推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

銀之泉

JimmyLee: "為了保障當事人, 某d資料該減則減, 抱歉!) :"

jimmy, do you think this one is Fanny style or Fortune Foot style ( in trems of services , not hardware )?

what kind of information are deliberately ignored? the bgs' figures ?

回復 26# 的帖子

oldman ching plz check pm~ wanna ask you something regard fortune foot

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-7-27 10:05 發表

Jimmy兄,好耐唔見,仲有冇其他新料提供???
近期都試過幾間尖沙咀新開的足浴店, 較有好感的就係JoJo (Fanny的舊拍檔) 開果一間, 骨技取勝!

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-7-28 23:03 發表

近期都試過幾間尖沙咀新開的足浴店, 較有好感的就係JoJo (Fanny的舊拍檔) 開果一間, 骨技取勝!
係唔係搬左去厚福街呀

引用:
原帖由 ktboy 於 2009-7-23 22:37 發表
今天路經漢口道漢X大廈5/F (HMV對面) Tel #$*@((!@ 見到間新場(with SPA),便上去試下。(以前大部份都是在金馬倫和加連威一帶浦。)
呢間場格局走高尚路線,看來花了不少$ 裝修,Bathroom 像酒店,更沒有想過每間房都 ...
C 兄:
小弟初到貴境就睇左你既介紹, 咁就去馬試下間 "銀X泉",
起初都係以賭既心態試貨仔 , 點知上到去立刻眼前一亮 "嘩"  "嘩" 聲四起 ,
估唔到上摟骨既SPA店都咁落本去裝修, 真係抵讚!
揸弗人 MiMi  好開心 "笑其其"  咁招呼我入店內 ,
但我又睇唔到其它既技師起度亮相喎, MiMi 係咁同我傾計傾左十幾廿分鐘,
我仲以為今次有運行了, 皆因靚女在眼前, 斷估都係一陣同我 dup 既 bg,
點知我估錯左了, 或者果度生意太好, MiMi 同我傾完計後一陣,
bg 出現了, 佢叫 AMY, 是一位好斯文既美容師, 真係斯文到你唔信佢會做骨場SPA,
一試佢手勢後, push   ...   push  ....    push ....  手勢勁掂果隻呀.  90mins / 300 有找.... 抵玩.
我換番衫之後, MiMi 再同我傾計, 佢話自己平時係唔同客人 dup 架, 只做管理同收錢,
佢仲話, 最叻就係同各位大哥 so so 下, 傾下計, 交流下各方面既話題咁啦,
佢話, 如果佢去左同客人 dup 骨, 咁樣D哥哥仔就少左個好傾既開心果架啦.
咁識講野既開心果 MiMi , 抵佢果度咁旺, 真係旺得有原因.
出來玩, 衛生乾淨就最緊要, 酒店式格局, 梳洗用品及gel 頭噴膠, 風筒等應有盡有, 照顧週到,
MiMi 仲同我講, 叫我多D黎, 介紹多D靚女我識, 皆因佢話下次我再來就唔同哂, 包我眼前一亮喎.
佢好似唔知暗示D乜野咁神秘咁, 真係比佢吊引, 引到我心唷唷咁亂諗野,
好..... 就睇下佢玩乜花神玩邊科先得.
呢間場真係值得再去添食,
係呢, 有無其它兄弟去過, 不彷交流下, 佢地有無 VAS 架?
我上次問 MiMi , 佢就話係正骨, 但係咁多靚女起度, 真係要逐個問下先得.
淨係正骨, 會唔會只係 MiMi , 其它靚女有嗎? 有無兄弟試過 ?

相關搜索目錄: 美容 SPA 裝修 酒店

師兄, 好有心機打字喎

回復 30# 的帖子

any tips to bg?  Thx

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-7-26 01:22 發表
我今日幫趁過, 基本上很同意ktboy兄帖1, 4, 7的睇法, 亦認同josex兄所講 -- decoration is nice. 我就講少少其他補充.

呢間場在四台有廣告. 至於房間, 一共有四間, 其中兩間係水療房, 另有三張腳底按摩椅. 事實上 ...
首先申報一下,小弟曾到訪"凱"、"富貴"、"薰姨"同埋"銀",大致跟jimmy兄的見解差不多,4間收費差不多,3幾十上落,軟件亦難以比較 (因為d技師都係轉來轉去),睇師兄運氣吧,vas指數亦是講運同閣下修維,請不要叫我pm你vas的詳情。

至於硬件: 銀 > 薰姨 > 凱 > 富貴 (富貴雖然比凱新,但我不喜歡走過店門才能到浴室的感覺,薰姨起碼有d野遮遮掩掩)

銀的硬件不再讚了,其他師兄都講得好清楚。(不過又未至於令我嘩嘩聲)

講番昨天經歷:
技師: 琪琪
測試項目: 100min spa
收費: HK$368-
外表: 7/10 (細粒,中至細力型)
骨技: 7.5/10 (推油不錯,她似乎對自己踩背的技巧頗有信心,喜此道者可以試試,不過我無試)
態度: 8/10 (幾好傾,又不至太煩,收放恰當)
反食: 7.5/10

---報告完畢---

相關搜索目錄: SPA 水療 廣告

都想去試.
C HING 想問下是否每間房都有浴室?

回復 34# 的帖子

yup......there is a bathroom

引用:
原帖由 phi+仔 於 2009-7-29 10:50 發表
any tips to bg?  Thx
比 bg 貼士係隨自己心意,
服務好既當然比多D啦,
我咁晚去, 覺得 bg 服務幾好, 所以我比左100.

引用:
原帖由 BBQ1328 於 2009-7-29 14:04 發表

比 bg 貼士係隨自己心意,
服務好既當然比多D啦,
我咁晚去, 覺得 bg 服務幾好, 所以我比左100.
比100,好似豪左d,通常比埋d尾數。

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 14:15 發表

比100,好似豪左d,通常比埋d尾數。
哦.... 比埋d尾數當貼士都係正路既.

引用:
原帖由 BBQ1328 於 2009-7-29 14:23 發表

哦.... 比埋d尾數當貼士都係正路既.
比埋d尾數當貼士都係正路既,不過,如果想鋪定後路就另計。

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 14:33 發表

比埋d尾數當貼士都係正路既,不過,如果想鋪定後路就另計。
英雄所見略同 ,

你比貼士比得爽D, 下次就當貴客咁招呼你, 人之常情 !

引用:
原帖由 BBQ1328 於 2009-7-29 15:53 發表

英雄所見略同 ,

你比貼士比得爽D, 下次就當貴客咁招呼你, 人之常情 !
你望我的簽名,開始無論正與邪,最終變成邪;
在我的過去經歷,係冇正骨呢回事,只係需要時間多少變邪,仲一定要有互動。

引用:
原帖由 BBQ1328 於 2009-7-29 03:39 發表

C 兄:
小弟初到貴境就睇左你既介紹, 咁就去馬試下間 "銀X泉",
起初都係以賭既心態試貨仔 , 點知上到去立刻眼前一亮 "嘩"  "嘩" 聲四起 ,
估唔到上 ...
ching,
你講得咁精采, 間場咁正..同咁乾淨, 又咁正氣,
又點可以無我份去試下手骨, 好!!!!!!!
一於依家就去馬, 今晚出番個 report 比大家參考下,
有無 bg 好介紹?   pm me la, thanks.

引用:
原帖由 骨精榮 於 2009-7-29 16:28 發表

ching,
你講得咁精采, 間場咁正..同咁乾淨, 又咁正氣,
又點可以無我份去試下手骨, 好!!!!!!!
一於依家就去馬, 今晚出番個 report 比大家參考下,
有無 bg 好介紹?   pm me la, thanks.
期待師兄報告

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 16:13 發表

在我的過去經歷,係冇正骨呢回事,只係需要時間多少變邪,仲一定要有互動。
絕對同意, 邪唔邪要靠自己去發展

好有興趣添.

我信Jimmy同kensir

引用:
原帖由 小小大笨咒 於 2009-7-29 01:12 發表

係唔係搬左去厚福街呀
係呀!

引用:
原帖由 air-blowing 於 2009-7-29 17:03 發表
好有興趣添.

我信Jimmy同kensir
Totally agree with you.
我都信Jimmy同Kensir.

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-29 16:13 發表

ching, 我認同..
睇來, 你都係豪客一名, 咁你通常比幾多tips bg?

引用:

又唔需要間間都要邪嘅,大熱天時,做個Spa,冲個靚凉,再揼番兩粒鐘,亦係一樂也.

經驗話比我聽: D囡囡一行開邪,就會冇乜心機揼骨,到時又會少一間relax好去處.

相關搜索目錄: SPA

回復 43# 的帖子

我 [骨精榮] 剛剛去完 "銀之泉",

起我未講報告之前, 想講返 D 中肯小小既野,
我睇番上幾個 post 發覺呢度既會員有先入為主同唔得客觀既思維,
正所謂, 學無前後, 達者為師, 舊會員講既野就有公信力, 新會員講既就係信唔過,
要真正知道答案, 唯一途徑就係自己親自去試, 試後才有資格話人同批評人, 知道嗎?所有會員,
依家係新世紀時代, 如果仲有D咁既不思進取諗法, 就等同於自己友玩晒, 討論區就名全實亡了.
我縱橫骨場幾十年, 可以話係你地前輩, 我去滚果時, 你地有 d 仲飲緊奶奶甚至未出世,
而家我都一把年紀, 可以話係有心無力果種, 不過..見你地後生仔咁好呢味野, 就同你地過引下啦.

全體骨女, 相對而言是年青一族, 頂晒只是三十多歲.
至於各會員出報告提及既野, 全部都可以話係可信.

間場算是落重本裝修, 有一種乾淨舒適同温馨既感覺,

呢間係正骨 SPA 場, 千萬別有非份之想,
雖則做 SPA 時, 由於療程需要全身護理,
只要用享受正骨感覺去對待, 再加埋果度專業既治療師,
你基本上係享受緊果種好難用言語來形容既快感,
根本就無半點色情可言, 好多大型美容院都係咁做.

訓話巳講完, 步入簡短報告.

頭先同我做既 BG 係 BBQ1328 介紹果位,
佢話係做兼職, 正職原來真係美容師, 仲考取埋 ITEC 國際認證資格.
由於我趕時間, 90分鍾, 我只做了 60分鐘便走了,
手勢的而且確優勝, 斯文人一名, 或許她多做女仕, 所以較為怕醜.

此場正如之前各兄弟所言, 絕對有能力挑戰同區各間小型 SPA場.

相關搜索目錄: 美容 SPA 裝修 兼職

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。