推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

回復 1# 的帖子

回復 16# 的帖子

其實俾第個屌完又係咁,又唔會小左,造好安全措施就得
引用:
原帖由 kitty181819 於 2010-4-19 16:03 發表
以前有D醋意,諗通咗覺得有D新鮮刺激感,唔通同佢死過咩!!!

如果有醋意,最好就係玩同房交換  雖然會睇住老婆俾人抽插,但係人地老婆又一樣會光脫脫係你前面俾你抽插番 咁樣玩公平D
引用:
原帖由 kitty181819 於 2010-4-19 16:03 發表
以前有D醋意,諗通咗覺得有D新鮮刺激感,唔通同佢死過咩!!!

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-4-9 19:38 發表
好耐冇見la各路兄弟, 老婆肯比我拍低d開波相片...hehe13051741305175
未夠喉喎! 仲有冇?
另外你老婆肯被其他人屌未?

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-4-19 20:22 發表
未, 打飛機only.
老婆幫人打飛機? 仲有做d乜?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-10 17:48 發表
我都問過老婆,試下係網到俾其他網友睇下我地玩3P既情形,可惜老婆唔肯俾其他唔熟既朋友睇,佢話好醜 好似俾人睇住佢俾人輪姦咁 而且又驚人錄低左再放係網到

老婆要求用cam影底佢同我個fd砌

不過淨係即時駁返上電視, 無錄既

佢話想睇佢俾兩個男人砌係乜lun樣......

我望住電視入面三條肉虫... 真係估唔到入面個係我女人..

我都想睇老婆俾另一個人吊下

好似好high

唔知點開聲好

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-12 15:01 發表
佢唔肯同D網友玩,因為怕人亂黎,同D朋友玩一早講好晒咩野玩得咩野唔玩得
例如老婆唔肯玩後門同唔肯俾人內射佢就係驚同網友玩如果人地偷偷雞造造下除左套內射完佢先知就唔好啦
係,一講到性,真係好難避免獸性。
網友唔同你/朋友...etc...
三唔識七,中出都仲未係大問題,一陣原來佢係性病怪魔,
真係吹佢唔漲

引用:
原帖由 chiming19681231 於 2010-4-19 17:35 發表

未夠喉喎! 仲有冇?
另外你老婆肯被其他人屌未?
我都想睇住老婆俾人屌... 好似好high.....

引用:
原帖由 大小小 於 2010-4-10 17:44 發表
睇住老婆個種又覺得興奮又覺得醜個樣好特別

諗起都興奮....其實我老婆都有呢舖引....

黎緊睇下可唔可以做得到..

咁咪好  女人最好係入得廚房、出得廳堂、上得大床  係床到夠淫先好玩  造足安全措施就得
係電視到睇住老婆俾人砌到啪啪聲,叫晒床既興奮樣應該你都會好興奮
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-4-20 09:06 發表

老婆要求用cam影底佢同我個fd砌

不過淨係即時駁返上電視, 無錄既

佢話想睇佢俾兩個男人砌係乜lun樣......

我望住電視入面三條肉虫... 真係估唔到入面個係我女人..

尋日條女發姣了.尋日打完籃球,兩個朋友仔上黎沖涼,條女係屋企打緊wii, 著住背心底褲,真係激死我.兩個friends係度勁望.我都幾好勝..想做俾佢地睇.叫係廳sofa做起來.兩個friends就係度望住我地打JJ. 希望下一次有更大進展啦...我心底都幾想條女俾D friends吊..

亞嫂個PAT幾正   玩狗仔式真係一流
引用:
原帖由 issacsac 於 2010-4-22 12:27 發表
未ar, 試過1月公司party 後同老友玩車廂3p, 趁老婆小小wing, 我屌狗仔,老友全程只揸波,乃腳板, 最後老婆同他打飛机, 還堅持用襪衭隔住,ng 肯直接掂住6 野, 老婆臨走連除掉埋條臭腥透絲襪衭, 嘥晒, 我最愛 ...

我就鐘意睇住D FRD 用狗仔式砌佢, 因為老婆對奶夠大, D FRD 用狗仔式時睇住老婆對奶搖黎搖去  同聽住D朋友下下全力砌到老婆個PAT PAT 啪啪聲再加埋老婆既叫床聲,好興奮
引用:
原帖由 issacsac 於 2010-4-22 12:54 發表
haha...吊狗仔我最愛, 有姦妻feel! 你呢?

可能因為大家對得耐,所以唔係好有興趣同老婆造,反而睇住佢俾人砌重刺激
引用:
原帖由 issacsac 於 2010-4-22 12:54 發表
haha...吊狗仔我最愛, 有姦妻feel! 你呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。