推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 22:20 發表
骨運麻麻的一天,第一場去左天地,第一個技師入黎,點知勁豬,第二個入黎都係豬,但都叫就好少少同之前那個比,佢又係D 由工廠轉去天地工廠妹,按得麻麻,升空時都無技巧可言h:" />h:" />h:" />h:"  ...
係呀 等好耐架 但係兩次都應該係ching你走左無耐架車就到!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-2 22:20 發表
骨運麻麻的一天,第一場去左天地,第一個技師入黎,點知勁豬,第二個入黎都係豬,但都叫就好少少同之前那個比,佢又係D 由工廠轉去天地工廠妹,按得麻麻,升空時都無技巧可言h:" />h:" />h:" />h:"  ...
師兄搵左邊件半藝術品啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 00:18 發表
呢個假期真係超多人!
我五一上去、今日下午四點就離開聾島回深圳MESSAGE!
咦咦咦.....我今日 2:30pm 到達龍賭,可能在你隔離房啵!

Jolin 休息半日,小蠻腰又放大假,你相好 !XX 又未返工......我搵左十大殺手排行第六果個,同埋搵左%採左耳。
[img=247,181][/img]

呢個五一 下午先慢慢浮上去一d精兵都冇出到 只係搵明豬既半藝術品囡囡按左2個好正規既按摩抱住睇下電視就過左
呢期冇咩心情輪新囡 之後返酒店
第2日搵返d相熟 出左3野

聽講而家beautiful bay 轉左價錢
西班牙都好似成208 母豬就60蚊 不過有q旁派返 應該係好似以前黃金咁樣 逼人一個月去一次
呢樣野係由囡囡口中得知 佢話岩岩五一突然出爐的plan
詳情佢都唔係好清楚 未有confirm
不過推拿技師5月任務係要介紹1個朋友入去, 否則罰千三......
真係愈來愈大碌 上個月就sell芝華士......

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 00:22 發表

咦咦咦.....我今日 2:30pm 到達龍賭,可能在你隔離房啵!

Jolin 休息半日,小蠻腰又放大假,你相好 !XX 又未返工......我搵左十大殺手排行第六果個,同埋搵左%採左耳。
師兄搵左中旅社?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 00:22 發表

小蠻腰係唔係唔會返龍賭的

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-3 00:25 發表
西班牙都好似成208 母豬就60蚊 不過有q旁派返 應該係好似以前黃金咁樣 逼人一個月去一次
60蚊一個鐘有D 貴喎

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 00:25 發表

師兄搵左中旅社?
莊士中國投資。

呢隻股質素麻麻。。。

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 00:29 發表

莊士中國投資。

呢隻股質素麻麻。。。
OH,唔記得UPDATE4月份最後排名
頭6位︰!X@、!XX、@X、!X*、@X@、#X*

相關搜索目錄: 投資

BTW 龍賭免費飲品可以揀龜令高的
今日試左,唔錯

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-3 00:28 發表

60蚊一個鐘有D 貴喎
聽講美麗灣而家係全ca排名第一..好似唔憂做咁

我上次試過1次一點寺推拿, 嘩 頂丫!!! 成個大廳都坐滿人!!!
之後仲係咁見d人批批咁入黎, 有d就見到太多人調頭走!

我就等左半個鍾有多先可以入房 再等半個鍾先有女 而且小小豬 仲無得換!
不過之後發覺好好玩 都算有個安慰獎!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-3 00:32 發表
今日試左,唔錯
係咪海X堂出品,包你「心想事成」先!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 00:37 發表

係咪海X堂出品,包你「心想事成」先!?
唔洗食都「心想事成」啦
不過火氣大,想下火姐

引用:

佢琴晚成三點先收工(本來佢早班可以兩點就下班,不過琴晚係超恐怖,到左兩點仍有好多人來,技師房連普通牌都完全上哂鐘!搞到佢要磨到成三點先敢收工!)

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-1 15:17 發表

喱隻又係王牌豬嗎,號碼係X!  or !X  呀

尋日成3點多先上到去,去左王金做左個雙鐘,幫下個囡囡完成任務,雖然佢好感激我,不過都無以身相許,有d失望.
跟手去左蟲島睇豬show,竟然撞到冬瓜盅 ...
是!X
師兄,搵冬瓜欣都可以試下玩「揸波龍爪手」架喎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 00:49 發表

佢琴晚成三點先收工(本來佢早班可以兩點就下班,不過琴晚係超恐怖,到左兩點仍有好多人來,技師房連普通牌都完全上哂鐘!搞到佢要磨到成三點先敢收工!)
在 6:00pm 果一場豬 walk,!XX坐在觀眾席,一坐低就有好多HK look 既麻甩佬痴埋去坐佢隔離,我開頭以為其中一個可能係你,而家知道應該唔係。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 09:29 發表

在 6:00pm 果一場豬 walk,!XX坐在觀眾席,一坐低就有好多HK look 既麻甩佬痴埋去坐佢隔離,我開頭以為其中一個可能係你,而家知道應該唔係   
師兄點解開頭以為,跟住又覺得應該唔係小弟呢?
6:00那場豬walk狀況大概點樣的?連!XX、採耳!都有在場睇!?好似好吸引咁喎!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 11:23 發表

師兄點解開頭以為,跟住又覺得應該唔係小弟呢?
6:00那場豬walk狀況大概點樣的?連!XX、採耳!都有在場睇!?好似好吸引咁喎!
其實坐喺觀眾席的技師先係正貨

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-3 11:34 發表

其實坐喺觀眾席的技師先係正貨
無錯!
好似一號那天,6:00在台上行WALK的得六隻母豬,至於晚上1:00那場,就只有一千零一隻母豬!大部份的囡囡都坐哂響觀眾席陪客睇!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 01:23 發表

是!X
師兄,搵冬瓜欣都可以試下玩「揸波龍爪手」架喎!
冬瓜欣我真係無咩性趣,太........太容易得手喎,最主要係我吾鍾意咁高大的囡囡,費事俾佢砸扁
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-3 00:32 發表
今日試左,唔錯
嘩,正,多樣野揀下,吾洗次次去都係叫熱茶+冰水,人地重以為我玩冰火,不過因住無晒火

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-3 11:52 發表

冬瓜欣我真係無咩性趣,太........太容易得手喎,最主要係我吾鍾意咁高大的囡囡,費事俾佢砸扁
冬欣欣都唔算高大喔!(係身型腫左少少)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 12:06 發表

冬欣欣都唔算高大喔!(係身型腫左少少)
ching你好鬼衰,重咩講到咁名遮,等其他ching嘆下先呀,其實冬瓜欣都有好多bonus送

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-3 00:34 發表

聽講美麗灣而家係全ca排名第一..好似唔憂做咁

我上次試過1次一點寺推拿, 嘩 頂丫!!! 成個大廳都坐滿人!!!
之後仲係咁見d人批批咁入黎, 有d就見到太多人調頭走!

我就等左半個鍾有多先可以入房 再等半個鍾 ...
我又估吾到佢果度咁旺場,我重以為係龍島添,不過美麗灣d工衣又幾正

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-3 12:11 發表

ching你好鬼衰,重咩講到咁名遮,等其他ching嘆下先呀,其實冬瓜欣都有好多bonus送
咁「冬瓜」的身型,各師兄應該都會聯想得到啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。