推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-11 09:07 發表

!x@頭號殺手同我講加加埋埋d小費過萬人仔,成萬45港幣,係咪有勁!好搵過我多多聲....!xx同我講新水只有頭號殺手的一半而己
原來一直都攪錯,原來我上2次找的是竹人師兄的相好!xx,唔係!x*,我誤會左,原來我都未見過! ...
!XX 的臉是圓圓的,笑起上來很甜,有一點點肉地但不胖,小小肚腩仔,直髮,成個幼稚園老師咁款,純品而有女友 feel。

!X* 是瓜子臉,身材很 fit,model look,輪廓分明,額上頭髮札起,話聲較尖,不說話的時候很 cool,玩的時候盡情奔放,性格較深沉。

相關搜索目錄: 幼稚園
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 13:37 發表

!XX 的臉是圓圓的,笑起上來很甜,有一點點肉地但不胖,小小肚腩仔,直髮,成個幼稚園老師咁款,純品而有女友 feel。

!X* 是瓜子臉,身材很 fit,model look,輪廓分明,額上頭髮札起,話聲較尖,不說話的時候很 ...
ching講到兩件囡囡都有吾同,吾怪得5花咁吸引喇

我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 18:21 發表

ching講到兩件囡囡都有吾同灰,吾怪得5花咁吸引喇
有補充:

!X* 是瓜子臉,身材很 fit,model look,輪廓分明,額上頭髮札起,話聲較尖,不說話的時候很 cool,玩的時候盡情奔放,性格較深沉。

@X^ 是 !XX 的妹妹,馬字面,4 朵花之中諗野最快的一朵花,機靈醒目,沒!XX 的清純漂亮,但身材較佳。  

@X( 是 !X* 的家姊,女學生身型,可愛娃娃臉,大笑姑婆,一講鹹野就面紅,好鐘意爆料,又多野講,是最佳線人,能提供床尾雀。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 19:08 發表

有補充:

!X* 是瓜子臉,身材很 fit,model look,輪廓分明,額上頭髮札起,話聲較尖, ...
蘿蔔師兄,!xx同我講佢有個姊姊係@xx,同@x(係咪同一個人呀,thx

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-11 19:26 發表

蘿蔔師兄,!xx同我講佢有個姊姊係@xx,同@x(係咪同一個人呀,thx
是同一人。

!XX = !X^

!X^ 的妹妹是 @X^.....佢地兩姊妹的工號後面兩個號碼是一樣的。

其實你前日搵左邊個?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 19:31 發表

是同一人。

!XX = !X^

!X^ 的妹妹是 @X^.....佢地兩姊妹的工號後面兩個號完是一樣的。

其實你前日搵左邊個?  
下,咁都可以一樣,死啦,我唔明添,有些亂,我不是前日,係上個月尾了,我來來去去只係找一個我記得的最靚的係
x xx xxxxxxxx,唔知蘿蔔師兄明白嗎?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-11 19:39 發表

下,咁都可以一樣,死啦,我唔明添,有些亂,我不是前日,係上個月尾了,我來來去去只係找一個我記得的最靚的係
x xx xxxxxxxx,唔知蘿蔔師兄明白嗎?
係囉,蘿蔔師兄明不明白?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 22:00 發表

係囉,蘿蔔師兄明不明白?
你當我傻架?咁多 xxxxxxxxxxxxxxx,點會明?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 22:07 發表

你當我傻架?咁多 xxxxxxxxxxxxxxx,點會明?   
對不起,請留意空格,我上次都係找她的

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-11 22:20 發表

對不起,請留意空格,我上次都係找她的
留意每一個格的X數
不過小弟仍然唔明,師兄上次究竟是找!XX定!X*呢?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 22:23 發表

留意每一個格的X數
不過小弟仍然唔明,師兄上次究竟是找!XX定!X*呢?
竹人師兄,係呀,我就係找每一個格的X數加起來的數字的皇牌妹妹,形容下先,長頭髮,164高,有個家姊@XX,
我幾日前以louis的名send信息給她,直至現在她都無覆我,我19號會過去找她看一看她的近況,thx 師兄

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-11 22:37 發表

竹人師兄,係呀,我就係找每一個格的X數加起來的數字的皇牌妹妹,形容下先,長頭髮,164高,有個家姊@XX,
我幾日前以louis的名send信息給她,直至現在她都無覆我,我19號會過去找她看一看她的近況,thx 師兄
哦....原來你講花中極品。

師兄,恕我多口,你好似對佢有小小沉船。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 22:49 發表

哦....原來你講花中極品。

師兄,恕我多口,你好似對佢有小小沉船。
蘿蔔師兄
也佢好靚ge咩,比佢家姊@xx還要靚咩?
5花我係見過她一個,19號我用你上次給我的錦狼先去明豬,搭巴士定係搭的士,的士會唔會貴呢
再找花中極品,可以的話,同佢睇豬waLK,限於時間問題,我只能夠一個上CA一次,所以,少少沉船唔知係咪呢!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-11 23:07 發表

蘿蔔師兄
5花我係見過她一個,19號我用你上次給我的錦狼先去明豬,搭巴士定係搭的士,的士會唔會貴呢
再找花中極品,可以的話,同佢睇豬waLK,限於時間問題,我只能夠一個上CA ...
!X* 是5朵花之中總分是最高的,!XX 都好靚女,但不同類型。
各花入各眼,我覺得 !X* 靚過佢家姊 @X( 好多。

你去明豬,不如行路去啦!你可以搭 6 號公車,打的¥10 都可以啦。

私人醒比張地圖比你:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-11 23:07 發表

蘿蔔師兄
再找花中極品,可以的話,同佢睇豬waLK,限於時間問題,我只能夠一個上CA ...
師兄,要有心理準備,「花中極品」都好難MARK到的喔!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 23:14 發表

所以我放棄左 攪到係度追唔上潮流
唯有獨自去偷歡

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 23:14 發表

我第一次找花中極品,是輪牌的,一去到,叫部長推介,佢話搵一個「包你滿意」的靚女....就係佢。果時仲未知有 5 朵金花的。

佢家姊 @X(,我也是輪牌的,也是同一個靚女部長幫我安排的,我而家去 mark 皇牌豬都會搵佢幫我安排。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 23:17 發表

我第一次找花中極品,是輪牌的,一去到,叫部長推介,佢話搵一個「包你滿意」的靚女....就係佢。果時仲未知有 5 朵金花的。

佢家姊 @X(,我也是輪牌的,也是同一個靚女部長幫我安排的,我而家去 mark 皇牌豬都 ...
唔知大家知唔知︰!X*、!XX跟其妹@XX未做沐足之前,係響島上做門口豬客的!

引用:

師兄你過兩招俾佢喇,花中極品吾係咁易應付,沉船最緊要識跳船

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 23:20 發表

小弟應付唔到「花中極品」架啦!
要靠蘿蔔師兄出馬啦!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 23:20 發表

洗唔洗要先學識玩鬥地主?
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 23:19 發表

唔知大家知唔知︰!X*、!XX跟其妹@XX未做沐足之前,係響島上做門口豬客的!
呢樣我都知。

而家在門口有一個豬客,好靚女的,仲靚過 5 朵花,我都問過佢會唔會轉沐足,佢話打死都唔做!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 23:25 發表

呢樣我都知。

而家在門口有一個豬客,好靚女的,仲靚過 5 朵花,我都問過佢會唔會轉沐足,佢話打死都唔做!  
厘個囡囡都好堅持,不過我吾知邊個

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-11 23:25 發表

呢樣我都知。

!X*玩鬥地主係超勁的!!!我玩十鋪有十一鋪都輸比佢!

係邊個豬客先!?等我去睇睇研究研究!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 23:28 發表

鹹濕鬥地主你就超勁,正經的,你當然吾係佢果皮,除左吹水,鬥地主,佢按吾按摸架

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-11 23:28 發表

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-11 23:27 發表

厘個囡囡都好堅持,不過我吾知邊個
唔係掛?你地冇留意?
好靚女架!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。