推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:35 發表
不過個次個FRD就慘啦,可能屌慣佢老婆個闊西,屌我老婆個窄西唔習慣,好快忍唔住射左,唯有死死係係旁邊睇住我屌佢老婆,重要俾我老婆笑佢係快槍手
咁得閒淨係睇咋,冇幫手咩,佢唔使比條撚佢老婆含住呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:40 發表
開頭就唔夠淫又唔夠放,不過玩多幾次之後就好好多啦  開頭玩佢真係面都紅晒,好似第一次俾人屌咁   俾人插入去時佢重係咁叫唔好,又話好醜
而家玩3p多定交換多呀?

佢啱啱射完 而且可能真係好興奮,我見到佢個袋射左好多精出黎  成條軟晒,無咁快回到氣  所以無俾佢老婆吹  而且交換玩得,佢要吹都捉我老婆吹啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 22:45 發表

咁得閒淨係睇咋,冇幫手咩,佢唔使比條撚佢老婆含住呀?

多數都係交換先,玩過交換之後先會玩3P,其實無咩可能就咁搵過朋友玩3P,好似好怪咁
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 22:46 發表

而家玩3p多定交換多呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:49 發表
多數都係交換先,玩過交換之後先會玩3P,其實無咩可能就咁搵過朋友玩3P,好似好怪咁
玩3p你鐘意你老婆定朋友老婆做主角呀?

我貪心D,2樣都鐘意
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 22:52 發表

玩3p你鐘意你老婆定朋友老婆做主角呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:57 發表
我貪心D,2樣都鐘意
咁,你d朋友又鐘意你老婆定佢自己既老婆做主角呀,會唔會個個人都要自己老婆做主角架?

多數人都係鐘意搵人地老婆造主角
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 23:02 發表

咁,你d朋友又鐘意你老婆定佢自己既老婆做主角呀,會唔會個個人都要自己老婆做主角架?

因為可以屌得盡情D,而且又有新鮮感

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 23:04 發表
多數人都係鐘意搵人地老婆造主角
我都係咁話,最好就係屌人老婆,有新鮮感。第1次睇過老婆比人屌之後,第2次都冇咁興奮啦!

咁就一定啦  屌人地老婆個個都出盡全力,可以盡情發洩又有新鮮感,邊個會唔鐘意?
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 23:08 發表

我都係咁話,最好就係屌人老婆,有新鮮感。第1次睇過老婆比人屌之後,第2次都冇咁興奮啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 23:10 發表
咁就一定啦  屌人地老婆個個都出盡全力,可以盡情發洩又有新鮮感,邊個會唔鐘意?
個個都要屌人老婆,有冇安排幾時邊個要出老婆呀?
唔嗲住喇,老婆要用電腦打麻雀!

相關搜索目錄: 電腦

又無特定既,邊個個老婆唔方便時,要特別想要就玩3P
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 23:16 發表

個個都要屌人老婆,有冇安排幾時邊個要出老婆呀?
唔嗲住喇,老婆要用電腦打麻雀!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 21:42 發表

你地兩公婆唔係溝通好先玩3p咩,你唔係強迫你老婆去玩呀?其實最難係第一次姐,試過一次之後,第2次應該唔難諢I
其实第一次系半推半就引诱老婆搞4P。。。。

第一次多數都係半推半就去玩
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-15 13:29 發表

其实第一次系半推半就引诱老婆搞4P。。。。

一定啦,第一次係老公面前俾人屌,我老婆就怕羞到成面紅晒,好似第一次咁
引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2010-8-15 13:55 發表
第一次係老公面前比人屌wo  更係未敢去盡喇   

第一次玩最好就灌D酒俾老婆飲,等佢醉醉地,跟住就半推半就玩  女人就好衰,未插入去前就好似好怕咁,當碌野插住佢隻西時佢就會變得好淫

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-15 13:29 發表

其b第一次系半推半就引诱老婆搞4P。。。。
第一次就玩4p抵你比老婆小啦!應該慢慢黎,一路路加上去,佢都冇咁大個胃,食開一碗飲,食多一碗都飽到襪到著唔落,你重比夠你老婆食夠3碗飲,唔比人屌死你都可以還神囉!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 23:26 發表
又無特定既,邊個個老婆唔方便時,要特別想要就玩3P
你地來來去去都係個幾pair友,女主角都係得幾個,會唔會換得多都會悶架?

回復 1307# 的帖子

issac 兄好耐無出post囉媧, 可唔可以講吓果次既詳情???

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-15 22:49 發表

第一次就玩4p抵你比老婆小啦!應該慢慢黎,一路路加上去,佢都冇咁大個胃,食開一碗飲,食多一碗都飽到襪到著唔落,你重比夠你老婆食夠3碗飲,唔比人屌死你都可以還神囉!
我同老婆玩4P系夫妻交换过种。。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。