推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 甘x攤, 搞x錯

甘x攤, 搞x錯

前日下午做完野又熱又, 於是鼠上去K過骨. 在羅湖過關, 出左關未有idea去邊間之際, 傳單仔過黎sell我, "老細, 甘x攤, $169包出, 有得揀女, 送兩個大堂." 是但啦, 近近地, 跟佢上左車.

入到房部長sell我做櫻花式, $269, 我問同港式$169有乜分別? 佢話技師手法獨特d. 心諗差成舊水, 唔洗啦, 反正港式都包出火, 照舊話做港式.
細節省略... 技師工衣低v薄紗, 高瘦但好大雙乳, ok開工. 近睇先知係中女一名. 中女幚我按左一陣背就開始摞我開大!! 收$399. 噢shit! 其實見佢件工衣咁sexy都知有古怪... 佢話呢度港式技師其實專門同客開大, 唔係按摩架. 反而櫻花式技師真係識按, 而唔會同客開大...!   順便驗下貨, 中女技師雖有大乳,  但其大片黑雨雲加大黑提實在倒我胃口...
當然, 以中女既吸引力我一定唔制, 加上此時此地我亦唔會博! 捥拒左中女, 佢有d唔高興同無奈, 中途我有話不如我轉番做櫻花啦? 不過中女話佢以前都做開出火場, 都叫識按, 咁我就由佢繼續按啦......按背一般啦, 始終唔係熟手技工.  之後推油, 一加油落小牛度就起勢劣, 小牛在未完全興奮狀態下監生被劣爆...  餘下時間, 中女都唔肯俾我再玩波波, 話我出左就無.  一係開大就有得玩波.  想打多次就要收多一舊, 我話寧願自己打.

又一次去錯場, 玩得好唔過癮. 其實部長應該講清楚服務內容俾客知, 咁就唔洗搞到客人同技師都唔開心啦!

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-8-18 00:05 發表
前日下午做完野又熱又, 於是鼠上去K過骨. 在羅湖過關, 出左關未有idea去邊間之際, 傳單仔過黎sell我, "老細, 甘x攤, $169包出, 有得揀女, 送兩個大堂." 是但啦, 近近地, 跟佢上左車.

入到房部長sell我做櫻花 ...
好多場就係將套餐收費與程序講到唔清唔楚,入場後你洗濕左個頭就返唔到轉頭。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-8-18 00:14 發表

好多場就係將套餐收費與程序講到唔清唔楚,入場後你洗濕左個頭就返唔到轉頭。  
無理由港式技師專開大囉!  一係你就唔好叫做開大囡囡做港式, 叫櫻花式技師做埋.  唔係老奉個個客都想開大, 話明港式推油, 好似我唔開大係我唔arm咁, 一唔開大就乜野service都無!

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-8-18 00:25 發表

無理由港式技師專開大囉!  一係你就唔好叫做開大囡囡做港式, 叫櫻花式技師做埋.  唔係老奉個個客都想開大, 話明港式推油, 好似我唔開大係我唔arm咁, 一唔開大就乜野service都無!
師兄,其實深圳有一半以上之邪場都係用咁既手法。
[img=247,181][/img]

取非部長相熟,若果唔熟一定唔講o野, 講多o左你唔likely又少,再唔係走人重大獲! 所以只可客人主動問清楚. (客/場)唔係就大把貨!

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-8-18 00:25 發表

在深圳不想開大都是去正場抓鼠好啲。
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

又一黑仔CHING..........同情

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-8-18 00:05 發表

入到房部長sell我做櫻花 ...
不論在香港或大陸, 好多邪骨場, 都係主打開大.  

開細, 囡囡揾唔到咩嘢錢.

thank you.  C hing, support u.

去 開 大 場 開 細 , D 技 師 塊 面 梗 係  黑 過 包 公 啦.

「甘x攤」係典型既開大場,ching上到去唔開大聽無運行!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。