推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

83 1234
發新話題

[深圳] 咸濕假期抵玩之旅

咸濕假期抵玩之旅

星期一去了咸濕假期, 真抵玩,
黃崗買88 優惠票玩足24小時.
嘩, D 囡真係好索, 做港式要換超短褲,
推油到大腿內側爽, 全程好傾,但沒斜.
最後小費50. 下次都會再玩
不過千期不要假期, 星期五/六晚去, 一定無位坐.

回復 1# 太空貓的帖子

一文兩鋪。 

有冇睡埋覺先走呀! 

不過睡眠區唔多掂,冇隔音兼唔係獨立每人一格咁正。 

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-4-23 16:03 發表

星期一去了咸濕假期, 真抵玩, 黃崗買88 優惠票玩足24小時. 嘩, D 囡真係好索, 做港式要換超短褲,
推油到大腿內側爽, 全程好傾,但沒斜. 最後小費50. 下次都會再玩, 不過千期不要假期, 星期五/六晚去, 一定無位坐.
IF you only paid 50 tips, BG will black-faced to you lor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

咸濕假期卽係邊樹88 優惠票做咩式

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-4-23 19:18 發表

IF you only paid 50 tips, BG will black-faced to you lor !!
50 tips is just enough wow, I usually pay 40 to BG  who also say "謝謝 "with smile .

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-23 21:20 發表

50 tips is just enough wow, I usually pay 40 to BG  who also say "謝謝 "with smile .
I think 50 tips is fair enough.
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-4-23 17:13 發表
一文兩鋪。 

有冇睡埋覺先走呀! 

不過睡眠區唔多掂,冇隔音兼唔係獨立每人一格咁正。 
唔好意思, 原本是想開新帖,

點知在新都帖發錯左. 先一文兩帖.
唔係喎, 睡眠區我睡到呀,
當然, 沒有太平洋舊時的獨立睡眠區正, 夠私人空間.
師兄 : 沒去新都了嗎 ?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-4-23 19:18 發表

又無喎, 佢收50 都say 謝謝.
當然我正到正骨水咁, 沒有抽水呀.

引用:
原帖由 骨王 於 2009-4-23 19:21 發表
咸濕假期卽係邊樹88 優惠票做咩式
中, 港, 泰式, 如做其他只要補差價.
真係好抵. 不過好多人好吵.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-23 21:20 發表

絕對同意, 但你就別抽人水喎.

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-4-23 23:49 發表

中, 港, 泰式, 如做其他只要補差價.
真係好抵. 不過好多人好吵.
所以閑日去最好。
唔知 promotion 做到幾時呢?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-23 06:20 AM 發表

甘講...我比20佢都"謝謝 "with smile

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-4-23 01:03 AM 發表
不吸煙區就難講...比多少少$上多一層...紅酒/小食任食.....

相關搜索目錄: 紅酒

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

好似中午十二點才開始有優惠.我想上午過去.

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-4-23 16:03 發表
有無公主按摩之類呀?

呢個場一直太貴, 只做人上人生意, 我沒資格去呢

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-4-24 00:09 發表

甘講...我比20佢都"謝謝 "with smile
20 鳼就少d , 因為優惠技師提成扣左,由12 變成4,
如果唔太差, 俾多10-20 大家開心.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 00:02 發表

所以閑日去最好。
唔知 promotion 做到幾時呢?
我都唔知, 係太平洋認識的服務員,
現係皇室做, 佢話優惠隨時會停.
叫我去就快d .

引用:
原帖由 ck363 於 2009-4-24 00:45 發表
好似中午十二點才開始有優惠.我想上午過去.
係呀, 黃崗賣票, 早上12 - 零時05
不要太早去.

引用:
原帖由 hongkonger 於 2009-4-24 01:30 發表

有無公主按摩之類呀?

所以我都係見88 才去, 佢d 水果, 咖啡 免費但好好食.
公主我就唔知, 有都一定好貴.

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-4-23 23:45 發表

唔好意思, 原本是想開新帖,

點知在新都帖發錯左. 先一文兩帖.
唔係喎, 睡眠區我睡到呀,
當然, 沒有太平洋舊時的獨立睡眠區正, 夠私人空間.
師兄 : 沒去新都了嗎 ?
唔緊要,唔反對你在新都題帖文。 

係呀,呢排好少去新都。

去水都多,睡眠區同舊太平洋一樣,獨立兼有電視睇。 

皇室假期之前買過一張儲值卡,用完就冇去了,因為休息室太多人。 

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-4-24 08:55 發表

所以我都係見88 才去, 佢d 水果, 咖啡 免費但好好食.
公主我就唔知, 有都一定好貴.
呢樣野,去新都咪仲正,仲有靚湯飲,生果都正好多。 

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-4-24 10:30 發表

呢樣野,去新都咪仲正,仲有靚湯飲,生果都正好多。 
where is 新都???

引用:
原帖由 cwscws 於 2009-4-24 12:34 發表

where is 新都???
詳情請到新都主題到睇睇。   

不過屬於酒店細場,得廿幾間房,唔可以同深圳其他大場比。 

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 hongkonger 於 2009-4-24 01:30 發表

有無公主按摩之類呀?

所以要趁而家做緊優惠去啦
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 太空貓 於 2009-4-24 08:53 發表

係呀, 黃崗賣票, 早上12 - 零時05
不要太早去.
羅湖有冇得賣?

83 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。