推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

如來神掌第一期

記得以前睇醉拳時睇見小劍仙天下無敵、橫行霸道,
心想假如神掌的龍九州能Crossover到醉拳幫手收拾小劍仙就好咯。
沒想到反過來小劍仙Crossover到龍虎門繼續他的無敵生涯,現在想起真諷刺。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-28 08:45 PM 發表
記得以前睇醉拳時睇見小劍仙天下無敵、橫行霸道,
心想假如神掌的龍九州能Crossover到醉拳幫手收拾小劍仙就好咯。
沒想到反過來小劍仙Crossover到龍虎門繼續他的無敵生涯,現在想起真諷刺。
開頭D神掌一味抄金庸..........不過劇力仲好過而家D新龍!!
The Flying Finn

谢谢啦,收下了

thanks!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

wa~真係好經典ar~雖然我唔係那個年代的~

勾番起好多回憶,,,,thanks for sharing

thx
夠晒經典!

好棒

不知道還有沒有得看?

你好利害啊

最記得係crossover 倚天同絶代雙驕

正喎.

引用:
原帖由 00295124d 於 2006-9-7 07:14 PM 發表
最記得係crossover 倚天同絶代雙驕
記得讀中學時,Miss要做報告,仲要係做名家小説。
死啦!平時淨係睇漫畫,報紙都唔多睇,何況係名家小説?
正在愁點交差時,電視播電眼影帝同露B男星合影的“絕代雙驕”。
睇睇下,故事好熟、淨係人名晤同,好似《如來神掌》。
於是便將《神掌》故事用《絕代》人命來寫讀書報告,
被我過到骨不止,仲被Miss話我寫得好添。。。

現在想起真的要多謝慾狼抄絕代。

相關搜索目錄: 報紙

版主,我又要呢!
我好喜歡醉拳與如來神掌,網上揾左好耐都揾唔到舊著啊!
麻煩你,無限感謝!

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-9-13 20:49 發表

記得讀中學時,Miss要做報告,仲要係做名家小説。
死啦!平時淨係睇漫畫,報紙都唔多睇,何況係名家小説?
正在愁點交差時,電視播電眼影帝同露B男星合影的“絕代雙驕” ...
咁都得

相關搜索目錄: 報紙
音樂無界限

一百二十三万四千二百三十四

引用:
原帖由 hahakou 於 2006-9-16 03:46 PM 發表
版主,我又要呢!
我好喜歡醉拳與如來神掌,網上揾左好耐都揾唔到舊著啊!
麻煩你,無限感謝!
大家要睇舊如來及舊醉拳可以睇lee個網址
http://www.ourage.cn/dispbbs.asp ... ;star=41&page=1

最新有小魔星及花無缺編睇....

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-18 08:45 PM 發表

宣傳其他論壇,賣廣告!
如果多人投訢本人的,我也不介意和你同一命運....
但估計同人不同命也....

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-19 09:29 AM 發表

如果多人投訢本人的,我也不介意和你同一命運....
但估計同人不同命也....
善意推介及惡意灌水引人註意,版主係有能力分辨o既,放心!

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-18 08:45 PM 發表

宣傳其他論壇,賣廣告!
你估人人同你一樣..post埋 d垃圾咩~~~

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 freebird 於 2006-9-19 01:34 AM 發表

善意推介及惡意灌水引人註意,版主係有能力分辨o既,放心!
岩岩收左二封新帳號ip黎自台灣0既e-mail...
全文為 "x你老母!!!"

有本事我母親你也可以x!!!!
最怕你沒有這個本事,而只會自我安慰!!!!

舊醉拳i want ar! thanks yuyu!!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-19 05:12 PM 發表

有本事我母親你也可以x!!!!
最怕你沒有這個本事,而只會自我安慰!!!!
條粉狗齔虪U IP: 210.192.29.130 - 臺灣省,有本事就用自己個真account呀笨!淨係識閃閃縮縮開禶saccount搞事!
咁撚得閑就用薄u挺扁」、幫你偶像諗計好過啦!
台灣就係因為多得有你依齯H,所以個政府至會咁腐敗!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-19 05:12 PM 發表

有本事我母親妳也可以x!!!!
最怕妳沒有這個本事,而只會我安!!!!
引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-19 06:46 PM 發表
條粉狗註冊 IP: 210.192.29.130 - 臺灣省,有本事就用自己個真account呀笨!淨係識閃閃縮縮開新account搞事!
咁撚得閑就用「挺扁」、幫妳偶像諗計好過啦!
台灣就係因為多得有妳依人,所以個政府至會咁腐敗!
呢條廢柴淨係識得間唔中放下炸彈以為嚇到人,其實仲low B過D唐氏患者,
以為我地收到呢D野就巧京京, 唔經大腦既行為祇會係畜牲或禽獸才會咁做;
可能就係因為牠偶像陳老扁被圍攻所以才惱羞成怒遷怒大家.....
名符其實既on nine nine食屎狗!!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-19 10:46 AM 發表

條粉狗齔虪U IP: 210.192.29.130 - 臺灣省,有本事就用自己個真account呀笨!淨係識閃閃縮縮開禶saccount搞事!
咁撚得閑就用薄u挺扁」、幫你偶像諗計好過啦!
台灣就係因為多得有 ...
冰兄!!!其實我對佢都無曬意見囉!!!
對住1個有問題0既人...
你話佢好多次都係咁,哥個人就真係有問題0既.......
當然,他的行為我現在已沒有感覺,因為對他來說是很正常的事...
而最傷心應該是他的父母才對....生了一個這樣的兒子.....
不把寶貴的時間去想怎樣成材.....唉.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。