推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] CA 沐足新手資料

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-1-21 23:45 發表
嘩! 終於見番晒班舊街坊喇
各位好   
9哥 見到你真好!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-1-21 23:45 發表
各位好   
九哥,歡迎你呀!真係掛住你架!無呃你!

[quote]原帖由 lidoon9 於 2009-1-21 23:45 發表
各位好   [/quote]
嘩 ... 九兄 歡迎歸隊!
你死左去邊呀! 咁遲至上泥?

末系最遲! 重末見靴文

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-21 23:34 發表

你個 friend 係鬼佬定係港人呀?咪呃鬼佬呀!

後晚上ca.....年 28,洗勒撻,洗雀至岩。 ..要錦囊嗎?
我個fd係港人, 過年後就走, 第一次去sz玩我就帶佢去hk$, 玩咗十次, 次次不同, 沒有一次不滿意, 因為我個飯盒喺度做, 由佢推薦. 年廿八等我決定目的地再要錦囊, 先謝謝!

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-1-21 23:45 發表

咁夜先蒲頭呀? 唔係話唔能做架咩?   
係度同人chat緊呀... 靚女呀. 呵呵
聽日我會出番幾個貼係呢度

引用:
原帖由 LoneRanger 於 2009-1-21 15:50 發表

我個fd係港人, 過年後就走, 第一次去sz玩我就帶佢去hk$, 玩咗十次, 次次不同, 沒有一次不滿意, 因為我個飯盒喺度做, 由佢推薦. 年廿八等我決定目的地再要錦囊, 先謝謝!
你決定左話我知。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-21 16:26 發表
一般資料

去 ca,與去深圳不同,那裡極小香港人,所以要當自已是一個不分區域的中國人,唔好分港人大陸人。建議穿得樸素一點,T-shirt,牛仔褲,波鞋,越簡單越好。盡量唔好帶背囊,帶一個袋仔就可以。小心證件, ...
我今日除了尾泥灣, 還去王甘雙鐘足浴,

跟著去聾X匯正足, 你介紹的錦囊囡囡很多個都不在, 輪牌來了個白滑大波妹妹仔........, 兩個鐘都按不完就走, 因為要趕8點尾班車,
真浪費

你差不差到我係邊個, 成日上隔壁網見到你的

相關搜索目錄: 波鞋

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-22 00:06 發表

跟著去聾X匯正足, 你介紹的錦囊囡囡很多個都不在, 輪牌來了個白滑大波妹妹仔........http://www.xocat.com/ ...
真係諗唔到 師兄 係邊個喎? 有冇多D 貼士呀?

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-21 16:06 發表

跟著去聾X匯正足, 你介紹的錦囊囡囡很多個都不在, 輪牌來了個白滑大波妹妹仔........http://www.xocat.com/ ...
我梗知你係邊個啦,邊有人咁好精力呀,你係 xx 王嘛!

龍 x 匯果個妹妹仔有冇得互動?係未好靚女?我下次去幫你完成埋下集。
龍 x 匯行過 d 好似開左間新場叫千里 x ....見唔見到?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-21 23:47 發表

你要先除褲跳一 part 舞比我地睇 ,你最遲入來!
大佬, 唔使做咩,  一收工食完飯, 收到你個急電即刻上黎喇.
除褲就冇所謂, 除就除啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-22 00:09 發表

我梗知你係邊個啦,邊有人咁好精力呀,你係 xx 王嘛!

龍 x 匯果個妹妹仔有冇得互動?係未好靚女?我下次去幫你完成埋下集。
龍 x 匯行過 d 好似開左間新場叫千里 x ....見唔見到?
也算靚女, OK, 大脾很滑, 可以作有限度互動, 我為人比較含蓄, 所以沒有飛擒大咬她,  不過身材矮一點.

因為太趕時間, 沒留意聾X匯附近有無新場.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-1-21 16:10 發表

大佬, 唔使做咩,  一收工食完飯, 收到你個急電即刻上黎喇.
轉過黎前面睇下!

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-22 00:06 發表

strange兄 (又名開大王)你好 !認唔到你手字都認到你架機啦

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-22 00:55 發表

strange兄 (又名開大王)你好 !認唔到你手字都認到你架機啦  
嘻嘻, 人生何處不相逄(吾知有冇引用錯), 又在這裡見到你了

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-22 00:27 發表

轉過黎前面睇下!  
拿, 睇飽佢喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

thanks, a lot good info, i'll keep it.

引用:

我今日都有去聾X匯, 又係點極都點唔中, o個女部長仲問點解你同隔離o個客搵埋同一批技師o既

最後輪o左個皇牌, 係一靚o既超級藝術品.

大家好!我也是桑拿街會員,多多指教!

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-22 01:03 發表

嘻嘻, 人生何處不相逄(吾知有冇引用錯), 又在這裡見到你了http://www.xocat.com/f/images/smilies/default/wave.gif" border="0">http://www.xocat.com/f/images/smil ...
strange兄早,
我都認得你架飛枝,
好勁呀

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-22 01:03 發表

嘻嘻, 人生何處不相逄(吾知有冇引用錯), 又在這裡見到你了http://www.xocat.com/f/images/smilies/default/wave.gif" border="0">http://www.xocat.com/f/images/smil ...
好高興在這里又見眾兄弟,現在咁多熟面口
好快又熱鬧起來了
支持........
支持........

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-1-22 02:31 發表

好高興在這里又見眾兄弟,現在咁多熟面口
好快又熱鬧起來了
支持........
支持........
師兄,多多指教。

許多師兄都到這裡,別無所求,只為分享,找一個起方吹下水,講下笑。

睇完大大呢篇指南, 真係獲益良多~~
直頭係我地呢o的新手菜鳥o既 quick start guide 呀~~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2009-1-22 10:47 發表
睇完大大呢篇指南, 真係獲益良多~~
直頭係我地呢o的新手菜鳥o既 quick start guide 呀~~
早晨呀魔魔

引用:
原帖由 小白豬 於 2009-1-22 10:57 發表
早晨呀魔魔  

早晨呀 豬仔兄, 尼位 魔魔師兄 又係你老友呀?
小弟初黎報到, 請 魔魔師兄 多多射住! 射住!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。