推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-23 01:06 發表

咁比哂成班豬比蘿蔔師兄包底慢慢調教!
今日睇豬 walk,都幾多豬行,我終於見到 5 朵花最肥果朵「肥花」行豬 walk....
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 00:07 發表

今日睇豬 walk,都幾多豬行,我終於見到 5 朵花最肥果朵「肥花」行豬 walk....  
點樣?師兄係咪對呢朵花好有興趣啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 00:09 發表

點樣?師兄係咪對呢朵花好有興趣啊?
睇完之後..... ...一朵肥花,有興趣否?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 00:11 發表

睇完之後.....h:" /> ...一朵肥花,有興趣否?   
搵過兩、三次了,
NMCOT!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 00:11 發表

睇完之後.....h:" /> ...一朵肥花,有興趣否?   
肥痢野,我吾岩,咁都可以做皇牌,我果兩隻普通豬都得喇
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 00:15 發表

有幾個皇牌比!X^更肥!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 00:15 發表

好奇怪,佢又肥又矮憑乜做皇牌豬呢?

今日豬 walk ,見到好多豬,殺手之王、貪錢怪、小惠、魔鬼之女......仲有,起碼有 6 個皇牌囡囡上緊鐘都陪客人走出來看豬 walk.......我又見到上次果個港男,右邊小蠻腰,左邊採耳 ! ,有 d 料到。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 00:20 發表

今日豬 walk ,見到好多豬,殺手之王、貪錢怪、小惠、魔鬼之女......仲有,起碼有 6 個皇牌囡囡上緊鐘都陪客人走出來看豬 walk.......我又見到上次果個港男, ...
喔?那個港男唔係上次搵!X*嗎?
今次換了小蠻腰了!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 00:20 發表

今日豬 walk ,見到好多豬,殺手之王、貪錢怪、小惠、魔鬼之女......仲有,起碼有 6 個皇牌囡囡上緊鐘都陪客人走出來看豬 walk.......我又見到上次果個港男, ...
小蠻腰番左泥,早兩日仲係放緊假,果位港淫靚仔吾通佢都係我地d師兄,咁識揀

我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 00:26 發表

小蠻腰番左泥,早兩日仲係放緊假,果位港淫靚仔吾通佢都係我地d師兄,咁識揀
離遠睇,小蠻腰個胸好似細左!
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 00:25 發表

喔?那個港男唔係上次搵!X*嗎?
今次換了小蠻腰了!?
就係佢!上次是 ! 與 !X*
佢個樣有 d 似王郁聞。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 00:26 發表

凡親好野,好似小蠻腰咁,都有大把MARKET,大把客去揀啦!對嗎?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 00:46 發表

凡親好野,好似小蠻腰咁,都有大把MARKET,大把客去揀啦!對嗎?
小蠻腰呢個成熟 market 唔岩我,我要 emerging market

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 00:49 發表

小蠻腰呢個成熟 market 唔岩我,我要 emerging market
EMERGING MARKET咁就要搵小惠了!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 00:51 發表

EMERGING MARKET咁就要搵小惠了!
小惠人氣突然勁爆呀!

我今日同佢索料,佢竟然可以講得出我地前日在這裡的部份吹水內容!

眾兄弟小心這裡有 25 仔放料比皇牌豬!有人洩露這裡的養豬機密料!試下放 d 流料,煽 q 死果條 25 仔先。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 00:55 發表

小惠人氣突然勁爆呀!

我今日同佢索料,佢竟然可以講得出我地前日在這裡的部份吹水內容!

眾兄弟小心,這裡有 25 仔放料比皇牌豬!有人洩露這裡的養豬機密料!試下放 d 流料,煽 q 死果條 25 仔先。 ...
喔?師兄今日幾時搵小惠啊?
我琴日都搵過!X*,佢都知道呢度好多野!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-25 00:59 發表

喔?師兄今日幾時搵小惠啊?
我琴日都搵過!X*,佢都知道呢度好多野!
我今日上左一隻普通豬、你相好 ^、小惠.....我索左好多料。

今日睇豬 walk,睇睇下一個識我之部長走埋黎問我:「你朋友也來了。」

robert:「那一個?」
部長:「他走了。」

robert:「他是甚麼樣子的?」
部長:「他經常來的...他剛才問我有沒見到一個送小禮物給技師的港人,那個人是我朋友。」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 00:55 發表

小惠人氣突然勁爆呀!

眾兄弟小心,這裡有 25 仔放料比皇牌豬!有人洩露這裡的養豬機密料!試下放 d 流料,煽 q 死果條 25 仔先。 ...
死火  咁我咪黃左 避一避風頭先得

引用:

競爭大左 攪到殺手之王呢d黃金時間都成日出來行walk!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 01:23 發表

死火h:" />  咁我咪黃左 避一避風頭先得h:" /> h:" />  
可能師兄你張相已經貼左晌技師房「十大通輯犯」旁邊。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 01:25 發表

可能師兄你張相已經貼左晌技師房「十大通輯犯」旁邊。  
我呢幾個月去龍島只係搵過湖南豬同埋小惠咋

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 01:28 發表

我呢幾個月去龍島只係搵過湖南豬同埋小惠咋
小惠把口好密既,但湖南豬.....嘿嘿......就黎湖南省都有你張相!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 01:35 發表

小惠把口好密既,但湖南豬.....嘿嘿......就黎湖南省都有你張相!
  我遲d仲諗住去張家界架 睇黎要改變行程
我係湖南豬面前無暴露身份架......只係傾d無聊野
希望佢唔好對我下毒手

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-25 01:17 發表

我今日上左一隻普通豬、你相好 ^、小惠.....我索左好多料。

今日睇豬 walk,睇睇下一個識我之部長走埋黎問我:「你朋友也來了。」

robert:「那一個?」
部長:「他走了。」

robert:「他是甚麼 ...
個部長係指邊位朋友?
係個女部長嗎?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-25 01:24 發表

競爭大左 攪到殺手之王呢d黃金時間都成日出來行walk!
前晚都見到殺手之王躲在另一邊成班技師身後睇豬WALK

引用:

小惠人氣突然勁爆呀!

那個25仔,咁攪法,真係慘情!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。