推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

97 1234
發新話題

31 Jan 2009 Charity K in Pensinula

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-8 04:52 發表

香港落club玩,我地最鐘意揾金魚坐,因為即食麵唔經貴,要"金化木"先有挑戰。

不過,常平K場,真係唔多見金魚,尤其半記盛行"森林定律,"。。如果佢係DJ,經理當然另計......

经得文哥寵幸,有後 ...
不過,雖然金魚無 service, 但真係唔同 feel

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 10:47 發表

不過,雖然金魚無 service, 但真係唔同 feel   
木魚雖然會有下文,但好多都係冇service過喎
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 10:52 發表

木魚雖然會有下文,但好多都係冇service過喎
如三哥你出手。。。溝D囡囡的話。。。。
試問有邊條金魚唔冧你啊。。。

毛我份
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
作威作福欺良民,奪財奪色像豺狼。
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2009-2-8 11:37 發表
毛我份
小那貓   ... 次次 sms 你都唔覆

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 11:56 發表

小那貓   ... 次次 sms 你都唔覆   
有咩.....?
獨來獨往闖四方,無拘無束到處蕩,全心全意為理想.一生一世有願望。
今時今日朝庭上,奪權奪利有奸黨,害國害民的奸黨,一分一秒要對抗,
無法無天滿罪狀,一心一意來對抗,出錢出力想辦法,救國救民殺豺狼。

得個初六啟市, 算唔算?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-8 11:28 發表

如三哥你出手。。。溝D囡囡的話。。。。
試問有邊條金魚唔冧你啊。。。
十次有九次都冇,你話我係唔係好蝦呢
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-6 00:16 發表

咸D覺得Par3好得意,去K唔飲酒,唔唱歌,齋斗地主,由頭到尾,係咪上左癮,搣唔甩!
唱功不及D哥係原因之一,其二係都冇唱一段時間咯.因為重創之後已經冇mood再揸mic啦.依家隨團出發嘅主要目的只係想耐唔耐同班bros一聚.橫掂又唔飲得,咪自動對號入座玩唔駛罰嘅鬥地主咯.明冇
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 19:47 發表

唱功不及D哥係原因之一,其二係都冇唱一段時間咯.因為重創之後已經冇mood再揸mic啦.依家隨團出發嘅主要目的只係想耐唔耐同班bros一聚.橫掂又唔飲得,咪自動對號入座玩唔駛罰嘅鬥地主咯.明冇:lov ...
後生仔講乜重創呢? 笑笑又來過 ...  

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 20:59 發表

後生仔講乜重創呢? 笑笑又來過 ...    
重創好事嚟嘅,爬得起身咪得囉.如果唔係盞有排沉,不過從此真係搵唔倒有mood嘅對象啦.即係冇咗你對律師嗰種深情感覺咯
你對我好,我對你好

回復 25# 的帖子

來來去去都是一樣,並無新意啊,個個星期五六,同一個動作,同一個夢想!

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-2-9 03:00 發表
來來去去都是一樣,並無新意啊,個個星期五六,同一個動作,同一個夢想!
甘要靠大家意見。。。諗D新野出黎玩

引用:
原帖由 par3 於 2009-2-8 21:08 發表

重創好事嚟嘅,爬得起身咪得囉.如果唔係盞有排沉,不過從此真係搵唔倒有mood嘅對象啦.即係冇咗你對律師嗰種深情感覺咯
深情?嘻嘻嘻 ...
同佢已經散左 lor ...
"未曾酒醉方先醒" 下句係乜?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-9 03:12 發表

甘要靠大家意見。。。諗D新野出黎玩
黎蛇口捉金魚

去登山扎營鑽木取火打野戰

相關搜索目錄: 野戰
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-8 05:58 PM 發表

深情?嘻嘻嘻 ...
同佢已經散左 lor ...
"未曾酒醉方先醒" 下句係乜?  
關人鳩事大覺瞓

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-2-5 00:11 發表
哇!師傅!落藥落噤盡!小心無退路啞!
你最有经验啦。。。

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-2-9 03:00 發表
要麦野新野呀。。咪又系沟女。。

回復 15# 的帖子

多謝報告! 原來7少,kmy 師傅都係半島!
小弟當晚都係半島!淨係係走廊見到冰河兄,同第二朝見到疑似DRM係樓下茶餐廳!!

相關搜索目錄:

唔使「疑似」,咸D最好認。

一個孤獨老人,一臉失落茫然,正是咸D

引用:
原帖由 drm 於 2009-2-9 11:47 發表
唔使「疑似」,咸D最好認。

一個孤獨老人,一臉失落茫然,正是咸D!
同樣引伸落小弟身上!!!

97 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。