推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

豆室天地寬

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-1-15 00:05 發表

今日好好多啦
有無腳凍凍呀?

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2011-1-15 00:45 發表

有無腳凍凍呀?
有呀,前幾日,右腳凍親左腳呀

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-1-15 23:32 發表

有呀,前幾日,右腳凍親左腳呀
   噫 ~ 奇怪個案! 點解右腳會凍親左腳既?  

豆豆,係咪 IQ 題?  

我試擬答案: 右腳係金屬義肢!  

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2011-1-16 02:02 發表

噫 ~ 奇怪個案! 點解右腳會凍親左腳既?  

豆豆,係咪 IQ 題?  

我試擬答案: 右腳係金屬義肢!  
試擬答案:東一腳,西一腳      

訓醒後..................... 又要返工呀!

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-1-20 00:37 發表

試擬答案:東一腳,西一腳      

訓醒後..................... 又要返工呀!   
搞乜東東

引用:
原帖由 ★★★★★ 於 2011-1-22 15:47 發表

搞乜東東
It's so high, high, high...........

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-1-22 16:25 發表

It's so high, high, high...........
嘩,我已經信到加零一,點解乜都冇既

第一次

送俾大家既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-2-14 22:42 發表
送俾大家既   
幾錢一扎呢?

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

引用:
原帖由 日本通 於 2011-2-15 01:48 發表

幾錢一扎呢?
睇咩人買?
睇咩花!

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-2-17 00:27 發表

睇咩人買?
睇咩花!  
假如我想買交際花呢?

I've learned that no matter how thin you slice it,there are always two sides.

引用:
原帖由 日本通 於 2011-2-28 01:05 發表

假如我想買交際花呢?
咁你快d去買啦,

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-2-28 23:46 發表

咁你快d去買啦,
睇你咁高興,是你想買多D喎

引用:
原帖由 日本通 於 2011-3-1 10:06 發表

睇你咁高興,是你想買多D喎
我戥你高興o者

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-3-1 23:56 發表

我戥你高興o者
你咁講法,嚇到我唔敢買啦!

引用:
原帖由 日本通 於 2011-3-6 00:50 發表

你咁講法,嚇到我唔敢買啦!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

咁我又未到這個地步

引用:
原帖由 日本通 於 2011-3-28 13:03 發表
咁我又未到這個地步
咁去到邊一個地步呢?

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-4-9 00:10 發表

咁去到邊一個地步呢?
我想你話我知

引用:
原帖由 日本通 於 2011-4-11 02:13 發表

我想你話我知
你問sammi

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-4-14 22:23 發表

你問sammi
去邊度找到佢?

引用:
原帖由 日本通 於 2011-4-15 01:54 發表

去邊度找到佢?
  咁都要問,梗係去搵安安啦

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2011-4-15 23:55 發表

咁都要問,梗係去搵安安啦
佳佳與安安?

引用:
原帖由 日本通 於 2011-4-22 01:54 AM 發表

佳佳與安安?
海....................

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。