷, 只係講下如果自己唔見under既睇法o者!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2009-1-13 14:13 發表

同意, 尤其短時間入面唔好連續向同一個目標出手2次或以上, 上一次佢可能會當自己唔小心唔知放左去邊, 但如果你上親去都會唔見既, 佢就可能會對你有戒心, 到時無機會之餘, 俾人唱到面黃兼frd都無埋就唔好啦!:quie ...
收到 thank you   , 她E櫃下兩格櫃放under 同 bar , 她分開上格就bar 下格放under , , 而估計她under果格約

60-80條 , 當中約30%是黑色 , 相信一條半條唔覺

先恭喜你
但係小心駛得萬年船
唔好次次偷呀

唔好留底頭髮

引用:
原帖由 basic12 於 2009-1-13 16:10 發表
先恭喜你
但係小心駛得萬年船
唔好次次偷呀
明白 , 為有電話教她install nod32 同crack , 尼次唔上去她到 , 不過她比電話我想電腦加高清手指,另外舊電腦p4想修理

好它送比o的小朋友玩o下 , 她想住拿部機比我慢慢check , E+我想部腦會唔會有她本人閃card , 我同她話算是朋友個朋友

copy 她hdisks o的相片應該合法

相關搜索目錄: 電腦

78 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。