推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

尖咀凱x

thank you for your sharing

引用:
原帖由 rabbit2000 於 2009-3-14 10:04 發表

早幾日去見有兩新人, 好似叫yoyo 和阿青, 試了嗎?
冇呀, 只聽過YoYo這名字, 但知道佢剛剛返了家鄉.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-3-14 13:41 發表

冇呀, 只聽過YoYo這名字, 但知道佢剛剛返了家鄉.
YOYO已回來了
個子不高 少許baby fat 幾cutie
曾在中南海工作
至於青青沒什麼特別
夠力受力的c兄會合
其他就沒太有heart
只是機械性操作.
還有winnie樣子也可只是上身沒太重負擔....

引用:
原帖由 pb716 於 2009-3-16 09:57 發表

YOYO已回來了
個子不高 少許baby fat 幾cutie
曾在中南海工作
至於青青沒什麼特別
夠力受力的c兄會合
hj是沒太有heart
只是機械性操作.
還有winnie樣子也可只是上身沒太重負擔....
I went to Hoi Mun last Sat and booked Yoyo, she is 瑶瑶 that worked in 富x足。

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-3-16 14:44 發表

I went to Hoi Mun last Sat and booked Yoyo, she is 瑶瑶 that worked in 富x足。
That means, 瑤瑤 is working at two places, namely Hoi Mun and 富x足 at the same time?

引用:
原帖由 retire07 於 2009-3-16 17:03 發表

That means, 瑤瑤 is working at two places, namely Hoi Mun and 富x足 at the same time?
She is not working in 富x足 anymore.

回復 12# 的帖子

One day in advance???  so good business...

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-3-16 09:14 發表

She is not working in 富x足 anymore.
What's a pity as I was told she used to be the best ...

回復 33# 的帖子

I tried 琳琳 (阿Jack) again today. She is still my favourite in terms of boneskill. She is going back to Singapore next week.

引用:
原帖由 M3Bird 於 2009-3-16 17:17 發表
One day in advance???  so good business...
以前walkin都有房,宜家Book都未必有,咁旺反而有D擔心......

引用:
原帖由 Terrorism 於 2009-3-24 13:17 發表

以前walkin都有房,宜家Book都未必有,咁旺反而有D擔心......
昨天試左Yoyo, Dup Skill 一般!!
不過係15樓Dup, enviroment ok wow!!!

另有冇人試過'紅花'同阿May?

根據雯雯所講
紅花 -- 靚女仲好dup 得~~
阿May -- 仲靚女, 不過dup 差小小

有機會我會去試, 到時再report!

女女好新WOR!

回復 36# 的帖子

9樓 & 15樓, 夾賣多少個女女?

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2009-3-26 17:22 發表
另有冇人試過'紅花'同阿May?

根據雯雯所講
紅花 -- 靚女仲好dup 得~~
阿May -- 仲靚女, 不過dup 差小小

有機會我會去試, 到時再report!
係"桃花", 唔係"紅花"啊, 聽雯雯講佢好dup得, 樣貌我立眼見過, 唔算差但都唔係靚女.
至於阿May, 我試過了, 骨技中等, 樣子唔錯, 但唔算好靚女.

引用:
原帖由 david3824 於 2009-3-26 17:34 發表
9樓 & 15樓, 夾賣多少個女女?
彤彤, Lily, 子恩, YoYo, 小玉 (好似近期改名叫Winnie), 桃花 & 阿May.

應係有七個吧.

星期六日仲可能有一個珍珍客串.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-3-26 18:38 發表

係"桃花", 唔係"紅花"啊, 聽雯雯講佢好dup得, 樣貌我立眼見過, 唔算差但都唔係靚女.
至於阿May, 我試過了, 骨技中等, 樣子唔錯, 但唔算好靚女.
哈哈~~係ar係ar~~雯雯都係話好dup得~~~

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2009-3-26 17:20 發表

昨天試左Yoyo, Dup Skill 一般!!
不過係15樓Dup, enviroment ok wow!!!
請問係唔係先上9樓,然係佢叫你自己上15樓呀

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-3-26 18:42 發表

彤彤, Lily, 子恩, YoYo, 小玉 (好似近期改名叫Winnie), 桃花 & 阿May.

應係有七個吧.

星期六日仲可能有一個珍珍客串.
Is Amy work there now?

引用:
原帖由 connector 於 2009-3-27 13:31 發表

Is Amy work there now?
子恩 = Amy.

where is the address, C Hing Please .....

回復 45# 的帖子

c-hing, you are so amazing! you know the bg with different names.

請問你是否常客?

引用:
原帖由 david3824 於 2009-3-27 15:28 發表
c-hing, you are so amazing! you know the bg with different names.

請問你是否常客?
哈哈,我諗用"常客"黎形容..................都唔係好足夠 ............或者用......."注扎"啦

引用:
原帖由 manugiggs 於 2009-3-27 15:06 發表
where is the address, C Hing Please .....
http://www.hoimun-spa.com/index.htm

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 david3824 於 2009-3-27 15:28 發表

請問你是否常客?
07年3月第一次幫趁, 至今去過超過三十次, 其實又唔算去得特別多.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。