推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 07:59 發表

一隻普通豬憤憤不平的對我說:「我們不能成為皇牌,只因我們不夠高。」
同普通豬講:
"普通牌不見得收入少!
王牌提成高,客人很多都不給小費.他們按得好,是理所當然的.
普通牌按得好,客人通常都會給小費,因爲你們提成太低了,應該補償你們.
客人出手怎麽也會比8元高的.好好<幹>,你們其實不虧的."

注:
王牌每個鐘提成是固定20元.
普通牌提成是12元.
但普通牌提成會隨著總鐘數提高,最高聽說到30元(超過300個鐘的部分)
所以普通牌不見得收入底.
問題在于客人來都先點王牌。往往在沒有王牌的時候,普通牌才有機會出場,令普通牌憤憤不平。
去點普通牌,她們是會比王牌感激你的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 07:59 發表

一隻普通豬憤憤不平的對我說:「我們不能成為皇牌,只因我們不夠高。」
同普通豬講:
"普通牌不見得收入少!
普通牌按得好,客人通常都會給小費,因爲你們提成太低了,應該補償你們.
客人出手怎麽也會比8元高的.好好<幹>,你們其實不虧的."

注:
王牌每個鐘提成是固定20元.
普通牌提成是12元.
但普通牌提成會隨著總鐘數提高,最高聽說到30元(超過300個鐘的部分)
所以普通牌不見得收入底.
問題在于客人來都先點王牌。往往在沒有王牌的時候,普通牌才有機會出場,令普通牌憤憤不平。
去點普通牌,她們是會比王牌感激你的。

引用:
原帖由 zmss 於 2009-5-27 12:21 發表

同普通豬講:
"普通牌不見得收入少!
客人出手怎麽也會比8元高的.好 ...
我如果點鐘的話
如果皇牌豬按頭鐘+1個鐘+藥水,我會俾150
如果普通牌按頭鐘+1個鐘+藥水,我也會俾150
這我想大部份的客人都會這樣的吧
所以,皇裨豬的收入係會高少少,這是鐵一般的事實

另外
收入高並不表示皇牌豬按得特別好,師兄說道有些普通豬比起皇牌有過之而無不及,只係身高或其它問題而成為不了皇牌豬而己
所以,

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-27 20:45 發表

我如果點鐘的話
如果皇牌豬按頭鐘+1個鐘+藥水,我會俾150
如果普通牌按頭鐘+1個鐘+藥水,我也會俾150
這我想大部份的客人都會這樣的吧
所以,皇裨豬的收入係會高少少,這是鐵一般的事實

另外
收入高並不表示 ...
師兄,我從來不給小費予皇牌豬的!(我有對她搞搞震,打排球除外 )

一來不想做壞規矩,二來她們並沒提供"額外服務"。

我也不會用藥水,因為皇牌手上有大把水魚可以銷藥水,何必要犧牲我?

論整體服務質素,大部份的普通牌都好過皇牌,皇牌只是"包裝" 得體,實際的好玩度,未必及得上普通牌。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 21:11 發表

師兄,我從來不給小費予皇牌豬的!(我有對她搞搞震,打排球除外 )

我也不會用藥水,因為皇牌手上有大把水魚可以銷藥水,何必要犧牲我?:bl ...
蘿蔔師兄
嘩,仲係香港,唔係上了ca?
我咁難得一個月先找一次!x*,俾小小小費都係人之常情,請見諒

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 21:11 發表

我也不會用藥水,因為皇牌手上有大把水魚可以銷藥水,何必要犧牲我?:bl ...
師兄透露少少普通豬有咩"額外服務"而皇牌豬無呢?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-27 21:22 發表

師兄透露少少普通豬有咩"額外服務"而皇牌豬無呢?
咪就係互動囉!普通豬大部份都可以上山下海,大地任縱橫。
引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-27 21:18 發表

蘿蔔師兄
嘩,仲係香港,唔係上了ca?
我咁難得一個月先找一次!x*,俾小小小費都係人之常情,請見諒
行程有變,星期五晚到 ca 過夜,慳返幾百。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 21:39 發表

好野呀蘿蔔師兄,祝師兄盡興ca!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-27 21:45 發表

好野呀蘿蔔師兄,祝師兄盡興ca!
你又唔去,點盡興呢?冇左你,邊有人送彩紙比 !X* 呀?佢等緊你呀!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 21:48 發表

你又唔去,點盡興呢?冇左你,邊有人送彩紙比 !X* 呀?佢等緊你呀!
等我去幫路易士兄去送!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 21:39 發表

咁我星期六咪有機會見到你

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-27 22:01 發表

咁我星期六咪有機會見到你
約埋一齊都得.....在某間房一齊開會,我做個 presentation 比你地睇,介紹點用小禮物溝沐足豬。 ....教埋你玩小遊戲與做鹹濕瑜珈....每人收五舊水入場費

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 22:03 發表

約埋一齊都得.....在某間房一齊開會,我做個 presentation 比你地睇,介紹點用小禮物溝沐足豬。 ....教埋你玩小遊戲與做鹹濕瑜珈....每人收五舊水入場費。
佢地交三億出來代替五舊水入場費!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-27 22:08 發表

佢地交三億出來代替五舊水入場費!
每人找返 2 億!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 22:03 發表

約埋一齊都得.....在某間房一齊開會,我做個 presentation 比你地睇,介紹點用小禮物溝沐足豬。 ....教埋你玩小遊戲與做鹹濕瑜珈....每人收五舊水入場費。
正喎
一路都想學蘿生的絕技

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-27 22:12 發表

正喎
一路都想學蘿生的絕技
我都想學師兄神周狗號連續升空發射的絕技!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-27 22:15 發表

我都想學師兄神周狗號連續升空發射的絕技!
呢D 講天份咁啦
首先你隻雀要又大又粗係首要條件啦

BTW 今個星期你隻雀捨得吐痰未呀
再係咁落去小心隻雀谷壞喎

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-27 22:18 發表

呢D 講天份咁啦
首先你隻雀要又大又粗係首要條件啦

BTW 今個星期你隻雀捨得吐痰未呀
再係咁落去小心隻雀谷壞喎
近期閉關修練,七七四十九日後先出關殺上CA吐痰啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 21:48 發表

我都想佢等緊我!
想下想下都有少少掛住佢添

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-27 22:20 發表

近期閉關修練,七七四十九日後先出關殺上CA吐痰啦!
到時小心吐到出血喎

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-27 22:27 發表

到時小心吐到出血喎
嘔白泡。

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-27 22:27 發表

到時小心吐到出血喎
嘿嘿,到時可能一次過要吐十幾次先夠本!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-27 22:23 發表

我都想佢等緊我!
想下想下都有少少掛住佢添
一齊參加助養皇牌豬同普通豬,咪知道兩者的分別,到時你就會愛上普通豬囉
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-27 23:50 發表

一齊參加助養皇牌豬同普通豬,咪知道兩者的分別,到時你就會愛上普通豬囉
師兄,幫小弟試隻普通豬吧!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-28 00:01 發表

師兄,幫小弟試隻普通豬吧!
師兄,射個老 lum 泥先得架,睇下有冇上次個!)X咁正
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。