推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

玩囡心理學

真係紅顏薄命...睇宝蓮妹D戲...佢既身材,可以講段段有...要乜有乜...

益左個破撚左產既黃老邪。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-19 15:29 發表
其實。。如果去K玩的話。。。。你同佢如果少少FEEL都無。。。甘就唔洗帶返去啦。。。。
如果有FEEL的話。。返到房慢慢拆禮物都未遟啦。。洗乜甘心急抽水呢!?
就系甘讲咯。。去K玩就系想女女都对我地有D FEEL 玩得过瘾D者。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-19 15:30 發表
No money 就 no honey ...
就係咁簡單,乜心理 ...  
甘你又唱甘多霖歌霖D女。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-19 15:29 發表

其實。。如果去K玩的話。。。。你同佢如果少少FEEL都無。。。甘就唔洗帶返去啦。。。。

如果有FEEL的話。。返到房慢慢拆禮物都未遟啦。。洗乜甘心急抽水呢!?
我絕對同意你這個宗指!所以我一直都是這樣做的!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-19 15:53 發表

甘你又唱甘多霖歌霖D女。。。
呢D又唔使錢既 ...
平時要鍊下功;唔係會溝唔到女 ...

回復 106# 的帖子

我日日都練功的!為什麼我又無囡?!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-19 19:46 發表
我日日都練功的!為什麼我又無囡?!
Club girl 係講金的,我溝果D講心

回復 108# 的帖子

阿信當然同你講心喇!好快想同你生仔添啞!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-19 20:24 發表
阿信當然同你講心喇!好快想同你生仔添啞!
你知唔知乜野叫公餘場?

Club girl 從來唔係 My club of tea ...

回復 110# 的帖子

當然喇!你去 club 是喝酒,不是茶的!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-19 21:01 發表

你知唔知乜野叫公餘場?

Club girl 從來唔係 My club of tea ...   
師傅。。我年老色衰。。。唔去搵club囡。。仲可以搵乜。。。。邊有你甘。。簫灑啊。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-8-19 21:01 發表
你知唔知乜野叫公餘場?
公餘場系咪茶舞呀。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-8-19 22:23 發表
師傅。。我年老色衰。。。唔去搵club囡。。仲可以搵乜。。。。邊有你甘。。簫灑啊。。。
你年老色衰。。甘我咪要封刀。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-20 03:15 發表

If you, the notorious Man with the Golden Gun,  要封刀, then many brothers here, especialy me, would have been long dead already

引用:
原帖由 blackface 於 2009-8-20 11:26 發表
If you, the notorious Man with the Golden Gun,  要封刀, then many brothers here, especialy me, would have been long dead already
notorious?? do you mean famous..
will you join us Fri and Sat...CP and ??

引用:
原帖由 blackface 於 2009-8-20 11:26 發表 If you, the notorious Man with the Golden Gun,  要封刀, then many brothers here, especialy me, would have been long dead already
we have golden guns, quick shot guns, many powerful guns in this forum...  I am like 旧式手动部 手枪, 一发一发,慢慢来。

回復 117# 的帖子

我只是一支玩野的汽槍。所有的子彈發完之後,只能射空氣!

相關搜索目錄: 汽槍

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-8-20 15:44 發表 我只是一支玩野的汽槍。所有的子彈發完之後,只能射空氣!
射空氣对槍不好的。 不要勉强。
所有的子彈。。。 3-4 shots per girl per meeting?

相關搜索目錄: 汽槍

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-8-20 17:09 發表

射空氣对槍不好的。 不要勉强。
所有的子彈。。。 3-4 shots per girl per meeting?
3-4 shots per girl ...per night... ...

回復 120# 的帖子

1 round of "in-out" counts as 1 shot ?

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-8-20 11:15 發表

兩個強人喺度鬥無能為力,通常越有料就越謙厚
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2009-8-29 11:49 發表
兩個強人喺度鬥無能為力,通常越有料就越謙厚
今晚就会见到强人啦。。。

睇完真係得益不少 thx c兄們分享

引用:
原帖由 8866ps 於 2009-9-1 10:15 發表
睇完真係得益不少 thx c兄們分享
師兄有沒這方面的心德可以分享一下?
[img=247,181][/img]

一般都系赞距好靓女咯,爱靓女人天性,唔会错

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。