推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

向老友條女屋企拿o左他條女底底走

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2009-1-17 11:33 發表

咁我試下啦, 我未試過貼相, 唔知成唔成功架, 同埋唔o岩睇唔好鬧我呀!
Lu 姐,

萬分感謝你為一眾既貢獻, 無話可說, 只好舉旗致敬

回復 39# 的帖子

太正呀!! 無得頂呀!!
多謝Luc姐姐

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-1-17 03:32 發表

她洗衣機響厨房 , 廁所無放洗衫櫃 , 我留意過她未洗的衫放響洗衣機 , 應該她想草爆o左先洗

明天上去 ,
順唔順利?

回復 1# 的帖子

more more more

引用:
原帖由 boyco 於 2009-1-19 22:07 發表

順唔順利?
今次映唔到, 因為無機會落手 , 為有等下次

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2009-1-17 03:33 發表

咁我試下啦, 我未試過貼相, 唔知成唔成功架, 同埋唔o岩睇唔好鬧我呀!
做咪唔著住佢影呀, 正好多wo...

回復 1# 的帖子

V Goodddddddddd

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2009-1-17 11:33 發表

點會鬧妳呀多謝妳分享就真啦

要影埋老友條女貼出黎先好玩

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-1-12 22:20 發表

着住打JJ 好好玩
係呀,尤其是咁性感底褲。

引用:
原帖由 raymondy66 於 2009-2-6 11:28 發表

係呀,尤其是咁性感底褲。
較喜歡bikin 內褲 , 尼條女約我今晚幫她set STB 同 hd tv 42寸,今晚

我會出手 , 師兄PM 教我想唔比條女覺得唔見兩三條 , 是有方法

就是拿櫃較入果o的 , 因為通常D女喜歡果o的會放較出 ,而較入果o的

唔是兩3條真是唔覺

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-2-6 11:52 發表

較喜歡bikin 內褲 , 尼條女約我今晚幫她set STB 同 hd tv 42寸,今晚

我會出手 , 師兄PM 教我想唔比條女覺得唔見兩三條 , 是有方法

就是拿櫃較入果o的 , 因為通常D女喜歡果o的會放較出 ,而較入果。o的

唔是 ...
post 啲相睇呀

引用:
原帖由 raymondy66 於 2009-2-6 13:45 發表

post 啲相睇呀
今晚先上去set 機 , 得唔得手都成問題 , 得手會post

thanks you very much

thanks you very much

得第二次

好靚褲仔

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-2-7 16:01 發表
好靚褲仔
點解冇相?

引用:
原帖由 raymondy66 於 2009-2-9 12:15 發表

點解冇相?
開o在新post part2

ching我都試过但用來打jj特別興奮無比!

good~good~good~

引用:
原帖由 香港毒男 於 2009-2-6 16:21 發表

今晚先上去set 機 , 得唔得手都成問題 , 得手會post
有結果未?

引用:
原帖由 hungkm 於 2009-3-18 08:59 發表

有結果未?
part 3 就有,不過是E條女的朋友又是整computer , 不過是買parts 同她砌果隻

唔知環境點!!

次次去親個fd屋企
見到個洗衣筒到有d底底同佢阿妹d底底
都想拎 但最後都係驚中招
拎乾淨又無癮
所以係廁所到完左事就算

good good good

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。