推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

MM來信息叫我幫拒500文

引用:
原帖由 par3 於 2009-7-9 17:52 發表
有冇查查個手機號碼地點喺邊呀?
无呀。。因为都吾会比钱。。。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-7-8 09:51 發表

咁都叫做"借"錢?
根本借錢俾D囡,就肯定無得還,

那不如做交易,交易後過水, 大家無拖無欠...

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-9 22:27 發表

師兄的說話真係岩聽,公平交易,兩不相欠
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

500對你嚟講冇難度,而且自己又鍾意,當比佢呃一次啦,如果真係嚟咗就

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-9 22:27 發表

同意。

借得比囡囡,亦冇打算會叫佢還。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-10 10:35 發表

同意。

借得比囡囡,亦冇打算會叫佢還。
完全同意~~~

今次 500 下次 可能 1000

The case that Hoidada encounter is different with another normal borrowing case. In normal case, the girl is in CA or CP, that he can go to meet her and have the deal complete. i.e., after 1 shot, give her the money and finish a fair deal.

In this case, the girl is claim to be at hometown, not reachable by Da Hoi gor, he has to t.t. the money to her first, then wait for her come back and finish the deal. A forward contract which is much more risk taking. The % of bad debt is near 99.9% +.

So, there is no chance for FAIR deal.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-10 14:10 發表
The case that Hoidada encounter is different with another normal borrowing case. In normal case, the girl is in CA or CP, that he can go to meet her and have the deal complete. i.e., after 1 shot, giv ...
now it is the economical crisis and only COD...。

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-7 23:43 發表

而家我學精了, 囡囡想向我借錢(根本就不會還錢), 我會開如下的條件, 否則免問,
1.
給我刁一次,借$200
2.
幫我吹一次,借$100
3.
刁 + 吹 =全 ...
師兄, 咁樣係1個好策略,   

buy and sell, 公平.   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-11 10:28 發表

師兄, 咁樣係1個好策略,   

buy and sell, 公平.   
我曾給幾個無良MM騙錢, 所以學精了.

有個深圳洗腳妹不肯和我上床,卻又要我買二千多元手機給她,

有個長安洗腳妹更離譜,要我買五千元手提電腦給她,但又不肯和我開房.

所以, 她們都是要R,又不肯自己付出.

相關搜索目錄: 電腦 手提電腦 手機

回復 86# 的帖子

大陸妹靠得住,豬乸会上樹....

有時難得糊塗...祇要自己開心,當唔知囉!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-11 22:29 發表

有個深圳洗腳妹不肯和我上床,卻又要我買二千多元手機給她,http://forum.timway.com/f/images/smilies/default/ ...
就算 MM 和你上床, 都唔駛咁多 $ 嗎!   

又 2,000, 又 5,000, 不如叫佢哋去搶.   

好似大家都覺得係條女呃錢. 其實還有第個可能啊. 如佢的電話被偷.然後條粉皮發短信問攞錢.哈. 我試過有個朋友發信來說外面遇到點事. 要我幫他買200rmb電話card然後發密碼給他.(講明不可要幫仔空中沖值.因為被鎖沖不了). 不過一段時間後.應該係我朋友用另一個手機打發信說手機被偷.不要理會那些短信.. 大陸是什麼人都有的..

而那女女方面. 如果是真的. 隋心就可以. 雖然risk可能有點大. 但是你好像說想溝她. 相信一般溝女你都不會介意洗rmb500.當然一般溝女是不會直接俾錢.直接俾錢一般係叫雞時先會.重要係先做愛後俾錢.

如果係想維持嫖客同妓女關係.維持呢種思維係ok. 即係你唔同我做愛.我就唔俾錢. 重要係先做愛後被錢. 送現金.做幾鑊.送手機又幾多鑊.  送notebook (-> 這叫水魚)..

先止聲明,我是不贊成用物質去溝女. 雖然溝女都係要用錢的.食飯,行街,住屋什麼都是錢.  

而無可否認.歡場既女係古惑d同貪心d. (其實我覺得最西利同離譜的是正骨女.反而邪骨同K女.都明白有d野係要付出的)

但當然如果係真想溝佢.就可以考慮比. 如果係我真係想溝佢我實比. 重要快. 反正也不多. 因為有時響需要既時候幫到人. 佢at least佢都會響一大班客裡面記得妳.(唔代表妳溝到). 不過最好係了解係咩事. 因咩事5舊都冇(係咪冇工作之類).又因咩事咁急(老豆病得咁西利..?).咁at least可以assess到risk有幾打.(估下個古仔有幾成真幾成假). 而你又可以表現到你好關心佢. 之後又可以follow up下. 佢ok未幾時反之類..跟住咪慢慢溝囉.

我自己本人係有成功例子. 關係都keep左一段時間. 我計下數付出唔多.(即係好多兄弟講既foc,不過我不太喜歡這叫法).  也有失敗例子.還要是港女(真係估佢唔到),因少少錢就消失了.

只要評估自己自己可承受風險.想做什麼就做什麼啦. 祝你好運.

的确是各种情况都有可能。。
其实几百块真的是可以给的。。如果是真的救急的话。。只是有一点点怀疑就不想打了。。

回復 1# 的帖子

Brother this does not only happen from BGs to Brothers, it also happens among
your friends and happens to you, and to me... so if you feel like giving 500.00 is
fine then don't feel pain, otherwise you will not be happy next time when you out
for happiness.....take it easy la...

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-7-6 17:56 發表

呢次我都系吾会帮啦。。。
So many MM in mainlnd need help! How many MM you can help them?

引用:
原帖由 longsomeone 於 2009-7-18 22:53 發表
So many MM in mainlnd need help! How many MM you can help them?
So, it is better to let MM use sex to exchange for money.

$200 for 1 Q
$100 for BJ
$200+ 100 =$300 for full service
$600 to 800 for overnight ML , depending on quality of MM

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-19 10:46 發表

So, it is better to let MM use sex to exchange for money.

$200 for 1 Q
$100 for BJ
$200+ 100 =$300 for full service
$600 to 800 for overnight ML , depending on quality of MMhttp://forum.tim ...
Yes, agreed.   

Be fair!  To buy and to sell.  

Or Rmb1,000 for 2 consecutive overnights ??  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-19 15:56 發表

Yes, agreed.   

Be fair!  To buy and to sell.  

Or Rmb1,000 for 2 consecutive overnights ??  
等價交換

DON'T BE SILLY,BE SMART,IN SZ TOO MANY CASE I HEARD LIKE THIS

乜野招數都有,層出不窮,試個有個女女話返左鄉下,要我幫佢電話咭充值。理由係幾日以o黎都落大雨,唔方便出去買電話咭充值等等......  有時唔係 一佰幾十o既問題,而係自己feel 到 係咪俾人呃緊,幫完人人地當你笨實就唔好啦
上面有想法,下面沒辦法!!

引用:
原帖由 strange 於 2009-7-11 14:29 發表

有個深圳洗腳妹不肯和我上床,卻又要我買二千多元手機給她,http://forum.timway.com/f/images/smilies/default/ ...
我認識既高手,好多買了手機後都很快成功刁女。但不同的是,  不待人家開口, 他們甫認識 mm 就馬上主動送禮, 仲要係好唔自在果隻…

相反 mm 開口要乜就買乜,便會變成唯命是從;同樣是送禮,效果卻差好遠…

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。