推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 reeves 於 2011-2-18 19:36 發表

你訂鬙慼H最正有坐位放人仔
訂左啦
我等緊4月既100系
5月既ef510+e26系
考慮訂埋架北斗星24系

訂火車可以一抽抽咁訂,呢d先至係「財力」的表現!

福X入手 12架 $290、  12+ 4sp $750...特別版越玩越貴已放棄、而且第時又會以car set 盒裝再出無謂追了

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2011-2-18 23:43
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2011-2-18 23:43
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2011-2-18 23:43

引用:
原帖由 taken 於 2011-2-18 21:00 發表
福X入手 12架 $290、  12+ 4sp $750...特別版越玩越貴已放棄、而且第時又會以car set 盒裝再出無謂追了

?ib_____DJVmX ...
贊成呀,香港賣的地方少,有人炒到好貴,魚就等齊幾套特別版一次過到日本旅行時入手,日本賣的地方多不會炒太貴

taken兄,見唔見到新返泥頭車+水泥車套裝?

唔見到新返泥頭車+水泥車

回復 1453# 的帖子

呢set都幾好,仍然期待現代車

引用:
原帖由 taken 於 2011-2-18 21:00 發表

?ib_____DJVmX ...
等我聽日去荃灣睇睇有無先

this set is ok good but i want tomytec release benz, audi, Lambo, etc EURO Cars..

引用:
原帖由 reeves 於 2011-2-18 09:32 發表
Kato V15 複線駅構内線路
搞到有少少想買tim....

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-18 20:34 發表

訂左啦
我等緊4月既100系
考慮訂埋架北斗星24系
真係個個月有驚喜

引用:
原帖由 Justice2002 於 2011-2-19 09:50 發表

真係個個月有驚喜
係呀............

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-18 20:34 發表

訂左啦
我等緊4月既100系
考慮訂埋架北斗星24系
Ef510+e26都好正呀
不過宇宙訂好像等好耐都無音訊
久唔久去問下最穩陣

引用:
原帖由 reeves 於 2011-2-19 15:28 發表

Ef510+e26都好正呀
不過宇宙訂好像等好耐都無音訊
久唔久去問下最穩陣
你試過係宇宙訂車?????

最新日本Y拍消息,不知是否日本人對Car 13有情意結,還是有海外炒家加入,每兩輛Car 13隱藏版已經炒高至5,000Yen以上,買齊四輛要超過10,000yen ,即係接近等於入手2Box的價錢,而雞車及貨車的隱藏版組合好像仍未見頂......

今次SP同以前D SP比又唔係有咩咁特別姐、要貴成倍我情願留返D錢入下次1 set車玩仲好了。

另外今個月truck A.B set 未見有、見到單聲 thanks!

日本有了
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2011-2-20 22:35
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2011-2-20 22:35
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2011-2-20 22:35

引用:
原帖由 JRFANS 於 2011-2-19 15:46 發表
你試過係宇宙訂車?????
車就未呀, 富山直軌加長地板就有, 留電話囉, 過一排去行下, 一問之下原來有貨, 可能太多人訂, 都唔知俾邊個好, 有問題嗎?

回復 1466# 的帖子

流口水ing......

因為做獵人,暴走之魚blog更新停了兩個月,依家獵人接近尾聲,回歸N模型,最新攪作:

謝謝觀賞!

相關搜索目錄: 模型
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2011-2-20 22:36
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2011-2-20 22:36
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2011-2-20 22:36

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2011-2-20 12:27 發表
因為做獵人,暴走之魚blog更新停了兩個月,依家獵人接近尾聲,回歸N模型,最新攪作:

謝謝觀賞! ...
魚兄,係咪你個婚禮呀

相關搜索目錄: 模型

引用:
原帖由 reeves 於 2011-2-20 13:27 發表

魚兄,係咪你個婚禮呀
這一世有點勉強 ,下一世再投胎睇下有冇機會......

Thanksgoodddddddddd

英國威謙王子的婚禮

有無買tomytec攝影人仔?為左放多D新野今日訂左膠櫃仔放D機械人、

已入左D好野等安顿後開始新的情景制作

另外各位見到田螺車set返貨末?謝謝

請問各位師兄, 哪裡可以找到貨運站(建物069) &  組裝式事務所(建物070)??
Thanks

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 多謝分享 2011-2-21 00:00
  • 冰河 威望 +5 多謝分享 2011-2-21 00:00
  • 冰河 體力 +5 多謝分享 2011-2-21 00:00

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。