推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

近來旺角掃場, 各位 brother 如果
今天去東記唔知有冇問題呢 ??

引用:
原帖由 dennis7477 於 2006-11-8 07:52 AM 發表
你要問差佬la, 不過我今日上

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-11-8 04:12 PM 發表

我今日都好想上,彈個心水號碼魽C

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-11-8 04:12 PM 發表

有冇 d brother 同東記 d 經理熟, 幫手收下風 ?  出黎玩, 最緊要係安全 ...

引用:
Originally posted by dennis7477 at 2006-11-8 03:52 PM
掃場唔關客事啫,又唔會拉客既。我試過响第二d場查牌,只不過等一陣,連問我攞身份證都無問。其實客人是很難告的。

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-8 04:19 PM 發表

我今日都好想上,彈個心水號碼魽C
試左 !!( 未呀??

一係就試 !#^ 啦!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-8 05:40 PM 發表

試左 !!( 未呀??

一係就試 !#^ 啦!!  
!!( 昨晚試啦,冇乜大驚喜。

好啦,聽你介紹,下次試 !#^ 。

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-8 05:48 PM 發表

!!( 昨晚試啦,冇乜大驚喜。

好啦,聽你介紹,下次試 !#^ 。
多謝!!  

不過, !!( 我都試左幾次啦!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-8 01:45 AM 發表

你黃昏前試了 #119
我黃昏後去已找不到伊人了

她點只兩位好姊妹
聽過多位囡囡都讚她夠義氣
有義氣, 一齊二人玩....

引用:
原帖由 dennis7477 於 2006-11-8 08:29 AM 發表

有冇 d brother 同東記 d 經理熟, 幫手收下風 ?  出黎玩, 最緊要係安全 ...
曾經何時, 有人死口唔認連續禮拜巡查,仲話
兩個才查一次,果時早已百幾客喇.

引用:
原帖由 怪俠一支梅 於 2006-11-8 09:25 AM 發表

掃場唔關客事隉A又唔會拉客既。我試過鉦臚Gd場查牌,只不過等一陣,連問我咧郊鷖珜ㄤL問。其實客人是很難告的。
而家在東記有check id喇
若在房斷正, 一樣有機會返去協助調查
(今時不同往日)
不果一般唔告客,要你指正條囡.

咁夠麻煩啦! 俾記者影到相仲幣傢伙!
要你屋企人來接番你夠大劑!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-8 02:30 PM 發表

(今時不同往日)
Trouble
Disturb our happy moment

日光日白去會唔會安全 d ?
引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-8 10:30 PM 發表
(今時不同往日)

引用:
原帖由 怪俠一支梅 於 2006-11-8 05:46 AM 發表
15係咪今日會出現呀,人無人知道????
i think she would be working today as she is in hk.  call the sauna and ask for it

引用:
Originally posted by 白貓兒 at 2006-11-8 10:30 PM

(今時不同往日)
去到協助調查,同阿Sir講:無嘢講。
佢要舉證,一對二,好難會入。

昨天我鼓起勇氣, 一行3人去了東記, 但出奇地平靜 ...
試左以下號碼, 服務都 ok, 但年齡都是稍大一點.

##, &&, *(,

各位 brother 是否有年輕一點的女女推介 ???

15 is taking rest again.  no working today

dennis 7477,你幾點上去呀。我琴晚大概8點度上去,係大廳見到前面果行坐左幾個客,應該係一行幾人黎0架(仲問食野係咪要收錢),唔知係咪你呢?
琴晚未上去前原本想電book三仔或者doreme,點知兩個都放假。119又未返﹗但唔知何來試新野0既勇氣,上左去睇下經理有冇驚喜比我。點知真係驚喜參半﹗
自己明明同經理話要細粒,好玩,有波地。佢就話比個7兜我做,話佢身材平均(完全避重就輕,無講相頭呀﹗),入到房見到7兜,真係後悔無強調要相頭。講真7兜真人真係唔可以講平均,係叫大隻囉。經理唯一講中0既係細粒囉。
part1,7兜0既手藝都真係幾得。若果係做過0既囡囡當中,佢0既按摩手藝算係最top果幾個。但係都有dee彈0既係,佢身型,體重0既關係,比佢坐係背度推完落床果下un都幾咁﹗仲有0既就係佢手腳好快,半個鐘多dee就完part1,  就rpp。
因為見到佢時已經禤I心水做plan b(BM)啦,之前都講,未過頭鐘都已經比佢rpp緊。咁都"r"左成十幾分鐘(完左頭鐘無耐),就轉身啦。講明做乜plan,佢都除上除下0既就過黎同我重點做弟弟按摩。雖然見佢身型相頭無乜胃口開大,但係都想過下手癮。於是就係咁抄佢妹妹。唔抄由自何,一抄原來先記起經理話過佢好玩得0架喎。抄左幾下,佢就好似開左水喉咁水長流,仲好high咁一時向後拗,一時成個軟哂咁。見佢咁都覺得幾好玩(若果身型好dee,相頭好少少就perfect啦)。玩左佢一陣,佢竟然想發難爬上床度,想先斬後奏。小弟當然唔會比佢得逞,再三堅定0既講唔做大。7兜先又落番床,再專心幫小弟細佬做按摩。咁我見又0岩位,就梗係又玩下佢妹妹啦,又再水長流。不過唔知係咪佢先我真係唔做大,比我攪到好high之餘竟好大力咁"手查"我細佬,勁痛呀。7兜仲要係咁話攪到佢high哂又唔做大喎。為左小弟細佬0既安全著想,我就無再攪佢,等佢快dee幫我打到出0野啦。
要後發現,我弟弟真係可憐,真係比佢"手查"到瘀左呀﹗
經過今次之後,真係發覺東記dee囡囡質素真係可以好參次。經理講0既又真係唔幾信得過。下次都係做定功課,跟各兄弟0既推介有保證dee囉。
同埋,電book係一個幾好0既方法,一來時間可以易就dee,二來又可以知道想要0既囡囡係咪度。三來又真係咁來以黎,電book0既囡囡都無乜叫自己失望過喎。

相關搜索目錄: 功課

係呀,想問問各兄弟(尤其白貓兄同AkiraYuki兄),呢期有乜no. 推介呀?dorame同3仔,136都好似仲係放緊假呀。

引用:
原帖由 whwoo801 於 2006-11-9 05:49 PM 發表
dennis 7477,你幾點上去呀。我琴晚大概8點度上去,係大廳見到前面果行坐左幾個客,應該係一行幾人黎0架(仲問食野係咪要收錢),唔知係咪你呢?
琴晚未上去前原本想電book三仔或者doreme,點知兩個都放假。119又未 ...
hi whwoo801兄, 你前便一行幾人其中人個就係我 ...  女女質素真係麻麻, 年齡真係稍大, 各兄弟推介既女女, 個經理唔係話冇返就係做緊野, 只好去女經理既推介 ...

其實我覺得應該會有 d 較好既女, 只係想留比d 熟客氣 ...

回復 #846 whwoo801 的帖子

謝謝詳細報告~

質素的確好參差的!
最好就唔好話介紹
她們一定會推未開工的架啦!
唔係質素稍遜的點出貨呢?
不過,幾個月前有一次介紹又的確相當唔錯喎!
就係介紹了如今東湖當紅兼爆光率極高的囡囡!

上次係間不大的房,張床好近窗口
窗外直望便長走廊及取熱毛巾處
男上女下...一邊做、一邊望出窗口,不斷有囡囡行過
我望到佢地,佢地望唔到我
感覺相當過癮!

引用:
原帖由 whwoo801 於 2006-11-9 17:51 發表
係呀,想問問各兄弟(尤其白貓兄同AkiraYuki兄),呢期有乜no. 推介呀?dorame同3仔,136都好似仲係放緊假呀。
AkiraYuki兄話: 易錄一試無妨喎!

引用:
原帖由 fyiu 於 2006-11-9 05:31 PM 發表
15 is taking rest again.  no working today
我個2杯茶都話 !))同!% 好Friend,邊個同做開!))咪問下!%放到幾時囉.

相關搜索目錄:

引用:
Originally posted by fyiu at 2006-11-9 05:31 PM
佢有可能比人包咗喎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。