推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

31 Jan 2009 Charity K in Pensinula

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-5 16:54 發表
if you do not mind, you could use the floor instead. Could accomodate as many girls as you want!  
榻榻米。。。。
原来日本人老早就准备这样了。。。。

回復 50# 的帖子

對了。我以前都是把被子放在地板上,好似"他他米"。一樣可以翻來覆去的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 17:04 發表
對了。我以前都是把被子放在地板上,好似"他他米"。一樣可以翻來覆去的!
甘你情人节4P去边处训地下呀。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-5 17:23 發表

甘你情人节4P去边处训地下呀。。。
4p 咁激.. 可以3p都開心死啦

回復 54# 的帖子

可能只得3P了,老四過了新十五元宵就要回去了。到時,只有老二老三了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 18:00 發表
可能只得3P了,老四過了新十五元宵就要回去了。到時,只有老二老三了!
3P都爽透了!, 都是愛你的老婆
最高境界:把精液留在她們的陰道內, 而不是留在你帶去的套中

咸D短報:

咸D早一日已在小鎮吃飽土雞,兩囡三Q,醉左兩次,所以第日都無乜精神。

下午到美而登茶飲,其間妹仔打來話要食雞包?好彩七少話,係「雞煲」至真!

在美而登會華後面,行左個圈,搵唔到開門的雞煲,打俾妹仔:我返半島咿埶},唔食啦!

妹仔話佢去扮靚靚,攪惦再搵咸D。咸D唻鴗倦I幾,同妹仔、佢個DJ同屋、咸文去小洞天食飯。

妹仔叫小婷,在半島坐過兩次,去加州紅玩過一次,未食過。佢好Q,好「天真」,居然話自己係金魚!

成八點先去到半島,佢地已經到齊,仲開緊餐,咁辛苦做乜?

小婷話隻絲襪穿左,要返去換,順便整麉甲,轉過顏色。咸D話之你走,唔返來都無所謂,金魚!

叫媽咪帶囡,得一個,殺!重慶小平,幾靚女,咸D鍾意佢夠瘦!把聲好得意,好似黑糖瑪奇朵中的一個女生。

無幾耐媽咪再帶多個入來,照殺,好過無!乜樣?無睇真。乜名?無問過。

咸D唔飲得,只好唱歌,難為左大家對耳仔,sorry!

KMY,請問你第一首唱的是什麼歌,女歌手唱的?你唱得很溫柔感性,咸D想學來溝返個律師。

大海成晚攬住佢個瑤族美囡,又真係幾靚女,好笑容,玩得。

咸D覺得Par3好得意,去K唔飲酒,唔唱歌,齋斗地主,由頭到尾,係咪上左癮,搣唔甩!

七少又話有病,唔飲得凍啤,要飲熱啤,咁都得。

茶仔成晚做「望囡石」,等佢個「服務王」,使唔使呀?

服務王十一點幾才來,一來到就咬住枝咪唔放,如果返房都係咬住茶仔枝洐攭鞢A就真不愧是「服務王」。

金魚成晚痴住咸D,咸D心諗:妳係金魚唧,我係和尚,要搵隻木魚敲謘I

咸D借d意,閃左去攬住小平,陪海哥玩骰,順便溝通鵅A攪好d關系再發生關系。

兩舊加一封利是送走無名,畀張大牛金魚,佢居然問咸D:這張是什麼?

要DJ妹和小平話佢知,佢先開心收下。

房事報告:2Q無彈射擊,勁大聲,極多水。

(完)

相關搜索目錄: 射擊
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-2-6 18:04
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-2-6 18:04
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-2-6 18:04

回復 57# 的帖子

咸D寫得重詳細精彩過我喇!

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-6 00:16 發表 咸D短報:

咸D早一日已在小鎮吃飽土雞,兩囡三Q,醉左兩次,所以第日都無乜精神。

下午到美而登‘痴’茶飲,其間妹仔打來話要食雞包?好彩七少話,係「雞煲」至真!
在美而登會華後面,行左個圈,搵唔到開門 ...
第一次跟D哥玩。。果然够潇洒。。
瑶族美女很不错。。是个好MM..她也当我是个好客人。。玩了三晚。。不会再找她了。。

相關搜索目錄:

回復 57# 的帖子

D哥,

your report is often so amusing.  haha.

兩舊加一封利是送走無名,畀張大牛金魚,佢居然問咸D:這張是什麼?
wa, your 小婷 looks to be very naive but tempting..   

KMY is a very good singer.  I do not dare to sing duet with him..  

Hope to be released from the cage very soon...

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-6 09:21 發表
D哥,

your report is often so amusing.  haha.

wa, your 小婷 looks to be very naive but tempting..   

KMY is a very good singer. ...
我都甘話...要等出籠..........之後我一定要大殺四方...

看見大家的報告,真精彩.小弟年三十晚因溝了件酒吧女,她説没錢回家所从很悶地留了在深圳,而自己無心講咗句不如一齊去海南游水...所以一游游足十日...晚晚腳軟.今天才回到香港.

回復 62# 的帖子

萬零蚊玩十幾天!抵X!哈哈!

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-6 16:53 發表
看見大家的報告,真精彩.小弟年三十晚因溝了件酒吧女,她説没錢回家所从很悶地留了在深圳,而自己無心講咗句不如一齊去海南游水...所以一游游足十日...晚晚腳軟.今天才回到香港.
写翻个详细报告好喔。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:01 發表
边到看到“万零蚊”呀。。。

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-6 08:53 發表
foc?有無詳細報告等我地流下口水呀?

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-2-6 16:53 發表
ten days of intense activity with the same girl!       

Did you actually swim in daytime?

回復 65# 的帖子

是他PM我的!唔好意思,漏了料!自打!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:30 發表
是他PM我的!唔好意思,漏了料!自打!
梦遗。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-6 17:01 發表
真係抵喎....圍起條數一日都唔洗一千.....仲要係兩個人洗...

回復 70# 的帖子

仲要在新年期間,海南酒店的peak season去呢!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-6 00:16 發表
咸D短報:

下午到美而登‘痴’茶飲,其間妹仔打來話要食雞包?好彩七少話,係「雞煲」至真!

在美而登會華後面,行左個圈,搵唔到開門 ...
文哥謬讚了,請參閱附上MV,台灣歌星 彭佳慧 - 相見恨晚

http://www.youtube.com/watch?v=kAjqDzwAf2c

按小弟捉金魚的粗淺經驗,文哥咁樣拖三拖四令佢會覺得你花心 ... 越走越遠

愚見是捉金魚要自已有屋企至捉到,爆房有雞 feel ,除非佢等錢使,唔係都幾難。

相關搜索目錄:

回復 72# 的帖子

KMY,這首歌好正,咸D一定要學,thanks!

這條所謂金魚,咸D都無乜心要食,佢咁「天真」,咪同佢玩鵅I

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-7 10:33 AM 發表

http://www.youtube.com/watch?v=kAjqDzwAf2c

按小弟捉金魚的粗淺經驗,文哥咁樣拖三拖四令佢會覺得你花心 ... 越走越遠 ; ...
香港落club玩,我地最鐘意揾金魚坐,因為即食麵唔經貴,要"金化木"先有挑戰。

不過,常平K場,真係唔多見金魚,尤其半記盛行"森林定律,"。。如果佢係DJ,經理當然另計......

经得文哥寵幸,有後会之期的金魚,我想當然"不同凡響"喇。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 01:33 發表

按小弟捉金魚的粗淺經驗,文哥咁樣拖三拖四令佢會覺得你花心 ... 越走越遠 ; ...
Kmy 手機來電音樂都係用呢首歌,文哥喜歡可致電 Kmy (Copy 按 #)

相關搜索目錄: 手機

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。