推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 peter1971214963 於 2010-10-6 19:59 發表
師兄見識咁淵博,不如講下你嘅親身經歷比我地學吓野呢,晤好老作吹水呀!
SUPPORT SUPPORT!!!  有D嘢大家心照就算,點解要串人地係丼底之蛙呢

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-6-19 15:48 發表

吾怕得罪讲句,可能你味试过睇住老婆比人砌。

如果两公婆双方面性生活已经没咩火花或太过平凡,3p / 4p可能会带俾你吾嘅同生理同视 ...
OK.

引用:
原帖由 raymond98 於 2010-10-11 17:58 發表
其實當年妻比他們玩弄時都有點害怕,睇見妻全身赤裸裸比見晒,幾個男人赤裸裸對面她,幾條JJ對面她,咪話唔驚,當幾個男人一齊玩弄她時都害怕,但玩弄一陣子她開始ok,她不斷比我們搞,我比JJ含,她都含,叫她拿其他JJ來玩都ok ...
師兄幾時貼你老婆d相比我地網友欣賞下呀?

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-4-28 02:11 發表
我个日第一次很辛苦至讲服老婆成个月至肯出来玩4P. 对方系一对Couple。味玩前,我买左同叫老婆穿埋很sexy 红色奶罩同Mini T Back 系入边。佢仲吃埋避孕丸 ...
OK wor...

我同老婆攪野時 佢好high 有時講句 : 呀~~老公 你好勁~~ 我個口仲含住另一支呀~~

果時聽到呢句真係好high  但講真我唔捨得老婆比第個屌 (雖然好high)

你老婆著便服好正,人妻真吸引.對腳不錯!

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-9-10 18:55 發表
file:///C:/Prada/budget%201
一幅戰鬥格呀!

睇住人地砌我老婆會好興奮..

回復 335# 的帖子

你老婆dtback真你好誘惑
著到身上一定睇到硬...........

cccccccccccvvvvvvvvvvv

O住老婆抱着人任人射晒的精入西度,重抱着享受的淫樣最興奮。

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-10-19 21:23 發表
  hello Sing gor, 老婆not戰鬥格, 我嫌佢ng夠淫.
點樣唔{淫?講黎聽下。

冇可能..接受唔到

C hing, 要唔要幫手呀!
引用:
原帖由 c0135 於 2010-10-19 08:05 發表
睇住人地砌我老婆會好興奮..

講風涼水話??? 仲要佢點?
引用:
原帖由 issacsac 於 2010-10-19 21:23 發表
  hello Sing gor, 老婆not戰鬥格, 我嫌佢ng夠淫.

偷看會爽呀

回復 860# 的帖子

剃了無毛好,,,,,,,;,,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。