推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 18:13 發表

我而家先至知到,以技師數目計算:.皇牌 : 普通牌 = 1: 5,唔怕之得普通牌咁難搵食。

小朋友,我真係有點內咎,出左咁多 ca post,令你忍唔住終於去 ca 走了一轉,而個個心仲放左o係 1X* 身上.......
只要你 ...
師兄,今日有冇助養普通豬呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-17 18:52 發表

師兄,今日有冇助養普通豬呀
有,玩到激到不得了。不過係助養同一隻,因為應承左去餵佢。

我搵左 Jolin,又助養了一隻普通豬,由於時間尚早,跟住走左去天地做左一粒鐘正足,然後飛奔回龍島睇豬 walk.....好 Q 多人,我見到有一個俊男,左邊搭住採耳妹 !,右邊埃住 !X*對眼色迷迷射住台上豬 walk 皇牌妹,嘴不停同身邊兩個靚女 e e 泣泣 ....
....我諗佢應該係捉淫師兄....
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 19:16 發表

有,玩到激到不得了。不過係助養同一隻,因為應承左去餵佢。

我搵左 Jolin,又助養了一隻普通豬,由於時間尚早,跟住走左去天地做左一粒鐘正足,然後飛奔回龍島睇豬 walk.....好 Q 多人,我見到有一個俊男,左邊 ...
E 件事係尋日發生嗎,捉淫師兄不改佢風流品性,龍島皇牌豬要靠晒佢囉,我都覺得!X*好襯佢,不過佢吾係我杯茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-17 19:30 發表

E 件事係尋日發生嗎,捉淫師兄不改佢風流品性,龍島皇牌豬要靠晒佢囉,我都覺得!X*好襯佢,不過佢吾係我杯茶
!X* 也不是 my cup of tea,輪到昨天助養果隻普通豬都未輪到佢。
以某一些角度來看 !X* 與其他湖南金花,越黎越唔覺得佢地可以較其他皇牌優勝。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 19:40 發表

!X* 也不是 my cup of tea,輪到昨天助養果隻普通豬都未輪到佢。
以某一些角度來看 !X* 與其他湖南金花,越黎越唔覺得佢地可以較其他皇牌優勝。
我就吾多鍾意5朵花,super 藝術品,無引,一定要d正淫君子助養先得,普通豬係咪?? 呀,佢一定愛死你

我就寧願搵jolin 同小蠻腰囉,點解捉淫師兄未蒲頭,兩日一夜豪華玩到樂而忘返

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-17 20:01 發表

我就吾多鍾意5朵花,super 藝術品,無引,一定要d正淫君子助養先得,普通豬係咪?? 呀,佢一定愛死你

我就寧願搵jolin 同小蠻腰囉
冇錯,就係??

我已經同佢講左,我每一次去龍島,一定助養最小一隻普通豬,為佢地爭光。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 20:06 發表

冇錯,就係??

我已經同佢講左,我每一次去龍島,一定助養最小一隻普通豬,為佢地爭光。
我會全力支持,普通豬你等我,我要學捉淫師兄咁威,佢係皇牌豬之王,我都要做普通豬之狂......抽水,哈哈

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-17 21:31 發表

我會全力支持,普通豬你等我,我要學捉淫師兄咁威,佢係皇牌豬之王,我都要做普通豬之狂......抽水,哈哈
今日 bonego 師兄又發 sms 比我,報導龍島行程,佢今日又助養了一隻普通豬....yeah~~~~~

皇牌豬錦囊已經完成,一個普通牌豬錦囊,指日可待~~~~

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-16 02:17 發表

哈哈,吾怪得今日我係龍島見到條疑似 jackXXX ching 的精蟲喇,嘩!好鬼生猛,周圍捐
CHING你認錯精蟲啦
16號我無去放蟲

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 22:23 發表

CHING你認錯精蟲啦
16號我無去放蟲
咁呢幾日呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 22:28 發表

咁呢幾日呢?
搵左小惠....

半年後重逢

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 22:30 發表

搵左小惠....

半年後重逢
小惠認得你嗎?佢係未靚左?
我都冇搵佢 3 個月了。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 22:36 發表

小惠認得你嗎?佢係未靚左?
我都冇搵佢 3 個月了。

佢電話唔認得我 一見面就認得了   (其實我都係見面先記得佢咩樣)

佢而家好似楊承琳......
連面上面果d 胡so 都似到十足十.....

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 22:40 發表

佢電話唔認得我 一見面就認得了   (其實我都係見面先記得佢咩樣)

佢而家好似楊承琳......
連面上面果d 胡so 都似到十足十.....
我搵過既皇牌妹之中,小惠、Jolin、小蠻腰呢幾個性格比較 on 直與不做作,所以佢地冇可能打入十大殺手榜。

回來了!

琴晚同班FRIEND響老蘭玩,搞到今朝凌晨先回到家訓左一陣,打聽到@X轉晚班,點半鐘入到主場,搵左#採耳,諗住@X今次可以「實食無黐牙」啦!點知差不多到三點時,個部長走來話︰「@X剛剛打電話回來說今天請假了!」

我頂!!XX佢地又已經在上鐘,唯有搵左個跳舞妹來按............

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:11 發表
回來了!

琴晚同班FRIEND響老蘭玩,搞到今朝凌晨先回到家訓左一陣,打聽到@X轉晚班,點半鐘入到主場,搵左#採耳,諗住@X今次可以「實食無黐牙」啦!點知差不多到三點時,個部長走來話︰「@X剛剛打電話回來說今天請 ...
其中一個跳健妹好月巴.....
隻大腿上面d月巴紋......

原來你地一直講的冬瓜欣 係咪(   ?  

原來同我想像中的果一個唔同.....
我一直諗果個應該走了好久

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:11 發表
回來了!

琴晚同班FRIEND響老蘭玩,搞到今朝凌晨先回到家訓左一陣,打聽到@X轉晚班,點半鐘入到主場,搵左#採耳,諗住@X今次可以「實食無黐牙」啦!點知差不多到三點時,個部長走來話︰「@X剛剛打電話回來說今天請 ...
其實你邊日去左龍賭?

跳舞妹正嗎?是推拿?

我尋日爭 d 點到 @@X,點知部長搞錯,以為佢有其他人點鐘,後來我搵過第二個,開波幾分鐘 @@X 就撞入黎.....頂~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 23:16 發表

其實你邊日去左龍賭?

跳舞妹正嗎?是推拿?

我尋日爭 d 點到 @@X,點知部長搞錯,以為佢有其他人點鐘,後來我搵過第二個,開波幾分鐘 @@X 就撞入黎.....頂~~  
今日中午先去........
跳舞妹係沐足的,按得一般般啦,都係有D月巴,係^X,不過佢做多兩日又放大假返老家了.........
咁@@X又如何啊?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 23:14 發表

其中一個跳健妹好月巴.....
隻大腿上面d月巴紋......

原來你地一直講的冬瓜欣 係咪(   ?  

原來同我想像中的果一個唔同.....
我一直諗果個應該走了好久
無錯,就係(
兩個跳舞的都係偏月巴......

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:20 發表

無錯,就係(
咁我一直攪錯添
幾個月前係冬瓜欣之前個(
入到黎齋睇已經
夠高夠瘦夠索

不過以前採得太多, 而家已經完全唔想採耳了

另外而家採耳妹有唔同制服?

我見1個著返紫色果套
1個有套藍色格仔學生裙既?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-17 19:16 發表

我搵左 Jolin,又助養了一隻普通豬,由於時間尚早,跟住走左去天地做左一粒鐘正足,然後飛奔回龍島睇豬 walk.....好 Q 多人,我見到有一個俊男,左邊搭住採耳妹 !,右邊埃住 !X*對眼色迷迷射住台上豬 walk 皇牌妹,嘴不停同身邊兩個靚女 e e 泣泣 ....
....我諗佢應該係捉淫師兄...
邊個咁犀利可以連唔會陪客睇豬WALK的!捉左去睇?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:20 發表

無錯,就係(
原來跳舞的都會按腳,收費係唔係都係一樣呢?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-17 23:23 發表

咁我一直攪錯添
幾個月前係冬瓜欣之前個(
入到黎齋睇已經
夠高夠瘦夠索

不過以前採得太多, 而家已經完全唔想採耳了

另外而家採耳妹有唔同制服?

我見1祰 ...
冬瓜欣上手的採耳妹(,就係而家!的家姐,都真係好索架,比佢妹妹更靚!
我以前都有幸可以搵到佢採耳................一次!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-17 23:25 發表

原來跳舞的都會按腳,收費係唔係都係一樣呢?
收費一樣架!
兩個跳舞,一個係^X,一個係(X,都係皇牌豬,不過跳舞的你唔好預佢會按得好........
(好似以前的跳舞豬@(一樣,因為佢地跳完入到房都扯哂蝦,都無哂力氣同你按!)

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-17 23:18 發表

今日中午先去........
跳舞妹係沐足的,按得一般般啦,都係有D月巴,係^X,不過佢做多兩日又放大假返老家了.........
咁@@X又如何啊?
提起把幾火~~~

我在龍島走了三場 (破哂紀錄),頭場搵 Jolin,2nd round 助養普通豬 (正到痺 ).......跟住去天地走左轉,然後回龍島第三 round,在豬 walk 見到好可憐的 @@X (今個星期被罰),於是打救佢.......比支佢...然後入房荷篤尿等佢,荷荷下男部長撞入黎...「不好意思,@@X 被留牌了!」...頂 ....問佢有邊隻皇牌豬有胸,佢話...%@、!@#、小晶晶.....於是搵小晶晶....小晶晶入來幾分鐘後,@@X 上氣唔接下氣撞入黎.......妖~~原來部長搞錯,佢以為有人留牌,留牌果個咪我囉!頂~~~ ..小晶晶身材都 keep 到,但冇 Jolin 咁正。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。