推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

46 12
發新話題

小心金三角車站

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-7-6 22:15 發表
其實大家行个條長青路真係好鬼危險.......所以大家行去天地/明珠廣場/長安公園, 可能諗下係榮文路or錦廈新村行上去會安全d
Why not take a taxi, only $10-15 , much safer ma. If you met the bugler  once, it cost you much much more.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 22:26 發表

Why not take a taxi, only $10-15 , much safer ma. If you met the burger once, it cost you much much more.
如果近, 一般都唔打的..........

e.g. 你要去櫻花, 無理由打的去.....

其實仲有段路大家要小心......就係百佳至長安酒店一帶(都係長青路).........犯罪黑點......

相關搜索目錄: 酒店

唉,有d大巴司機一定要駛到盡頭先肯放人,咁就叫文明,一街小偷無人理又唔使講文明,電腦裝果個應該叫紅霸,佢講哂.

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-7-6 22:49 發表

如果近, 一般都唔打的..........

e.g. 你要去櫻花, 無理由打的去.....

其實仲有段路大家要小心......就係百佳至長安酒店一帶(都係長青路).........犯罪黑點......
次次行都將個袋 mei 前便, 銀包電話一定跟身, 重有, 行行下街就算電話嚮都唔接, 搵間鋪頭入去先拿手機出黎聽, 費事引人搶
學7-siu 講, 遠小小都會打的

相關搜索目錄: 手機 酒店

其實除左新彊仔

電單車都係要小心

佢地先慢速係行人路走近

專搶講緊電話既人

女既就梗係比人搶手袋喇

成日一扯就訓低,起身已經追唔切

有一次晚上我就係金三角前一個站睇住電單車搶條女果電話

ca 夜晚特別要小心

相關搜索目錄: 電單車

引用:
原帖由 chun2000 於 2009-7-7 01:32 發表
其實除左新彊仔

電單車都係要小心

佢地先慢速係行人路走近

專搶講緊電話既人

女既就梗係比人搶手袋喇

成日一扯就訓低,起身已經追唔切

有一次晚上我就係金三角前一個站睇住電單車搶條女果電話

c ...
that's why I said, 行行下街就算電話嚮都唔接, 搵間鋪頭入去先拿手機出黎聽

相關搜索目錄: 電單車 手機

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-6 22:15 發表

ca 治安,一日差過一日。
可能 CA e+ 多咗遊客, 揾到食.   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-7 14:55 發表

可能 CA e+ 多咗遊客, 揾到食.   
都唔係,遊客冇多到,只係賊多左,所以遇到賊既機會大。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-7 19:28 發表

都唔係,遊客冇多到,只係賊多左,所以遇到賊既機會大。
睇到咁多師兄的經驗,真係有d驚,都係搵條囡囡泥拍下拖,壯下膽
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-7-7 21:05 發表

睇到咁多師兄的經驗,真係有d驚,都係搵條囡囡泥拍下拖,壯下膽
我都要去拍下囡囡心口定下驚先。。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-7 21:07 發表

我都要去拍下囡囡心口定下驚先。。。  
你拍到 竹人嫂同女神一號同  jolin 心口就話你

引用:
原帖由 bonego 於 2009-7-7 21:28 發表

你拍到 竹人嫂同女神一號同  jolin 心口就話你
我不嬲都話自已冇用的。

佢三個既心口,留返比你慢慢拍。

仲有好多正過佢地既心口,等緊我去拍。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-7 21:35 發表

我不嬲都話自已冇用的。

佢三個既心口,留返比你慢慢拍。

仲有好多正過佢地既心口,等緊我去拍。  
我都好贊成,取易不取難,如活潑小馬騮,達成集團,無不手到拿來,何必要......
拍左個兩件,後患無窮(你吾係想俾 竹淫 & louis 師兄斬呀)

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-7-7 21:44 發表

我都好贊成,取易不取難,如活潑小馬騮,達成集團,無不手到拿來,何必要......
拍左個兩件,後患無窮(你吾係想俾 竹淫 & louis 師兄斬呀)
唔好唔記得仲有虎門人呢

引用:
原帖由 141china 於 2009-7-7 21:48 發表

唔好唔記得仲有虎門人呢
仲有台灣幫!

引用:
原帖由 141china 於 2009-7-7 21:48 發表

唔好唔記得仲有虎門人呢
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-7 21:56 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7612050&ptid=274216][/url]

仲有台灣幫!   
嘩,個後台咁勁,以後見到佢地要叫聲阿嫂同

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-7-7 22:02 發表

嘩,個後台咁勁,以後見到佢地要叫聲阿嫂同
呢個post 變埋蟲島既 post

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-7-8 00:03 發表

呢個post 變埋蟲島既 post
師兄咁快休息完?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-8 00:05 發表

師兄咁快休息完?  
回左氣啦

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-7-7 00:52 發表

次次行都將個袋 mei 前便, 銀包電話一定跟身, 重有, 行行下街就算電話嚮都唔接, 搵間鋪頭入去先拿手機出黎聽, 費事引人搶
學7-siu 講, 遠小小都會打的
搶手機真係好普遍, 果度d本地人都被人搶.  

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-7-7 21:05 發表

一個唔多夠, 揾夠兩個嗱.  

一左一右挾住你,  實壯到膽.   

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。