推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

銀之泉

試過啦!
肯落本, 但未至於"嘩"一聲, 環境雖好,
但總係好似沒有想留耐D既感覺, 可能新開既關係,
(Fanny到就比到我呢種感覺)
遲下可能會好d.

浴室有男仕洗面, 好細心, 抵讚

引用:
原帖由 air-blowing 於 2009-8-3 15:12 發表
試過啦!
肯落本, 但未至於"嘩"一聲, 環境雖好,
但總係好似沒有想留耐D既感覺, 可能新開既關係,
(Fanny到就比到我呢種感覺)
遲下可能會好d.

浴室有男仕洗面, 好細心, 抵讚
[未至於"嘩"一聲] <==絕對認同,技師與環境都未至於令小弟嘩一聲/

不過如果因為技師而嘩一聲,亦未必是好事

引用:
原帖由 骨精榮 於 2009-8-3 12:18 發表
水療之戰直搗尖沙咀, 於汰弱留強情況下, 弱者將難以生存, 也必然會退出競爭,
將來既局面, 是以專業及豪華見稱, (場靚, 人靚, 服務好) 消費者們有福了.
同意, 剛在4台見到,又有一間開張.
會唔會唔夠女架...

相關搜索目錄: 水療

回復 78# 的帖子

新場開張, 少不免會有競爭,
相信各場會自有班底及營運策略,
技師會唔會唔夠架? 你又講得幾貼切喎...
唔夠女就轉投揾美容師頂上,
上次同我做果個 AMY, 咪係有 ITEC 認證資格既美容師唷,
咁樣... 對顧客來講, 感覺上覺得會專業D唷.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-8-3 19:05 發表

同意, 剛在4台見到,又有一間開張.
會唔會唔夠女架...
點会唔夠女,有得賺的話,d女我估一架巴士都裝唔哂。

夠唔夠技師都好,希望佢哋搵啲新嘅技師,千(其)唔好係番尖沙咀出名嗰幾間到轉過嚟,因去到新場,更係想試新嘢,但我上次去到新場見到個熟技師,個老板娘仲推介比我 ,我心諗"多謝哂", 唔係唔想搵熟技師, 不過唔應該係度搵, 要搵應該去番舊嗰間搵, 同意嗎???

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-8-4 10:46 發表
夠唔夠技師都好,希望佢哋搵啲新嘅技師,千(其)唔好係番尖沙咀出名嗰幾間到轉過嚟,因去到新場,更係想試新嘢,但我上次去到新場見到個熟技師,個老板娘仲推介比我 ,我心諗"多 ...
同意. 我都有ching類似的經驗.
不過好似宜家有很多vip技師轉做spa場喎.
希望多d新技師啦

相關搜索目錄: SPA

回復 78# 的帖子

All brothers,
Could u tell me what this 4台? Is TV or others website?  Thanks a lot for info sharing.  

>> 剛在4台見到,又有一間開張

引用:
原帖由 garylock 於 2009-8-4 11:48 發表
All brothers,
Could u tell me what this 4台? Is TV or others website?  Thanks a lot for info sharing.  

>> 剛在4台見到,又有一間開張
ching 係咪講笑, 真係好少上嚟

4 = 141

引用:
原帖由 HAUSERMAN 於 2009-8-1 10:14 發表
收銀處見到部notebook
我都見到, 仲上緊 4 台添

thanks for sharing!!
人皆尋夢 夢裡不分西東
片刻春風得意 未知景物朦朧
人生如夢 夢裡輾轉吉凶
尋樂不堪苦困 未識苦與樂同
天造之才 皆有其用
振翅高飛 無須在夢中

回復 85# 的帖子

C-Hing,

Thanks for the explanation.  Seldom visit 141 as heard that the photos there are always not real (modified by Photoshop) and big balls are not matching the figure from the photos.   Will update myself more by visiting 141 more.

今日係Fun E 做完後, 重好似唔係好夠喉, 醒起ching 話銀@泉OK, 還掂有時間, 就試一試佢啦. 上到去就見到靚女mimi.坐係門口, 樣OK 架, 話做全身, 又口痕問下係咪佢幫我做, 佢話佢唔識喎, 算, 等佢介紹啦. 裝修真係冇野好講啦. 可以話暫時都冠絕尖咀樓上骨啦. 唯一係個沖涼房細左小小, 肥的既都唔係咁方便. 入到房, 見到竟然有mini Hi Fi, 重有部三十寸左右既電視裝左係牆到, 果然重本. 幫我做既叫sa sa, 中女, 樣就非常麻麻.希望按得好啦.....點知又係唔得.佢問我邊度倦的, 我話腰骨, 重話可以出盡力銳樂啦. 咁以為佢會幫我出力做條腰骨啦, 點知條腰都做唔夠十分鐘. 反而不斷咁練我膊頭, 我頂!  我話腰骨呀, 亞姐, 算...另外又唔夠力....到按腳時又有意無意掃下槍袋, 但佢咁既樣就算真係有VAS 都冇性趣...最後並不愉快地埋單$288...mimi 問我sa sa 如何, 照直話唔掂, 佢話冇理由喎, 好多客都話佢好, 咁唯有話佢唔岩我啦. mimi 就話下次試 ci ci 啦..好, 就下次試佢啦....如果再唔得都唔使再黎..
不過, 以我覺得呢度應該係有的特別既; 如果開大房架電視聲, 真係做乜都冇人和喎...另外個SPA 房重有埋沖涼, 做完又有涼沖.. ......如果真係, 都咪話唔正.....以上全是小弟推測, 無事實根據.

相關搜索目錄: SPA 裝修

I tried girl name is Anna, outlook 7.5/10, bone skil 7.5/10,  Young and pretty. The one at frontdesk name Mimi, she worked in  富X足 previously, look pretty too.

Mimi is very nice and polite, her kind attitude is somehow like Hoi Mun's Man Man.

引用:
原帖由 connector 於 2009-8-6 00:41 發表
I tried girl name is Anna, outlook 7.5/10, bone skil 7.5/10,  Young and pretty. The one at frontdesk name Mimi, she worked in  富X足 previously, look pretty too.

Mimi is very nice and polite, her k ...
Is this Anna also worked in 富X足 previously?

引用:
原帖由 aero169169 於 2009-8-6 09:41 發表

Is this Anna also worked in 富X足 previously?
yes, a few day

ching, pls show me address & tel, thanks.

回復 92# 的帖子

地址已經係POST 頂寫左啦.

最近上去數次,BG 總覽如下:-

Lily - Age 29+ - , 銅鑼灣大場過檔,手勢超正,有板有眼。

Cici - Age 25 +- ,HK 細場過來,細心體貼。

琪琪 - Age 27 +-, 前棕X海 BG,好好傾,好識待客之道。

近期TST消閑之選 !

I have to patronize 銀之泉 services, the environment clean comfortable, I will definitely try again.

good place, i will try it..

引用:
原帖由 USB-Peter 於 2009-8-14 06:33 發表
good place, i will try it..
C-Hing,
I agree with your perception.

昨日上去試左 ci ci, dup 算幾好, 樣都 OK, 但就應該唔止 25+ , 我估有30 啦. 同時表現都好假下. 本來全程都有講有笑, 以為可以番啅既. 點知埋單時竟然 r tips. OK, 一舊 啦. 點知佢竟然懶嗲咁話唔夠, 要多的. 唔係嗎, 一舊仲唔夠? 我頂, 即刻扣晒分, 好,  費時搞串個 party,  話之你 dup 得幾好, 以後 black list 妳.

引用:
原帖由 long_dum 於 2009-8-16 23:03 發表 昨日上去試左 ci ci, dup 算幾好, 樣都 OK, 但就應該唔止 25+ , 我估有30 啦. 同時表現都好假下. 本來全程都有講有笑, 以為可以番啅既. 點知埋單時竟然 r tips. OK, 一舊 啦. 點知佢竟然懶嗲咁話唔夠, 要多的.   ...
What service did she provided? 一舊竟然話唔夠 Usually 10% tips is enough and r tips is very horrid

引用:
原帖由 itplay 於 2009-8-16 23:22 發表

What service did she provided? 一舊竟然話唔夠 Usually 10% tips is enough and r tips is very horrid
agree, 好多時有 vas 都是$100, 個囡囡似乎大貪

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。