推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-9-13 16:56 發表
幾正都好,對得耐點都會悶h:" />
大小小兄近來同老婆有冇攪攪新意思呀?

回復 1476# 的帖子

老實講,有機會我都想同您老婆玩吓!

回復 1# 的帖子

GOOOOOOOOOOOOOD!!!!!

回復 1476# 的帖子

我其實好想同佢玩下,
若唔可以插,但可以肉帛相見,
已經是最快活的事.
(可以的話pm我)

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-16 17:10 發表

第二次冇乜特別, 勿期望, 同樣地冇屌入去,那天是sun, 超早, 約左8am, 因10am要交場wor, 老婆今曰翃asual 左, 灰t shirt+短牛仔衭+粉紅人字拖, 鬘_角一間細琴行, 得三個琴室, 見到面,佢叫我地去食breakfast先,  ...
c-hing, 想問下阿嫂腋毛多唔多?

相關搜索目錄: 琴行

ないお車への、

回復 1478# 的帖子

您D經驗都幾吸引,又唔會太誇張,令我對阿嫂充滿幻想。
有時間的話多D交流吓。

回復 1482# 的帖子

我最留意你講既經驗...我都好想同阿嫂玩下...冇得插都唔緊要...睇完D相我覺得剩係可以玩到佢對絲襪腳已經好滿足

個pat pat又多肉又渾圓,應該好好屌! x 2

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

幾正WOO~我都想同你.你太太玩唔內射3P...PM我

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-6 14:13 發表
ng比屌入去, 其實no fun ga wor.
始終我老婆過ng到比人屌ge關口, lee排同佢舊同事玩左兩次:
弟一次:
係間工廠區, one man band office, 冇100呎, 7pm上到去, 佢準備左d 0茶,個mon播住四仔,坐係sofa一陣, 我徐左老 ...
好爽呀!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-15 00:36 發表
photos for u to shoot la:14597921459793

本版版規 : 4. 請不要張貼過份色情之圖片(如露三點)。所有包含三級圖片的文章均會被移至「資源回收區」;至於何謂色情圖片,尺度絕對由版主審定,會員不得異議。
貼多啲喇!

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-16 17:10 發表

第二次冇乜特別, 勿期望, 同樣地冇屌入去,那天是sun, 超早, 約左8am, 因10am要交場wor, 老婆今曰翃asual 左, 灰t shirt+短牛仔衭+粉紅人字拖, 鬘_角一間細琴行, 得三個琴室, 見到面,佢叫我地去食breakfast先,  ...
一間房玩3  p。

引用:
原帖由 hahadad 於 2010-8-22 14:42 發表
10、 在愛撫女方上半身中其中三個方法最讓女士消魂;一是女方上半身裸露身體放送兩眼閉上平躺在床上,兩個男士一左一右側身躺在其兩邊,一起輕輕的舔吻她的耳唇和耳後根,然後兩個男士再慢慢地將她的整個耳朵含在口中 ...
好有經驗呀!

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-19 01:47 發表
      Iam, lunaticarx, ghostiny
& 各弟兄, 恕我直言, 老婆已過三+, 外表普通OL一個, 勿想像似4仔ge女女, 以免失望.
找到兩張生活照, 係老婆茧f當曰鷁^行開波&M衫影ge:

14 ...
你老婆著便服都好吸引,有d肉又唔肥。以我來講,愈普通、尋常既c9愈吸引!個d靚女明星、av4仔女星,我地都係得個睇字姐,邊有機會可以一親香澤呀,連幻想空間都冇!

大家都好open
我嘗試個一次
返到屋企聽到自己條女比人吊
一開始好唔開心嗰腦空白
但跟主好high聽自己條女叫一路係到打飛機
我估佢醉咗如果唔係都唔會比人食

引用:
原帖由 bigcolourwolf 於 2010-9-19 22:22 發表
大家都好open
我嘗試個一次
返到屋企聽到自己條女比人吊
一開始好唔開心嗰腦空白
但跟主好high聽自己條女叫一路係到打飛機
我估佢醉咗如果唔係都唔會比人食
係咩人可以係你屋企食你條女

回復 1495# 的帖子

收到ching你pm.....我回復pm比你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。