推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 22:54 發表

咁似我的!?
不過我每次入場,班豬客連「歡迎光臨」都唔會叫就立即散開哂了!
跟住每次又係有個主任問我要不要桑拿,跟住我就每次都同佢話︰「感冒啊!」就一溜煙走上樓了!
我一定要豬客帶!
因為有一個豬客好靚女,比佢帶上樓,好威啊!

Jolin 今日冇開電話,打唔到比佢。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:10 發表

我一定要豬客帶!
因為有一個豬客好靚女,比佢帶上樓,好威啊!

Jolin 今日冇開電話,打唔到比佢。  
我剛剛SM........S完佢來!佢仲問我係咪而家過來!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 23:16 發表

我剛剛SM........S完佢來!佢仲問我係咪而家過來!
唔係掛?
佢電話唔通啵。
佢有 d 神神化化,可能聽日就會收到佢 sms.....有時差。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:21 發表

唔係掛?
佢電話唔通啵。
佢有 d 神神化化,可能聽日就會收到佢 sms.....有時差。  
剛才在22:48時收到的!
不過之後又唔理人了!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 22:30 發表

點解你唔先 go 龍島,睇下有冇運行,如不幸食白果,先至去明豬補飛。
我想同!x*(如可以)去睇囡囡走秀,這是我19號去ca的主要目的,
希望佢還記得我吧,還願意上我的鐘,thx

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 22:36 發表

我聽晚去天地過夜。

我有兩張天地水療卷,一張天地沐足加鐘卷,我諗住...

龍島豬 walk ==> 龍島沐足 ==> 天地水療  ===> 肥翠灣沐足 ===> 天地水療 ===>天地沐足(過夜) ===>  龍島沐足  
我都要趕喺廿三號之前去天地燒左我張加鐘COUPON

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 22:30 發表

師兄那天都好頻撲啊!要走咁多間場!
竹人師兄
,我最多都去2間,因為我只懂這2間,隆島和明珠,這2間我有信心d,thx

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 23:27 發表

我想同!x*(如可以)去睇囡囡走秀,這是我19號去ca的主要目的,
希望佢還記得我吧,還願意上我的鐘,thx
師兄,你講到好吸引!搞到我突然想19號去CA,截你糊去搵!X*呢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 22:36 發表

我聽晚去天地過夜。

我有兩張天地水療卷,一張天地沐足加鐘卷,我諗住...

龍島豬 walk ==> 龍島沐足 ==> 天地水療  ===> 肥翠灣沐足 ===> 天地水療 ===>天地沐足(過夜) ===>  龍島沐足  
蘿蔔師兄真係時間安排得好有條理喎!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 23:29 發表

竹人師兄
,我最多都去2間,因為我只懂這2間,隆島和明珠,這2間我有信心d,thx
不如去下天地玩下啦
新手就打的啦 RMB 15

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-15 23:31 發表

不如去下天地玩下啦
新手就打的啦 RMB 15
今晚都仲未見RAYSO師兄出現!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 23:34 發表

可能係HAPPY FRIDAY 關係,已經出精CA

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 23:34 發表

佢係龍島「光豬六戰士」之一。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:37 發表

佢係龍島「光豬六戰士」之一。  
咁仲有另外五個呢!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 23:30 發表

師兄,你講到好吸引!搞到我突然想19號去CA,截你糊去搵!X*呢!
竹人師兄
俾次機會小弟啦...真係...我咁難得一個月(有時成2個月)先去一次ca,由珠海去ca要成3粒鐘架
仲係都唔知搵唔搵到!x*,因佢上次都無覆我,唔知係咪"樓"住我上次只找她一粒鐘..想起都有少少唔開心,
竹人師兄同我...唔駛比啦....立見高下..技術性擊到me啦.
所以,我好不容易才放這2日假,所以,如果有綠,你會見到我ge,我那天都會帶紅色斜背依去ca的,thx

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 23:38 發表

咁仲有另外五個呢!?
Bamxxxxxx
Bonxxx
Jackxxx
1x1Chxxx
Rxxxxxxxxx

呢幾條友,張相貼左o係技師房,比皇牌豬通輯緊。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 23:39 發表

竹人師兄
俾次機會小弟啦...真係...我咁難得一個月(有時成2個月)先去一次ca,由珠海去ca要成3粒鐘架
仲係都唔知搵唔搵到!x*,因佢上次都無覆我,唔知係咪"樓"住我上次只找她一粒鐘..想起都有少少唔開 ...
好!師兄,就憑你呢句,等我而家「出師問責」!X*先!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 23:39 發表

竹人師兄
仲係都唔知搵唔搵到!x*,因佢上次都無覆我,唔知係咪"樓"住我上次只找她一粒鐘..想起都有少少唔開 ...
師兄,!X* 點會咁易嬲你呢?做一個鐘佢唔會 unhappy 的,放心。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:42 發表

Bomxxxxxx
Bonxxx
Jackxxx
1x1Chxxx
Rxxxxxxxxx

我想去CA 比囡囡捉我呀
而家精蟲咬J J 啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:42 發表

Bomxxxxxx
Bonxxx
Jackxxx
1x1Chxxx
Rxxxxxxxxx

好彩第一個人係唔存在的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 23:44 發表

好彩第一個人係唔存在的!
我特登打錯,你而家再去睇清楚........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:44 發表

師兄,!X* 點會咁易嬲你呢?做一個鐘佢唔會 unhappy 的,放心。
唔講個句都講埋,
!x*可能見到我之後找貪錢怪(其實也是第一次找她的,一姐介紹的)鬼混,真係少佢,又衰左.
貪錢怪連飯都嘔埋出來
至此之後,我前前後後send 左幾個信息給她!x*,她都無覆我,唔係係咪咁ge原因,到現在我一直耿耿於懷呀師兄!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-15 23:48 發表

我特登打錯,你而家再去睇清楚........  
仲有個採花大盜LAOXXXXXXX

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-15 23:54 發表

仲有個採花大盜LAOXXXXXXX
why 被通"輯",前前後後都係去過賭島twice

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-15 23:53 發表

唔講個句都講埋,
!x*可能見到我之後找貪錢怪(其實也是第一次找她的,一姐介紹的)鬼混,真係少佢,又衰左.
貪錢怪連飯都嘔埋出來
至此之後,我前前後後send 左幾個信息給她!x*,她都無覆我,唔係係咪咁ge原因,到現在 ...
唔洗擔心,!X* 唔覆你訊息有咩咁奇?佢咁忙,可能冇時間覆。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。