推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

MM來信息叫我幫拒500文

回復 24# 的帖子

如果唔係狼狗就可能是她掉了卡給人拾了。她自己沒有銀行的嗎?為什麼要用一個男的?

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 22:32 發表
如果唔係狼狗就可能是她掉了卡給人拾了。她自己沒有銀行的嗎?為什麼要用一個男的?
做狼狗要有乜野條件?

回復 27# 的帖子

1st being a PRC shameless guy !

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 14:32 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7601479&ptid=274404][/url]
Agree , 自己沒銀行卡 不會急著出來沒帶吧
引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-6 14:21 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=7601364&ptid=274404][/url]
海: 你把号发过来吧。。我明天托朋友转给你。。
( 到此我是打算打给她的。...
到此, 是否又打算不打了

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-7-6 22:48 發表

She is still at home, not yet come out. That is the reason she ask Da Hoi for money to come out.

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-7-6 22:06 發表

不過好多人有病又真係會去廣州醫o既, 急起上o黎電話list上搵得就搵o左先, 如果真係有事起o黎十蚊就係十蚊. 可能佢就係知道平時又冇咩搵你唔好意思問你要咁多, 如果有空咪先用5毫~5蚊回下佢信息關心吓佢, 問佢 ...
同意, 兄弟你可以問得details d........500又唔係多.......

e.....奇怪.......點解連$500 都無?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 14:54 發表

She is still at home, not yet come out. That is the reason she ask Da Hoi for money to come out.
Yes, 咁更加唔會冇帶卡, 除了佢真係冇銀行卡. 又要玩True or False!

回復 32# 的帖子

The girl said that is a post office account, everyone can go to the post office and open an account right away. Why use someone else card , and account?

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-7-6 22:48 發表

不打了。。如果是她的卡就打。。是个男人的卡还打就太蠢啦。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-6 22:24 發表

又"另一個"女女?  
系呀。。另一个K女。。也是刚回家了。。她说。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 22:32 發表
懒得再问了。。。太明显了。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-6 23:19 發表 不打了。。如果是她的卡就打。。是个男人的卡还打就太蠢啦。。
Perhaps talk to her instead of SMS.
You can know if it is her sending the request.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-6 23:01 發表
The girl said that is a post office account, everyone can go to the post office and open an account right away. Why use someone else card , and account?
最近兴信息骗钱。。。

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2009-7-6 23:22 發表
Perhaps talk to her instead of SMS.
You can know if it is her sending the request.
I would call before I send the money....but no need now la.... a man's account...too obvious la....

因為我曾給無幾個衰女騙財,都是用差不多如你的藉口, 用香港男人的同情心去騙錢,

而且越來越多藉口,由亞爸睇醫生, 無錢交房租,到亞婆入院做手術,曾出不窮.

你借了錢給她, 她又說自己陰道發炎, 等你吾會想刁她,令你借她的錢血本無歸,

我可能說得太粗魯,但這是我的親身經驗

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-6 23:36 發表
因為我曾給無幾個衰女騙財,都是用差不多如你的藉口, 用香港男人的同情心去騙錢,

而且越來越多藉口,由亞爸睇醫生, 無錢交房租,到亞婆入院做手術,曾出 ...
好多蠱惑妹用漁翁撤網的方式 send sms 出去吊水魚,吊得一條得一條。

當然,其中也有是真正等錢救命的,但假的多,真的小。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-6 23:36 發表

而且越來越多藉口,由亞爸睇醫生, 無錢交房租,到亞婆入院做手術,曾出 ...
施恩莫望報

引用:

可能就系条狗系度发消息。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-7-6 23:41 發表

施恩莫望報  
師兄你真大量.

我可能小氣點,但我被囡欺騙過,所以有這想法,

但吾通真係咁巧合,上次我借了錢俾個囡囡, 她即刻說有陰道炎,吾俾機會我.

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-6 23:54 發表

師兄你真大量.

我可能小氣點,但我被囡欺騙過,所以有這想法, 但吾通真係咁巧合,上次我借了錢俾個囡囡, 她即刻說有陰道炎,吾俾機會我http: ...
Bro strange, maybe you infected her.  So that she asked you to give her extra money for it wor !!  Hehe !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-6 23:54 發表

師兄你真大量.

但吾通真係咁巧合,上次我借了錢俾個囡囡, 她即刻說有陰道炎,吾俾機會我http: ...
點解借之前唔一次講埋呢,你話下次講埋借多d.........虫俾佢,仲係精英份子.

引用:
原帖由 kenkan 於 2009-7-6 22:06 發表

不過好多人有病又真係會去廣州醫o既, 急起上o黎電話list上搵得就搵o左先, 如果真係有事起o黎十蚊就係十蚊. 可能佢就係知道平時又冇咩搵你唔好意思問你要咁多, 如果有空咪先用5毫~5蚊回下佢信息關心吓佢, 問佢 ...
agree with you...Kenken.

No matter what excuses they use, you never know what the real reasons are .. I will let my didi to decide. If I still want to take/see her, then I may just lend her the $ (amount to be decided).  

Having said that, girls should also do some customer relationship management and send sms to customers/water fishes like us once in a while to keep leads alive. then, when there is a need to borrow $, it will not be that odd ma...

引用:

師兄你真大量.

但吾通真係咁巧合,上次我借了錢俾個囡囡, 她即刻說有陰道炎,吾俾機會我http: ...
秦王空把長城築,禍去禍來皆自招

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-7-6 06:29 PM 發表

秦王空把長城築,禍去禍來皆自招  
自古歡場無真愛,自作多情是蠢材

識話人,唔識話自己。。

師傅,唔喺話你呀

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-7-7 10:20 發表
自古歡場無真愛,自作多情是蠢材
識話人,唔識話自己。。
師傅,唔喺話你呀
吾通系度话我。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。