推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-15 12:51 AM 發表

謝謝update, update靠你喇,
我足足就尼四個禮拜無上東記!
休息多 D 啦!...尼排好多兄弟病

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 04:53 PM 發表

休息多 D 啦!...尼排好多兄弟病
我今晚先至出完火返尼,
旺角另一間.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 01:48 PM 發表
DCLM ....一如以往所言
任何場有唔識保護自己既囡囡,亦有非常過份既客人
但係希望提醒依度既兄弟,小心某一類人喜歡散播性病...
乜野事
PM我講丫

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 20:51 發表
早更新登場:5/11/78/101 (前夜更) .........

全部係「四星上將」五星最高 ......但全部唔 dup 得
咁邊一位會是我杯茶呢?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 12:51 PM 發表
早更新登場:5/11/78/101 (前夜更) .........

全部係「四星上將」五星最高 ......但全部唔 dup 得
Any more details?

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-15 04:05 PM 發表

咁邊一位會是我杯茶呢?
大家 taste 咁近...連豆豆都話 YCOT ....我杯茶咪即係你杯茶....

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Juventus 於 2006-11-15 09:35 PM 發表

Any more details?
what details you want??......

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-15 01:57 PM 發表

what details you want??......
Figure; Outlook; Attitude; Age etc.

引用:
原帖由 Juventus 於 2006-11-15 10:12 PM 發表

Figure; Outlook; Attitude; Age etc.
.........
Figure: 11>5>101>78
Outlook:
OL look - 5, 78, 101
Wide look - 11 (similar to 48)
Attitude: 11>5>101>78

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-15 02:23 PM 發表

.........
Outlook:
Wide look - 11 (similar to 48)
咁快做哂?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-15 10:39 PM 發表

咁快做哂?
耶絲,由上星到尋晚 ....
孖棍尋晚返,78 就星期一

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-15 21:56 發表

大家 taste 咁近...連豆豆都話 YCOT ....我杯茶咪即係你杯茶....
咁即係邊位呀?
下次再上去
我必定電MARK無走雞

相關搜索目錄:

今晚係別場做試鐘男
竟然試了位由東湖夜班轉場過去的中女
之前亦曾在朗豪做過
貓兄可能也認識她
不過雖然樣子唔錯但非我杯茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-14 08:51 PM 發表

多謝屈兄的新消息,我都好耐無上湖了,搵日我都上去試下D四星上將先

咁既,

真係no idea.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-15 10:23 PM 發表

.........
Outlook:
我想問一問個ago,係唔係5號係最後生呢?
另外wode look即係指咩look呢?

睇黎11號係你杯茶喎

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-11-16 12:38 AM 發表

我想問一問個ago,係唔係5號係最後生呢?
另外wode look即係指咩look呢?

睇黎11號係你杯茶喎
.....
wide look = ordinary and well-recognised

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-16 05:06 AM 發表

.....
wide look = ordinary and well-recognised
都係唔明.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-16 01:09 PM 發表

都係唔明.
咁 down-to-earth 明 D 未??? ....

thx 屈兄
please check pm

我仲以為是wild look 的typo.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-16 02:23 PM 發表
我仲以為是wild look 的typo.
貓兄
我唔太明
因為小弟準備上飯堂
唸緊試唔試 11 好

貓兄
pls check pm too

我估屈兄意思是樣一般無花巧.

骨癮難擋,終於係星期日再會#126,然後係星期三晚初試 #123,服務都好細心啦,嫩口,細細件,所以 not my cup of tea.  

睇怕下次都會返食#126,不過唔明點解佢都算幾紅,但冇乜兄弟寫佢呢?

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-17 04:18 AM 發表
骨癮難擋,終於係星期日再會#126,然後係星期三晚初試 #123,服務都好細心啦,嫩口,細細件,所以 not my cup of tea.  

睇怕下次都會返食#126,不過唔明點解佢都算幾紅,但冇乜兄弟寫佢呢?
你寫過嘛.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。