推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

75 123
發新話題

如來神掌第一期

話時話.....冰兄知唔知"X妳老母"個acc封左未??

引用:
原帖由 freebird 於 2006-9-19 09:13 PM 發表
話時話.....冰兄知唔知"X妳老母"個acc封左未??
禁止鼳\訪問!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-19 10:46 AM 發表

條粉狗齔虪U IP: 210.192.29.130 - 臺灣省,有本事就用自己個真account呀笨!淨係識閃閃縮縮開禶saccount搞事!
咁撚得閑就用薄u挺扁」、幫你偶像諗計好過啦!
台灣就係因為多得有 ...
why佢問候你地會咁多句..
而send比我就只得一句<屌你老母>咁小????
喂喂~~~台灣狗....下次send多d黎啦...仲有呀..你咁鍾意屌d上年紀既人既???
我唔鍾意屌人老母ga...我只會屌你女朋友(如果你有既話)..屌你老婆(呢樣希望你將來有啦)....同屌你個女(唔靚唔屌ga..)

ps:好多時d傻仔佢地老婆/女朋友..都會好靚....台灣狗既gf....應該係d咩咩台灣小姐黎...屌得過呀~~~~

pps:版主&大版主大大唔好意思,如果覺得我以上言論太過過份...可要求我 delete....但請唔好 ban 我....

引用:
原帖由 不平凡人 於 2006-9-19 05:36 PM 發表

why佢問候你地會咁多句..
而send比我就只得一句<屌你老母>咁小????
喂喂~~~台灣狗....下次send多d黎啦...仲有呀..你咁鍾意屌d上年紀既人既???
我唔鍾意屌人老母ga...我只會屌你女朋友(如果你有既話).. ...
條傻狗睇人o黎send o既,你就得一句,有人收到兩封,小弟就收到三大封,證明小弟係插呢傻傻狗插得最落力o既一個,

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-19 11:59 AM 發表

冰兄!!!其實我對佢都無曬意見囉!!!
對住1個有問題0既人...
你話佢好多次都係咁,哥個人就真係有問題0既.......
當然,他的行為我現在已沒有感覺,因為對他來說是很正常的事...
而最傷心應該是他的父母才對.. ...
yuyu兄,唔好介意,我要糾正你一個好大o既錯誤,你竟然用「人」o黎稱呼佢?佢有資格稱為人咩?佢只係一條狗,仲係一條傻o既狗!一條早就被閹割o既傻西賤狗!有啫o既佢就光明正大咁出o黎用真身玩,閃閃縮縮咁開新ac 放埋d 咁o既廢pm ,不痛不癢,算係乜?呢d 行為顯示佢只係一條no鳩兼白痴o既傻狗!

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2006-9-20 02:51 AM 發表

條傻狗睇人o黎send o既,你就得一句,有人收到兩封,小弟就收到三大封,證明小弟係插呢傻傻狗插得最落力o既一個,
條廢狗都send左三個比我,而每一個佢都"吊"足十次有多,對我何其畀面.....
明明牠只曾"吊"過自己老母卻幻想著在"吊"其他版友既娘親,
除左白痴.弱智及無能都諗唔到可以點樣讚呢頭扁叔愛犬!

引用:
原帖由 freebird 於 2006-9-19 08:50 PM 發表

條廢狗都send左三個比我,而每一個佢都"吊"足十次有多,對我何其畀面.....
明明牠只曾"吊"過自己老母卻幻想著在"吊"其他版友既娘親,
除左白痴.弱智及無能都諗唔到可以點樣讚呢 ...
我都係得2個,要唔要對佢講聲"多謝"呢?????

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-22 12:15 AM 發表
http://photo.xuite.net/a55871325/536762

幾時有如來神掌第二期
留精不留情 , 留情不精明

引用:
原帖由 鴨頭 於 2006-9-20 03:48 AM 發表
幾時有如來神掌第二期
要找找囉....網上應有人有....

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-20 08:40 PM 發表

要找找囉....網上應有人有....

yuyu6兄,你好似忘記了pm如來神掌給小弟喎!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-20 02:22 PM 發表

yuyu6兄,你好似忘記了pm如來神掌給小弟喎!
冰兄!!!我都係到等緊....個大陸兄台未攪掂我都無計....

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-9-21 12:03 PM 發表

冰兄!!!我都係到等緊....個大陸兄台未攪掂我都無計....
可能比文化部拉左!!
The Flying Finn

有段時期醉拳勁正!

引用:
原帖由 Cantona 於 2006-9-23 03:58 AM 發表
有段時期醉拳勁正!
我覺得日帝月后....及殺亦篇最好.......

very very good

yuyu6龍九洲兄
可以E-MAIL 赤日及血佛篇給我嗎?
我好想看啊...
超喜歡如來同醉拳呢...

我鐘意,好經典

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-26 11:03 PM 發表

我其實覺得醉拳比舊龍虎門更好,但就無人識得欣賞.
我已pm給您!!!!

冇記錯,當年主編是張萬有,其實當年醉拳幾正,好有創意及膽量,話就話後期主角是王靈,但實際上小劍仙好似擔正主角咁滯,差不多可以話天下無敵,直至出逆天唯我,就失色好多了。

it is nice i thank many people likt it

it is nice i thank many people likt it

睇黎 ....有時以前既漫畫好似仲正d

我最鐘意

我最鐘意係打赤日至血佛果段!!

果然很正点啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

75 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。