推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-2-22 23:40 發表
最過癮係玩之前佢灌左唔小啤酒俾我老婆飲,玩左無耐
我老婆就好急要去廁所
但係個frd都唔俾我老婆起身
要好似狗咁拖佢去廁所

最刺激係去到廁所都唔俾我老婆用廁所同企起身,同我老婆講狗係咁爬係 ...
really jealous of ur lewd wife

相關搜索目錄: 啤酒
亦正亦邪

老婆事後就話個感覺好似俾人凌辱咁,好醜但係有莫名其妙既興奮同高潮

開心開心 , 快快出野 !!!!!

Very good post !

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

不如係到搵D朋友幫下手,一星期一次幫手餵飽你老婆,6至7人足夠輪你老婆成晚,包佢飽成個星期
引用:
原帖由 raymond98 於 2010-3-5 15:51 發表
我想問問大家,你哋都睇過D相,你哋覺得妻飲得杯落嗎?她是否性肉強嗎?她體毛很長,玩弄過妻D人都話她淫娃,話她性肉強烈,妻我同而前D女友比較,她比我而前D女友性肉很強,會不會人到中年性肉要更加多,大家比D而 ...

好刺激,現場直播……SEE  IT

Goooooooooooooooood

引用:
原帖由 raymond98 於 2010-3-5 17:32 發表
因同妻玩過D朋友,有兩個去咗加拿大,冇得再玩.她近期性肉很強,真怕她出外同陌生男人玩,請大家幫我解決那些問題.
試下响到搵師兄幫手,應該解決到問題

6至7人足夠輪你老婆成晚,包佢飽成個星期

Good idea la ......

Let's fcuk !

引用:
原帖由 MakiGoto 於 2010-3-5 20:29 發表

咁就要同raymond98兄報名先啦...........

引用:
原帖由 philips331 於 2010-3-5 21:35 發表

咁就要同raymond98兄報名先啦...........
報名 la ............................

all 大癡漢帝國 members .....la .....................

◆陸軍省◆ + ◆海軍省◆ + ◆帝國外務省◆

Let's fcuk her all ........

ha ha !

射射射 .............

我都同raymond98兄報名吖…..

哈我都黎,跟尾我都唔緊要

引用:
原帖由 MakiGoto 於 2010-3-5 20:29 發表

好提議

咁玩同叫你老婆造雞有分別,造雞一定會要客人帶套,但係咁樣玩可以唔駛用套直射D精入你老婆入面,正好多
引用:
原帖由 raymond98 於 2010-3-8 13:38 發表
如每晚6/7人玩弄妻,真是妻會吃得飽,但妻最多一晚比5人玩弄過,她都吃不消,而她下2穴都係添上濃烈精液,2穴不斷滲漏出來,妻同他們玩都係有D感情,所以妻同他們可玩咗甘多年,還比他們內射/肛交,經常服侍我哋幾 ...

我老公會lor....仲鬼死咁興奮添..

咁你自己呢? 會唔會興奮到出晒水?
引用:
原帖由 BBig 於 2010-3-10 16:58 發表

引用:
原帖由 BBig 於 2010-3-10 16:58 發表
興奮過同妳做

一D都唔奇,對住同一個性伴侶太耐,點都會覺得悶
引用:
原帖由 fwl18 於 2010-3-10 17:28 發表

興奮過同妳做

正常都唔會la.............

哈,真係好想試下亞嫂既獨龍轉
引用:
原帖由 raymond98 於 2010-3-10 17:50 發表
妻是很而起水D人哩,搞她隻西一陣好快濕,如上下一齊搞,她很快變主動,捉住條JJ含.還舔埋屎眼,如不斷搞她下面,她激烈到不斷吮後門,捉住你隻手不斷玩她下面,有玩埋她後門,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。